|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JOJ KOK SEM JEZNA !!!
15.3.2005 12:09:23   
Mijavček
Živjo punce!

malo se bom spihala, ker sem jezna ko pajk in ne vem kaj naj !!! :grrr::grrr::grrr::grrr:

05.04. sem imela datum za laparo. Ker pa je moja draga m včeraj prišla cca 2 dni prezgodaj, so mi na gK v LJ rekli, da ta datum ne bo vredu, ker bo že 2. polovica ciklusa, pa tud če bi mela M:hudicek: čez 2 dni, ne bi blo uredu ?! No in ko sem rekla da naj mi pač dajo drug datum, sem izvedela, da :
1. za ta ciklus je že vse zasedeno
2 za naslednji ciklus pa "padem " ravno v obdobje, ko imajo gospoda na GK dopuste (od 18.04.-02.03.) in takrat ne delajo operacij ! :( Mislim :bravo::bravo:

Tako sem dobila datum 03.05., ki bo pa itak spet prepozen, razen če čudežno, ne dobim M:hudicek: 40. dan, kar se mi še itak nikol ni zgodilo! in potem me bodo spet prestavljali v nedogled!!! :grrr::grrr::grrr::grrr:

Punce, prosim pomagajte! Ali pozna katera kakšen način, da zavlečeš ciklus do 40 dni (cca 7 dni več, kot imam sicer), brez da bi jemala KT, ker hočem zanositi seveda!!

Predvsem Dabrostonke, tole je za vas; imam idejo, ki bi mogoče delovala: Ker jemljem Dabroston, me zanima, kaj če ga jemljem neprestano od ovulacije do npr. 37 dne? A bom pol dobila M recimo 40. dan ? (Ta aciklus sem dobila M po 3-4 dneh od prenehanja jemanja Dabrostona)

Pliiiis pomagite, vsaj bodte jezne skupi z mano.

Lep dan,

Mijavček:muca:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   JOJ KOK SEM JEZNA !!!
15.3.2005 12:11:15   
Mijavček
Mah, tam sem se zmotila pri datumu, na GK v Lj imajo dopust od 18.04.-02.05. !!

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   JOJ KOK SEM JEZNA !!!
15.3.2005 12:17:40   
Sisy
draga moja,JOIN THE CLUB! :(

Žal tko je...jst sem tud klicala pa dobila točno tud tak bumerang kot ti! :grrr: Rekl so mi:

-ta mesec že vse zasedeno
-naslednji mesec spet nč (na žalost mam nujno službeno pot)...so me hotl 20.4. naročit pa grem 22. v London tko da "no can do" in opa-evo-padem avtomatično v mesec MAJ! Pa še to je vprašanje kdaj bom mela M, pa če bom mela prepozn se loh zgodi da bo "spet" vse tud u maju zaseden tko kot ta mesec, in potem bo iz tega ratu junij in tako dalje....tko da raj ne razmišljam kako pa kaj verjetn bom naročena enkrat decembra, ....otroke bom mela pa verjet enkrat pr tridesetih....:(

eh...to je pa naša medicina.....:(

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   JOJ KOK SEM JEZNA !!!
15.3.2005 12:24:22   
mujcek
Ne vem kako bi delovalo tisto z dabrostonom, ker ko ga dobiš za sprožitev M, ga včasih še jemlješ pa M že pride :zmeden2:

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   JOJ KOK SEM JEZNA !!!
15.3.2005 12:35:08   
Mijavček
Ja , sej , to sem bolj tko, po eni kmečki logiki šla, če pa hormončki delajo tud po tej logiki pa ne vem, :)-(pri men žal po nobeni)

tale tvoj mujcek je pa čist podoben mojmu Mijavčku, sam da moj nima lupine na bučki :)-

Pa pa

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   JOJ KOK SEM JEZNA !!!
15.3.2005 12:38:50   
Sisy
Mijavček sem klicala, pa je rekla sestra da bo probala kej zrihtat pa nej jo jutr pokličem....drži :miska: in še enkrat hvala....če bo bo če pa ne sem se pa že itak sprjaznla z usodo....

Joj zdej morm pa nujno dons al pa jutr :hudicek: dobit....mogla bi jo že pa jo še ni...si nikol nism mislila da si jo bom želela;)

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   JOJ KOK SEM JEZNA !!!
15.3.2005 12:41:04   
mujcek
O poglej poglej, pa res sem dobila slikico; veš ta lupinca je pač za nerodne ljudi :)-:)-

Glede tvojih težav pa saj veš, hormoni in naše pičkice delajo vse po svoje in zaj... marsikatero situacijo, ampak boš videla, enkrat bomo pa me njih za.... :)-

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   JOJ KOK SEM JEZNA !!!
15.3.2005 14:40:01   
urši77
Pa poiskusi z kontracepcijskimi tabletkami-magari samo zadnji ciklus. Tako bo zadeva točno predvidena, ali pa za dva meseca, pa boš sploh natančno lahko izračunala datume in se naročila. Meni je G predpisala Stediril za dva meseca in smo tako rešili zadevo, pa še ni ti treba točnih dni za poseg loviti-lahko je potem par dni gor-dol:)

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   JOJ KOK SEM JEZNA !!!
15.3.2005 18:52:52   
zara3
Zdravo!!!
Po moje bi šlo prestaviti :hudicek: z tabletkami Cyklo Prognoya (sigurno sem se zmotila v pisavi). To so hormonske tabletke za urejanje ciklusa, s tem da niso kontracepcijske. Jaz sem jih jemala ker sem imela dooolge cikluse, hoteli pa smo tudi bebico.
Po mojem boš morala prositi svojega ginekologa za recept.
lp, Zara:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   JOJ KOK SEM JEZNA !!!
15.3.2005 20:41:54   
gven
Ojla Mijavček!

ne sekiraj se zaradi KC. Jst ti predlagam, da pokličes v Trbovlje v bolnico in poveš kdaj boš pršla in to je to! Tam čist nč ne komplicirajo, oz. niso neki časa nazaj. Ne vek kje si doma, ampak če ti ni predaleč je to pomoje še najbolj.
Če te še kaj zanima mi piši!!!!

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?