Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kaj je pa zdej to ?? BC mini 23.9.2008 7:10:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Zadnjo M sem imela 3.09, cikel imam na 26 dni, ovulacijo pa takoj po M. Včeraj sem naredila rest BC mini, po minuti ni pokazalo nič, oz. se je pojavila kontrolna črtica. Ok, reč sem odložila in čez 5 minut pogledala . Sedaj pa mi ni jasno.. vidna je bila še druga črtica, ampak ne roza obarvana, temveč kot..kaj vem kako bi opisala. Kot obris, vodni žig, sem najprej mislila da imam privide... Ali bi to lahko pomenilo nosečnost ali je večja verjetnost, da je test zatajil. Naredila sem ga pa zato, ker imam boleče in nabrekle prsi, drugih znakov nimam. Vem da niste vedeževalke, test bom ponovila, me pa vseeno zanimajo izkušnje.
|
|
|
|
RE: Kaj je pa zdej to ?? BC mini 23.9.2008 7:15:33
|
|
|
|
becky
|
po moje je najboljše, da test ponoviš, ko ne pričakuješ M. pa držim pesti
|
|
|
|
RE: Kaj je pa zdej to ?? BC mini 23.9.2008 7:49:39
|
|
|
|
R777
|
Jaz navijam, da je to predznak za ... Ker, če je BC negativen, je definitivno negativen in testna črtica je čisto bela. Pri tebi je nekaj.... ....navijam, da je resnično znak, da se bo obarvalo
|
|
|
|
RE: Kaj je pa zdej to ?? BC mini 23.9.2008 8:05:28
|
|
|
|
metuLJchy
|
draga anonimna, stistam pestke za si srečka nosečka, kljub temu pa ti predlagam, da narediš še kak drugi test, z BC sem sama imela veliko lažnih črtic že pa tudi na netu sem že marsikateri zgodbo na to temo prebrala. Podobno kot tebi mi je po 5 minutah kazal blede črtice, pri meni so bile včasih bledo roza, včasih kot vodene....to se mi je dogajalo 2 meseca zapored. Žal je vedno prišla . Predlagam kak drugi test, ali pa če skočiš v laboratorij in narediš krvni test. Vsaj dvomov ne bo!
|
|
|
|
RE: Kaj je pa zdej to ?? BC mini 23.9.2008 9:19:52
|
|
|
|
Anonimen
|
No moje izkušnje, tudi jaz sem delala BC vedno rped M in nikoli ni bilo tiste črtice, potem pa je bila in to na ene tri dni vedno močnejša, tako da definitivno si srečka nosečka. Česitam
|
|
|
|
RE: Kaj je pa zdej to ?? BC mini 23.9.2008 9:31:18
|
|
|
|
2 Sraki
|
Tudi meni je BC pokazal tako kot tebi. In rezultat imam že doma, se smeji in joka in je nadvse srečen ko me zagleda. Čestitam, zelo verjetno si srečka nosečka!!!!
|
|
|
|
RE: Kaj je pa zdej to ?? BC mini 23.9.2008 10:32:01
|
|
|
|
Gwendolen
|
Se strinjam z metuljchy - če bi delali albumi, bi si lahko pri meni pogledala črtico na BC mini, ki se je čez en dan spremenila v M. BC mini je preobčutljiv, zato ni preveč zanesljiv (reagira že na 10 enot hormona, za definitivno potrditev nosečnosti mora biti pa najmanj 40 enot, vse kar je manj je dvomljivo). Jaz osebno bi raje videla, da mi ne pokaže nič, kot da mi vzbuja lažne upe in je potem žalost še večja in razočaranje še hujše, če pride M.
Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen ------------------------------------------------------------- We're walking in the air We're floating in the moonlit sky The people far below are sleeping as we fly
|
|
|
|
RE: Kaj je pa zdej to ?? BC mini 23.9.2008 12:54:05
|
|
|
|
Massa26
|
Lahko da imaš re črtico, ampak mini BC po nekaj več kot treh minutah skoraj vedno naredi neko ˝sled, kjer naj bi bila črtica˝. Ne vem, kako naj drugače povem. No, to je na žalost negativno. Ampak lahko pa da imaš pač res bledo črtico, ki bo čez nekaj dni močnejša.
|
|
|
|
RE: Kaj je pa zdej to ?? BC mini 23.9.2008 13:53:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Massa26 ne strinjam se s tabo, ker pri meni ni nikoli naredil nobene sledi- prejšnji mesec, pa je bila sprva čist ampak res čist rahla črtica, komaj opazna, ki se je stopnjevala zelo počasi, nekje na tri dni in sedaj naj bi bila že v 6 tednu počasi, tko da en pregled je že za namo v ponedeljek čakam na drugega. Tako da sem skoraj diplomirala iz teh testov, ker sem jih toliko naredila da je kr groza.
|
|
|
|
RE: Kaj je pa zdej to ?? BC mini 23.9.2008 18:25:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Jap, tako kot Gwendolen. Iste črtice, potem pa nič iz tega. Ne probam več mini BC. Držim pesti, da je pri tebi drugače.
|
|
|
|
RE: Kaj je pa zdej to ?? BC mini 24.9.2008 9:09:04
|
|
|
|
Martinčka
|
držim pesti zate, da ni bila lažna črtica... kar pogumno na ponoven test! poročaj nam..
|
|
|
|
RE: Kaj je pa zdej to ?? BC mini 24.9.2008 13:46:44
|
|
|
|
girly
|
tudi jaz sem imela že slabe izkušnje z BC mini... poskusi kakšen drugi test, recimo first sign. pa za srečo, da bo pokazal
|
|
RE: Kaj je pa zdej to ?? BC mini 24.9.2008 15:32:36
|
|
|
|
Anonimen
|
I stand corrected. Ker danes nič drugega ni imela v lekarni, sem pač kupila mini BC. In sem zagledala črtice. V eni minuti - do lune se jih vidi. Se zgodi....hihihi.
|
|
|
|
RE: Kaj je pa zdej to ?? BC mini 24.9.2008 15:33:52
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch I stand corrected. Ker danes nič drugega ni imela v lekarni, sem pač kupila mini BC. In sem zagledala črtice. V eni minuti - do lune se jih vidi. Se zgodi....hihihi. čestitke!!! Daj nam pripopaj kako slikco teh črtic!!!!
|
|
RE: Kaj je pa zdej to ?? BC mini 24.9.2008 15:51:31
|
|
|
|
Anonimen
|
**** nekaj prenavljajo albume na RR, pa ne morem dodati slikice. Kako naj pa to drugače izveem, pa mi ni ravno jasno...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?