|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kape in trakovi
26.9.2008 13:31:04   
Pikica76
Oh kaj mi gredo mamice na živce, ko svojim otrokom (ne mislim dojenčkov) dajo gor trak ali kapico, zunaj pa ful sončno toplo tam okoli 18 stopinj, nič ne piha, k vidiš, da še prvošolčki iz šole v kratkih rokavih hodijo user posted image .

Zadnjič je bila ena, ki je imela 10-mesečnega in 3-letnika v peskovniku in oba sta mela pletene kapice na glavi user posted image , zunaj pa sončno in toplo. Sem ji mislila predlagat, naj da še sebi kapico gor, da vidi kako fajn je ko te v volneni kapi sonce v bučo žge. Ja in pol imajo tamali vneta všesa - za kaj že?

Ne razumem.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kape in trakovi
26.9.2008 13:36:41   
Šaki
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica76

Oh kaj mi gredo mamice na živce, ko svojim otrokom (ne mislim dojenčkov) dajo gor trak ali kapico, zunaj pa ful sončno toplo tam okoli 18 stopinj, nič ne piha, k vidiš, da še prvošolčki iz šole v kratkih rokavih hodijo user posted image .

Zadnjič je bila ena, ki je imela 10-mesečnega in 3-letnika v peskovniku in oba sta mela pletene kapice na glavi user posted image , zunaj pa sončno in toplo. Sem ji mislila predlagat, naj da še sebi kapico gor, da vidi kako fajn je ko te v volneni kapi sonce v bučo žge. Ja in pol imajo tamali vneta všesa - za kaj že?

se ne vtikam v take stvari ki se ne tičejo mene.user posted image

samo če je pa blo sonce je pa res preveč.samo kot pravm se brigam zase.

(odgovor članu Pikica76)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.9.2008 13:45:10   
Splet.Ka
Naša dveletnica ima zjutraj za v vrtec kapo, je komaj kakšno stopinjo nad ničlo. Čez dan pa ne.

Smo bili pa tudi mi med tistimi, ki so dojenčke vedno vozili v kapicah...so mi v porodnišnici zabičali, da veter ne sme ujeti njenih ušesk in sem ji, če je pihalo, vedno dala na glavo tanko kapico. Dokler je bila še novorojenček. Potem je bila pa itak zimauser posted image .

Lahko se pa pohvalim, da še nikoli nismo imeli vnetja ušesk, to je pa tudi nekajuser posted image .

Sicer pa imajo menda vsi starši svoje glave...eni trdno na svojih mestih, drugi ne. Oboji pa bodo vedno odgovorni za svojega otroka - če bo zbolel od tega, ker ga bo zeblo v glavo, ali pa od tega, ker bo pod kapo preveč prepoten.

Cvetim...

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.9.2008 13:55:54   
Srečk@
IZVIRNO SPOROČILO: bad girl

se ne vtikam v take stvari ki se ne tičejo mene.user posted image

samo če je pa blo sonce je pa res preveč.samo kot pravm se brigam zase.

se podpišem, vsak po svoje!!!!

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.9.2008 14:00:25   
lois
Ojla,
Tudi jaz do zdaj nisem svojemu štiriletniku dajala traka ali kake bombažne kapice, ker sem pač mislila da je bolje, da še malo počakam, ampak danes ponoči smo imeli neprespani dve uri zaradi ušeskauser posted image in zato bom zdaj kar začela dajati trak ali kako tanko kapico na njegovo bučko.

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.9.2008 14:08:05   
lemavrica
Se brigam za glavo in ušesa svojega otroka in ne tujih otrok.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu lois)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.9.2008 14:23:34   
krfjolca
Danes je pri nas tako pihalo, da sem si še jaz zaželela kapo.
Sicer se pa tudi nasploh orientiram po sebi. Če mene zebe v ušesa, mulčku pač nataknem trak ali kapo, sicer pa ne.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.9.2008 14:28:44   
NRMM
Do vnetja ušes nikoli ne pride zaradi tega,če piha po ušesu,tako da kapa ali trak ni zaščita.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
26.9.2008 14:36:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu NRMM)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
26.9.2008 15:06:26   
barbara b
IZVIRNO SPOROČILO: NRMM

Do vnetja ušes nikoli ne pride zaradi tega,če piha po ušesu,tako da kapa ali trak ni zaščita.

