|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zajček
21.9.2008 20:54:45   
Šaki
no ali ga ima kdo od vas doma.kot ljubljenčka?
namreč moj otrok komaj čaka da ga greva k sosedi božat.
pa me zanima kako se obnese da ga imaš doma?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zajček
21.9.2008 20:59:26   
Šaki
eh ni treba.sm se že premislila.hvala vseen.user posted image

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.9.2008 21:09:14   
Anonimen
Se sliši smešno, ampak je vse odvisno od zajčkovega karakterja. Mi smo pred nekaj časa imeli ful fletkanega hišnega zajčka, ki smo ga lahko cartali do onemoglosti pa imeli non stop spuščenega po stanovanju (lulal pa kakal je vedno samo v svoji kletki). Potem ko je prišel njegov čas, smo kupili novega, ki pa je živo nasprotje. Ta tanova zajklja je ful divja, ne pusti se cartat, ko pa je spuščena je pa treba vedno kakce za njo pobirat, pa pazit da ji kaki kabli ne pridejo pod zobe, ker nam jih je že parkrat zagodla in nam jih pregrizla.

(odgovor članu Šaki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
22.9.2008 8:49:43   
ursa30
jaz sem imela pritlikavega kunca, samičko. tudi naša mačka, ki jo imamo zdej (oz. je ostala pri mami doma),  se ni pustila tako crkljati, kot se je ta zajčica. ko sem jo poklicala po imenu, je priskakljala k meni. tudi jaz sem jo imela spuščeno po stanovanju, potrebo je opravljala v kletki.
je pa to glodalec, kupovala sem ji kamen za brušenje zob, pa ga je vedno polulala in se raje spravila na steno user posted image
tako da škode je bilo kar nekaj...veselja pa tudi user posted image
živela je sedem lepih zajčjih let, potem jo je pa zgleda zadela kap user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.9.2008 21:00:29   
tanjusi
eh ni treba.sm se že premislila

si bla pa hitra

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.9.2008 8:23:22   
honey
Ali ti zajčki res smrdijo? Ker mi je mami zadnjič rekla, da je njena sodelavka imela hišnega zajčka in da je menda smrdel kot user posted image ? Čeprav jaz malo dvomim v to, ker so to hišne živali. Saj hrček je na isti princip, pa ne smrdi. Imam prav?

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.9.2008 10:27:26   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: honey

Ali ti zajčki res smrdijo? Ker mi je mami zadnjič rekla, da je njena sodelavka imela hišnega zajčka in da je menda smrdel kot user posted image ? Čeprav jaz malo dvomim v to, ker so to hišne živali. Saj hrček je na isti princip, pa ne smrdi. Imam prav?

sam zajček ne smrdi..če pa mu redno ne čistiš kletke, pa zna smrdeti, pa ne zajček, ampak prostor, v katerem je kletka..saj noben drek še ni dišal user posted image user posted image
jaz sem ji menjavala steljo enkrat do dvakrat na teden, v poletnih mesecih, ko je bilo vroče, pa tudi do trikrat na teden.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.9.2008 10:28:55   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

si bla pa hitra

se strinjam ja...me pa zanima, kaj je bil razlog, da si si tako hitro premislila?

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.9.2008 10:34:28   
Doll
Mi menjavamo 1x na mesec brikete v kletki in čisto nič ne smrdi

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.9.2008 11:43:19   
Anonimen
Mi imamo na dnu zajčje kletke žaganje, čezenj pa leseno rešetko in menjamo to žaganje 1x na teden in nič ne smrdi. Zajček sam pa sploh nič ne smrdi ... smrdi res samo kletka, če je ne čistiš redno.

(odgovor članu Doll)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
23.9.2008 12:05:01   
ursa30
jaz sem pa dala v kletko spodaj žaganje, da lažje vpije urin čez pa posušeno travo.
ko pa enkrat niso imeli v trgovini žaganja, sem dala samo travo..takrat pa je smrdelo že po dveh dneh..
me prav zanima, kako ta gospa, ki pravi, da zajček smrdi..skrbi zanj..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.9.2008 13:07:19   
Šaki
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

si bla pa hitra

se strinjam ja...me pa zanima, kaj je bil razlog, da si si tako hitro premislila?

zaenkrta bomo prešalatali na kaj manjšegauser posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.11.2008 12:45:54   
Čebel@
živijo!
no upam da mi bo katera znala svetovati........ali imam lahko zajčka recimo v dnevni glede na to da bomo dobili user posted image .......naj razložim:skos sem mela pritljikavega kunca v dnevni ko pa sem zvedela da sem user posted image  sem ga dala pa v klet.....fora je v tem da ga moja tašča futra s korenovcem in mokro zelenjavo in se mi zajec smili da bi poginil zaradi tok smotane babnice in bi ga dala spet nazaj v stanovanje.......dajte mi prosim svetovat!
lp

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.11.2008 12:49:36   
Pandica
Iz dnevne sobe si zajčka prestavla v klet? user posted image  user posted image Ojoj, bogi zajček, a si se vprašala kako se počuti. Seveda ga lahko imaš še naprej v dnevni sobi kljub temu, da si user posted image zakaj pa ga nebi smela imet? user posted image  

