Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Stenska obloga ob postelji 23.9.2008 13:45:01
|
|
|
|
Bauka
|
Pozdravljene, sina (3 leta) sva prestavila iz "ta male"posteljice v veliko posteljo. Sedaj ga pa full velikokrat slišim, ko z glavo udari v steno, ko se obrne okrog, včasih tudi zajoka. Zanima me, če katera ve, če obstaja kakšna pena ali kaj podobnega, da bi jo nalepila na steno, da bi bilo bolj mehko. In kje naj jo kupim. Sem študirala, da bi dala za posteljo kar tisto peno, ki je za na plažo, ampak bi grdo zgledalo. Hvala za vaše odgovore in lp, Bauka
|
|
RE: Stenska obloga ob postelji 23.9.2008 14:04:24
|
|
|
|
Lenny
|
Kupi vezano ploščo debeline 0,5 al 0,7 cm, obleci jo v peno in eno luštno blago z motivom, ki bo malemu škratku všeč. Vse skupaj pritrdiš in postaviš med zid in posteljo. Mehko je, z vzorcem po želji, pa še toplo.
|
|
|
|
RE: Stenska obloga ob postelji 23.9.2008 14:39:58
|
|
|
|
glen
|
Mi smo ta problem rešili da smo tisto spušvo oz. obrobo ki jo je imela v tamali postli pritrdili na steno,kr z žebljom.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?