|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   novembrčki
14.3.2005 11:42:27   
wawa
Ho hoj pa smo na vrhu.....;)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   novembrčki
14.3.2005 11:43:54   
Aja32
ti si legenda...:bravo:

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   novembrčki
14.3.2005 11:45:29   
muriel
praktično in moteče!

jamram, hkrati pa se od vas ne poslovim, a?!

se to; prej ste se pogovarjale o strijah in kremah; kdaj zaceti uporabljati in kaj?! ceprav, ko beres o tem, je navadno zakljucek, da krema nima veze, ce imas slabo kozo bodo prisle, drugace pa ne?! wawa, a se ze kaj mazes, ali se tudi kremo vrazeverno bojis kupit!?

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   novembrčki
14.3.2005 11:48:42   
Teni_
Ja, glede kreme je tako kot si napisala. Meni že ni nič pomagala. Strij koliko hočeš.

Aja, pa da še odgovorim na vprašanje glede službe. Meni je tako lepo. Sedim doma za pisalno mizo, hranim otroka, pa še dolgčas mi je.

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   novembrčki
14.3.2005 11:48:46   
Aja32
Tole sem pod prejšen post napisala...

Kako pa kaj vaši partnerji oz. bodoči očki? Kako se držijo?
Ja, moj je neverjeten. Iz dneva v dan me preseneča in moram reči, da sem res lahko srečna in vesela, da ga imam ob sebi. Sploh pa sedaj, ko sem :nosecka:! Včeraj me je kar ljubkovalno začel klicati nosečka-tečka... :nosecka:
Pravi, da se odlično rima...

:nosecka:A

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   novembrčki
14.3.2005 11:50:18   
Teni_
No, moj je že malo navajen, ko je že to enkrat skozi dal. Boža bušija(no, čeprav še ni nosečniški), pa nasplošno je super.

lP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   novembrčki
14.3.2005 11:51:00   
muriel
jaz tudi;

moj je navdusen...........
nad mojimi rastocimi prsi:)-:)-:)-

kontrolira jih 2x na dan; potem ga pa spomnim, da bistvo je mal nizje!

ne,ne, je tudi vesel, ampak mal se ne dojema!

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   novembrčki
14.3.2005 11:54:12   
Aja32
jah, zgleda, da res vse facinirajo zgornje obline... :)-

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   novembrčki
14.3.2005 12:15:21   
wawa
No kakor mam malo več dela vam ne sledim več....

Ja moj dragi je bil fulll bogi:(:(, takoj naslednji dan ko sva zvedla da sem:nosecka: je moral na službeno pot, in pride domov šele danes ob 16.00, tako da je ves čas jamral....oh pa jaz bi bil pri tebi, jaz grem domov........na dan sem dobila tudi po 10 SMS, " kako se počutiš, kako si, a je vse OK"---------groza:zmeden::zmeden:

Moški pa zgornje obline.....hja moj bo prav vesel, ker drugače nisem prav hudo obdarjena, zdaj so pa pro fajne:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Tok me pa tudi ni strah da nebi šla kremem za strije kupit:)-:)-:)-, meni so svetovali eno masažno olje, sam ne vem kaj je že za eno, zvečer povem ko bom pogledala ga mam v avtu....sem ga danes kupila!!!!

Pomoje je res od kože odvisno....žal. Sem pa slišala, da se splača enkrat do dvakrat tedensko piling za kožo narest......SAM OB VSEM TEM MI NEKAJ POVEJTE, KDO MA ČAS 1 H NA DAN PILENGE DELAT, PA SE Z OLČKOM MASIRAT????????????????????????

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   novembrčki
14.3.2005 12:22:20   
muriel
evo, jaz potem ne grem danes kupit kreme, ampak pocakam na tvoj nasvet wawa.. tudi moje vrazeverje ima meje, saj sem danes mislila kremo od vichya kupit. oziroma si mislim, da ce bom prevec crnogleda, se lahko se kaj slabega zgodi.. hm, torej sem vrazeverna!? :zmeden: sit!

ej, tvoji dragi bo mega navdusen, ce te se ni videl; jaz sem tudi bolj slabo obdarjena; zdaj pa me sprasuje, ce bova kmalu kaksne nove, vecje modrce nabavljala?! :)- moski, pac!

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   novembrčki
14.3.2005 12:23:26   
muriel
mojcaH; jaz bi se tudi na tvoj nacin dolgocasila!!!!!!!!!!

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   novembrčki
14.3.2005 12:32:57   
wawa
Muriel saj se boš čez 9m lahko "dolgočasila" tako kot se mojcaH;)...

Ej te moški pa otroci, tvoj misli na povečano oprsje........ženske pa mislimo pač tudi na probleme ki pridejo z otrokom....ampak moški :zmeden::zmeden::zmeden::zmeden: moj je pod prvo ko je zvedel pomislil na tri stvari:)-:

1. kako mu bo kupoval igrače:)-
2. kako bo z njim ridanke gledal pa se igral:)-
3. kako ga bo vozil na dollllge sprehode....:)-

Ne moreš verjet, sem mu rekla, veš sam otroci tudi jokajo, pa se pokakajo, pa majo krče zaradi hrane......pa je vse preslišal:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   novembrčki
14.3.2005 13:30:39   
muriel
ej isti, so!!!!:)-

moj je kljub tezkemu pricakovanju dveh crt na CB, bil totalno zmeden in sploh ni stekal, kaj mu kazem; potem je vzel v roke sobotno delo in divje gledal razne karavane, ker da zdaj pa imava premajhen avto. takoj nato je zacel jamrat, da morava kupit nov racunalnik, da bo lahko z nase nove digitalne kamere, ki jo baje tudi morava kupit, filmcke z otrokom downloadal. :zmeden:

naslednja nujna investicija po njegovem pa da je celada za smucat, ker to bo najin otrok cimprej delal.:zmeden:

sploh nisem imela srca, da mu omenim vozicek in plenice in druge ne-potrebscine.:)-

zdaj pa je ze v fazi, ko cekira vozicke!

ja, in najbolj ga veseli to, da sedaj bo imel zaveznika za neumnosti delat in da ne bom le nanj kricala!

po svoje so ljubki, a ne! sicer kazejo na svoj nacin, a otrok se ocitno veselijo!

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   novembrčki
14.3.2005 13:45:25   
wawa
:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-ma pa so res vsi enaki:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Ma saj so res luštni:)-:)-:)-:)-

Bol da ti ne povem v kater voziček se je zagledal moj dragi:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:....Quinny.....zdaj zbiram pogum da mu razložim kok stane:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-, hvala bogu je še daleč do novembra, bo saj lahko našparal za vse svoje želje:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?