december06
|
Tudi mi imamo takšno cartanje zvečer. Naš je star 12,5 meseca in tudi pred spanjem popije mleko. Edino je to vedno krajše, ker ga vedno hitreje spije. Potem pa ga kar položim spat. Ko smo imeli pri enem letu sistematskega, so nas napotili še k zobozdravnici in mi je res rekla, da za zobke ni dobro, če bi pil pred spanjem in med spanjem, ampak je mislila na sladkan čaj. Sem rekla, da zvečer pijemo mleko in da potem takoj zaspi in če mu morem zobke še umit, pa je rekla, da sej ne bo skoz zvečer mleka pil. Tako, da mislim, da je čist normalno, tudi do drugega leta. Običajno imamo po kosilu še eno malo malico okoli 18:30 ure še večerjo. Gres, frutolino..... In potem še ob 20 uri pred spanjem malo mleka (100 ml). Včasih, če smo na terenu ali je bila malica močna in pozna, pa tudi preskočimo večerjo, potem pa več mleka spije. In spimo celo noč. Mislim, da bodo že sami dali vedet, da nočejo več mleka zvečer. Aja, pa še to, večerja naj bo vsaj kakšne pol ure pred kopanjem. Pa da te mogoče še to potolažim, naš je tudi prej pil 2x na noč, potem kar naenkrat 1x na noč, proti jutru. In kar naenkrat, proti enemu letu je že šel, je začel spati celo noč. Tako, da, saj bo. Kar naenkrat se boš zjutraj zbudila in ti ne bo nič jasno. In kar stiskajta se še naprej, dokler bo hotel.
|