Se tudi jaz podpišem.
Kaj bodo pa otroci imeli pozimi na glavi, če že sedaj nosijo kape user posted image

Ne sprašuj in ne bodo ti lagali.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.9.2008 15:09:46   
vija vaja
No men osebno gredu tut taki starši, ki otrokomturijo kape pa trakove pri 12 na živce.
Pa nekateri otroci majo že bunde za v vrtec-revčki. Pol se pa ne morejo ne prav gibat. ne laufat, ker jim je prevročeuser posted image
Delam v vrtcu , in vidim potrebe otrok in sem 100% da ob temle vremenu  otroci  še ne rabijo zgoraj naštetih stvari!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.9.2008 15:22:23   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Danes je pri nas tako pihalo, da sem si še jaz zaželela kapo.
Sicer se pa tudi nasploh orientiram po sebi. Če mene zebe v ušesa, mulčku pač nataknem trak ali kapo, sicer pa ne.

Isto.

In ne vtikujem se v druge. Kakor komu paše.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.9.2008 15:57:14   
kaya2007
ja, vsak po svoje user posted image  drugače pa imamo mi tako redko kapo na glavi, da nas že prav postrani gledajo. je tudi kot novorojenček ni imela...

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
26.9.2008 16:25:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
26.9.2008 16:51:52   
ThinkPink
Glih me briga kaj imajo ali nimajo drugi na glavah, ker se ravnam po svojem občutku. Trak za čez ušesa imam vedno s sabo v torbi in ji dam po potrebi, kadar res piha in je še meni neugodno brez pokrivala.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 15
26.9.2008 18:09:12   
anitaz
IZVIRNO SPOROČILO: bad girl

Na tole bom samo rekla: naša nima kape, ne trakov, razne če je reees mrzlo (pozimi), pa ima vseeno konstantno vneta ušesa.

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 16
26.9.2008 18:20:00   
diva 4
Jaz sem tudi opazila pri sinu v vrtcu , da ima večina otrok že volnene kape in bunde user posted image  zunaj pa 15 plusa. Mi nimamo še nič od tega.Sem pa danes popoldan malemu dala na glavo kapuco od jopice , ker je ful mrzlo pihalo. Tako , da mi se oblačimo čiato po občutku.

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 17
26.9.2008 20:50:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ThinkPink

Glih me briga kaj imajo ali nimajo drugi na glavah, ker se ravnam po svojem občutku. Trak za čez ušesa imam vedno s sabo v torbi in ji dam po potrebi, kadar res piha in je še meni neugodno brez pokrivala.

Enako.

(odgovor članu ThinkPink)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
26.9.2008 22:36:18   
barbi007
Kakšni komentarji...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
26.9.2008 23:16:50   
sandra85
js mu dam včasih kapico gor (zjutraj ali zvečer) če burja piha. in mi je prav vseeno, če keri ne paše, ker ima moj sinček kapo na glavi user posted image user posted image user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu barbi007)
Neposredna povezava do sporočila: 20
26.9.2008 23:18:10   
sandra85

pa še tole: če bi 3 letnika tako grozno motila tale kapica, bi si jo že dol fliknu!

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Pikica76)
Neposredna povezava do sporočila: 21
27.9.2008 18:42:27   
jakaracman
Brigam se za svoja ušesa in od moje hčerke.Ostalo me ne zanima.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 22
29.9.2008 11:53:16   
veselje07
naprimer tale link...v vednost

http://med.over.net/forum5/read.php?46,4995825

(odgovor članu Pikica76)
Neposredna povezava do sporočila: 23
29.9.2008 12:04:41   
lilka
No to sem hotla vedet.

Mene tudi drugi ne brigajo, pri meni to povzorči zgolj to, da si potem mislim, da mogoče premalo kompliciram, ker ji niti zjutraj zdej še ne dajem kapice.....in pol ne vem a imam prav ali ne.....samo to.

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu veselje07)
Neposredna povezava do sporočila: 24
29.9.2008 12:36:13   
Kontrakarambolšrauf
Jaz mu dam zjutraj, ko gre v vrtec, tanko bombažno kapico na glavo. Ker ima bore malo lask, ker je v avtu mrzlo, ker ima rad toplo... In mi je gladko vseeno do Pakistana kaj si mislijo druge mamice, ki imajo očitno preveč časa se ukvarjati z drugimi otroci.
Prav tako jo ima kadar piha veter.

Volneno kapico pa ima za pozimi.

Exkontrakarambolmatica.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?