|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   posvetovalnica pri 3m
15.3.2005 18:58:39   
Smeja
Ojla!

Mene pa zanima, kako točno imate posvetovalnice. Mi bomo namreč stari 3 m 23.3., posvetovalnico pa imamo šele 13.4.. Med epidemijo so vse odpovedali, tako da smo zdaj prišli na vrsto šele, ko bo naša pika stara že skoraj 4 mesece. Meni se to zdi kar malo predolgo za čakat. Hodimo pa k Tratnikovi v Črnuče in je že tako kriza s čakanjem...

Pa še to: kako dolgo ste uporabljale daktarin. Midve se že skoraj 2 meseca mučiva, pa ni kakšnih izboljšanj videti.

Uživajte v sončku!!!:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   posvetovalnica pri 3m
15.3.2005 20:18:13   
ZARJA
Zakaj pa si dobila daktarin?

(odgovor članu Smeja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   posvetovalnica pri 3m
15.3.2005 20:18:41   
urši*
mi imamo posvetovalnico en teden po 3. mesecu.
daktarin pa tudi ni kaj dosti zalegel!!

(odgovor članu Smeja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   posvetovalnica pri 3m
15.3.2005 21:27:32   
Lunca1
Mi smo jo imeli 1 dan po 3 mesecih.

(odgovor članu Smeja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   posvetovalnica pri 3m
15.3.2005 21:59:22   
Magi*
18.3. bomo stari 3 mesce, 21.3. mamo posvetovalnico s cepljenjem in 22.3. pregled kolkov. pol pa upam, da nekaj časa ne bomo vidli zdravstvenih domov od znotraj:)

(odgovor članu Smeja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   posvetovalnica pri 3m
17.3.2005 8:15:35   
Lunca1
Magi žal jih boste še. Temu pregledu potem sledita še 2 cepljenji. Enega imamo aprila, naslednjega pa junija.:(

(odgovor članu Smeja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?