Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: materina dušica od Justa 28.9.2008 11:27:45
|
|
|
|
ninachow
|
materina dušica je prima zadeva, pravilno jo mažeš, poskusi pa še na notranjem delu kolen, povsod, kjer je koža tanka. kombiniraj s sirupom za ikašljevanje za otroke od galenskega lab., je "naraven", ta kombinacija je zelo uspešna.
|
|
|
|
RE: materina dušica od Justa 28.9.2008 11:56:50
|
|
|
|
s.
|
IZVIRNO SPOROČILO: livia Za kaj vse jo uporabljate in kam mažete? prehlad, astma, bronhitis, vneta ušesa, izpuščaji... Ima kdo kak dober recept kako se čim hitreje rešiti mokrega, katar kašlja in zamašenega noska z gostim rumenim šmrkljem? katar se fino lušči z brinovim medom. Zamašen nosek: rijina pumpica, potem pa ena fajn parna kopel z materino dušico, evaliptom, kamilico, borom, kafro...
|
|
|
|
RE: materina dušica od Justa 28.9.2008 12:26:06
|
|
|
|
Lejči
|
Za mlajšo ne vem, če je primerno, da jo direkt mažeš jaz moje ne, triletnico pa brez problema in se fajn obnese.
|
|
|
|
RE: materina dušica od Justa 28.9.2008 13:22:14
|
|
|
|
tilči
|
za dojenčke je priporočljivo, da se jih maže po podplatih in ne po prsnem kožu, ker je to zelo močna krema in lahko povzroči izpuščaje. Tako je meni priporočala predstavnica Justa
|
|
|
|
RE: materina dušica od Justa 28.9.2008 13:41:21
|
|
|
|
malecka
|
Jaz sem svoje vedno mazala od rojstva naprej. Sem pa dala zelo malo materine dušice in navadno otroško kremo pa namazala prsa, hrbet, in podplate. Je pa res justovi izdelki so zelo močni in jih moramo nanesti manj kot običajne kreme......
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......