Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Le kdaj je minilo 6 mesecev? 15.3.2005 19:00:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Kdaj? Vsak dan mal ;)
|
|
|
|
Le kdaj je minilo 6 mesecev? 15.3.2005 20:50:13
|
|
|
|
HuAnita
|
uhhhu, mi pa bomo 6m čez 15 dni...
|
|
|
|
Le kdaj je minilo 6 mesecev? 16.3.2005 17:52:13
|
|
|
|
ditka
|
Vem,da se bolj pozno oglašam,pa vendar mi mamo pa šest mescev danes ,se pravi,da ste nas prehiteli za dva dni.Mi smo pa težki 7180 g,veliki 64,5 cm,pa zdravi smo tudi trenutno.No pa sem se še jest malo pohvalila.Dix a ti veš kera ma še sončka prbližno tok starga kot me? lp Ditka
|
|
|
|
Le kdaj je minilo 6 mesecev? 17.3.2005 21:47:38
|
|
|
|
Anonimen
|
tudi naša mala sončica je bila v ponedeljek stara šest mesecev in tudi v torek je imela posvetovalnico, vendar ni dobila pikice, ker je imela vročino. ima isto kg kot tvoj velikan le en cm je manjša. lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?