|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj je pa zdej to ?? BC mini
23.9.2008 7:10:45   
Anonimen
Zadnjo M sem imela 3.09, cikel imam na 26 dni, ovulacijo pa takoj po M.  Včeraj sem naredila rest BC mini, po minuti ni pokazalo nič, oz. se je pojavila kontrolna črtica. Ok, reč sem odložila in čez 5 minut pogledala . Sedaj pa mi ni jasno.. vidna je bila še druga črtica, ampak ne roza obarvana, temveč kot..kaj vem kako bi opisala. Kot obris, vodni žig, sem najprej mislila da imam privide... Ali bi to lahko pomenilo nosečnost ali je večja verjetnost, da je test zatajil. Naredila sem ga pa zato, ker imam boleče in nabrekle prsi, drugih znakov nimam. Vem da niste vedeževalke, test bom ponovila, me pa vseeno zanimajo izkušnje.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj je pa zdej to ?? BC mini
23.9.2008 7:15:33   
becky
po moje je najboljše, da test ponoviš, ko ne pričakuješ M. pa držim pesti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.9.2008 7:49:39   
R777
Jaz navijam, da je to predznak za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Ker, če je BC negativen, je definitivno negativen in testna črtica je čisto bela.

Pri tebi je nekaj....user posted image ....navijam, da je resnično znak, da se bo obarvalo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.9.2008 8:05:28   
metuLJchy
draga anonimna,

stistam pestke za si srečka nosečka, kljub temu pa ti predlagam, da narediš še kak drugi test, z BC sem sama imela veliko lažnih črtic že pa tudi na netu sem že marsikateri zgodbo na to temo prebrala. Podobno kot tebi mi je po 5 minutah kazal blede črtice, pri meni so bile včasih bledo roza, včasih kot vodene....to se mi je dogajalo 2 meseca zapored. Žal je vedno prišla user posted image . Predlagam kak drugi test, ali pa če skočiš v laboratorij in narediš krvni test. Vsaj dvomov ne bo!

(odgovor članu R777)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.9.2008 9:19:52   
Anonimen
No moje izkušnje, tudi jaz sem delala BC vedno rped M in nikoli ni bilo tiste črtice, potem pa je bila in to na ene tri dni vedno močnejša, tako da definitivno si srečka nosečka. Česitam

(odgovor članu metuLJchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
23.9.2008 9:31:18   
2 Sraki
Tudi meni je BC pokazal tako kot tebi. In rezultat imam že doma, se smeji in joka in je nadvse srečen ko me zagleda.

Čestitam, zelo verjetno si srečka nosečka!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.9.2008 10:32:01   
Gwendolen
Se strinjam z metuljchy - če bi delali albumi, bi si lahko pri meni pogledala črtico na BC mini, ki se je čez en dan spremenila v M.user posted image BC mini je preobčutljiv, zato ni preveč zanesljiv (reagira že na 10 enot hormona, za definitivno potrditev nosečnosti mora biti pa najmanj 40 enot, vse kar je manj je dvomljivo).
Jaz osebno bi raje videla, da mi ne pokaže nič, kot da mi vzbuja lažne upe in je potem žalost še večja in razočaranje še hujše, če pride M.

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.9.2008 12:54:05   
Massa26
Lahko da imaš re črtico, ampak mini BC po nekaj več kot treh minutah skoraj vedno naredi neko ˝sled, kjer naj bi bila črtica˝. Ne vem, kako naj drugače povem. No, to je na žalost negativno. Ampak lahko pa da imaš pač res bledo črtico, ki bo čez nekaj dni močnejša.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.9.2008 13:53:14   
Anonimen
Massa26 ne strinjam se s tabo, ker pri meni ni nikoli naredil nobene sledi- prejšnji mesec, pa je bila sprva čist ampak res čist rahla črtica, komaj opazna, ki se je stopnjevala zelo počasi, nekje na tri dni in sedaj naj bi bila že v 6 tednu počasi, tko da en pregled je že za namo v ponedeljek čakam na drugega. Tako da sem skoraj diplomirala iz teh testov, ker sem jih toliko naredila da je kr groza.

(odgovor članu Massa26)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
23.9.2008 18:25:44   
Anonimen
Jap, tako kot Gwendolen. Iste črtice, potem pa nič iz tega. Ne probam več mini BC. Držim pesti, da je pri tebi drugače.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
24.9.2008 9:09:04   
Martinčka
držim pesti zate, da ni bila lažna črtica... kar pogumno na ponoven test!user posted image user posted image user posted image  poročaj nam..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.9.2008 13:46:44   
girly
tudi jaz sem imela že slabe izkušnje z BC mini... poskusi kakšen drugi test, recimo first sign.

pa user posted image  za srečo, da bo pokazal user posted image

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.9.2008 15:32:36   
Anonimen
I stand corrected. Ker danes nič drugega ni imela v lekarni, sem pač kupila mini BC. In sem zagledala črtice. V eni minuti - do lune se jih vidi. user posted image   Se zgodi....hihihi.

(odgovor članu girly)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
24.9.2008 15:33:52   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

I stand corrected. Ker danes nič drugega ni imela v lekarni, sem pač kupila mini BC. In sem zagledala črtice. V eni minuti - do lune se jih vidi. user posted image   Se zgodi....hihihi.

čestitke!!!

Daj nam pripopaj kako slikco teh črtic!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
24.9.2008 15:51:31   
Anonimen
**** nekaj prenavljajo albume na RR, pa ne morem dodati slikice. Kako naj pa to drugače izveem, pa mi ni ravno jasno...

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
24.9.2008 16:38:44   
Gwendolen
Majch, bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Na shrani.si si ustvari račun in jih tja naloadaj, potem ti pa zraven vsake slikice tak link napiše, ki je primeren za uporabo na forumih in ta link prilimaš noti v tekst sporočila in voila, slika je tu na forumu.

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?