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.11.2008 13:12:20   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Iz dnevne sobe si zajčka prestavla v klet? user posted image  user posted image Ojoj, bogi zajček, a si se vprašala kako se počuti. Seveda ga lahko imaš še naprej v dnevni sobi kljub temu, da si user posted image zakaj pa ga nebi smela imet? user posted image  
mu ni hudega ker je ogrevana klet in skos kdo mimo hodi in ga poboža.....zdaj ko sem user posted image  ja(itak mu mož pospravlja) samo potem ko bom rodila nisem čist ziher.......zajec bi šel nazaj v dnevno ,user posted image  pa bi bil itak večino časa v spalnici-že zato ker je v dnevni bolj hladno.........a potem misliš da ga lahko pritovorim nazaj?se mi res smili ker vem da ga tašča zastruplja s korenovcem

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
18.11.2008 13:20:50   
Doll
prosim te lepo no!!!!!!!
kakšne ima veze to,da si noseča in zajec v kleti??
pa kaj če je klet ogrevana in ravno dvomim da skoz nekdo hodi in ga božauser posted image

Jaz mislim da je boljše da ga oddaš nekomu ,ki bo zajca hotel oz. znal z njim,.ne pa da ga v klet daje

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 16
18.11.2008 13:26:15   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Doll

prosim te lepo no!!!!!!!
kakšne ima veze to,da si noseča in zajec v kleti??
pa kaj če je klet ogrevana in ravno dvomim da skoz nekdo hodi in ga božauser posted image

Jaz mislim da je boljše da ga oddaš nekomu ,ki bo zajca hotel oz. znal z njim,.ne pa da ga v klet daje

za tega zajca jaz naredim vse,ampak mi je g odsvetovala da ga imam v svoji bližini.........sem se itak že odločila kaj bom naredila zato mi prihrani take komentarje!!

< Sporočilo je popravil Ribica RR -- 18.11.2008 15:55:21 >

(odgovor članu Doll)
Neposredna povezava do sporočila: 17
18.11.2008 14:14:59   
Doll
Ajde,dej napiši kje sem te napizdla.
ja,zdaj se mi zdiš kot šmrklja :)
za zajca narediš vse user posted image
Super no ,blažen zajc.
Povej kaj ti pravi zdrava pamet za zajca-zakaj ga ne smeš imeti v bližini.
prosim,ker me zeeelo zanima brez heca

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 18
18.11.2008 14:17:14   
Volga
Morda zaradi tokse? Ne vem, sprašujem tako, s strahom.....user posted image

(odgovor članu Doll)
Neposredna povezava do sporočila: 19
18.11.2008 15:38:51   
Anonimen
Kristus no kakšne ginekologe pa mate.

Pa še enkrat....toksa se prenaša sam prek kakcev. žival je kužna tri tedne če faše toxo. Žival lahko daš testirat, tako kot sebe. Če je zdrav, ga imaš skoz not in ga primerno hraniš nima od kje zbolet!

Kristus 9let študija za to da bedarije kvasjo

aja....btw največji prenašalec toxe je mnde pujs.......

< Sporočilo je popravil brisačkarca -- 18.11.2008 15:40:19 >

(odgovor članu Volga)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
18.11.2008 15:56:02   
Ribica **
OSEBNO OBRAČUNAVAJTE prek ZS!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
19.11.2008 17:43:39   
Petr_a
Ribica kje je kakšno osebno obračunavanje

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 22
21.11.2008 15:47:06   
HM84
Pozdravljeni,

evo, moj prvi post tukaj gor:)

Ni mi dalo miru, da se še jaz ne oglasim v tej temi. Vem, da je priporočljivo, da se v nosečnosti izogibaš mačkov, ampak zajčkov? Bogi tvoj zajček, ki je pristal v kleti user posted image

Tudi sama imam hišnega kunčka, pa mi tudi na pamet ni še prišlo, da bi hotla oddat, oz. kam prestavit. Živim v bloku in ne v hiši, tako da sploh ni varjante, da bi ga prestavila v kakšno klet...
Sem v 14t, ginekologinja pa mi je samo svetovala, naj si velikokrat umijem roke, še posebej, če sem pred kakšnim obrokom - kar je samoumevno. 

Kletko mu prav tako čistim še naprej sama, res pa je da smrdi (tako kot je že ena punca omenila - ne zajček aampak kletka), če ne čistiš redno. So pa ti zelo prijetne živalce, včasih seveda zelo svojeglave, ki jim je potrebno kakšen kabel spulit iz gobčka, pa da ne govrim o mojih copatih... user posted image

Nuhalna pa je prejšnji teden pokazala, da zajček ni nič škodoval, tako, da se že veselimo 19. maja... user posted image

Mejte se

(odgovor članu Petr_a)
Neposredna povezava do sporočila: 23
3.12.2008 20:37:56   
anaj22
zajček in nosečnost gresta čist dobro skupi, zajček in otrok oz. dojenček pa tudi. Midva imava 1 leto in 4 mesece starega zajčka in 6 mesečnega sinka. Nimamo nikakršnih problemov ne z zajcem, ne z sinkom. Najin Jaka je čist zdrav fantek pa čeprav ma naš zajček 100% svobodo

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 24
18.12.2008 19:27:21   
*pupika_*
ja js mam tut hišnega zajča-ovnača pa pač zahteva tisto svcojo nego drgač ga pa ful ni problem met.pač daš mu jest 2x na dan.1x na dan ga mal spustiš da se zleta pa čistiš mu 1 tedensko.to je pa tut vseuser posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?