Anitka
|
:zajcek::zajcek:Hojla bejbe!:zajcek::zajcek: Kako krasno vreme imamo pri nas :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: To skorajda prislili, da pozabiš na vse skrbi in težave vsaj za hip :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: In vse to diši že prav po pomladi. Sonček sije in še malo pa bodo rožice cvetele, ptički pa že itak prepevajo in takrat si bomo pele: :rozica:Na polju rožice cveto, :rozica: :rozica:na drevju pa ptički pojo,:rozica: :rozica:z neba nam sveti sonček zlat,:rozica: :rozica:saj prišla je k nam pomlad.:rozica: Ja ja nadaljevanja Za nas so za hipec zaspala, a jih bomo me že predramile a ne? GoYa malce le pojdi ven v naravo in boš videla, da boš dobila elana in boš nalogo še prej napisala. Je treba izkoristit te prve božajoče žarke. Sicer pa že držim :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: , da vama uspe in boš kmalu ponosna srečka :nosecka: :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: pa držim tudi za Kalriso in Neni. Pika 74 kako si kaj? A si odhitela uživat na sončka. Si tako odbrzela, da je za tabo ostal le dim:)-:)- In kako je stanje tam doli? A je še ni :hudicek:? Emamair upam, da ste že dobili kaj sončka in da s :kuza: že uživata v predajanju sončnim žarkom. In kako si drugače? :nosecka: Pia 73, lubica moja ne se sekirat zarai bossa, saj ni vredno. Je tvoj mali zakladek, ki ga nosiš pod srčkom vreden veliko več, zato šic z grdimi, črnimi mislimi. Uživaj z družinico in čim lepše pričakujte prihod novega člana. Mujcek a pri vas pa že zvonči rastejo?:zmeden2: Jaz bi jih tudi imela:( Že komaj čakam, da pokukajo na plan tudi pri nas, pa trobentice, vijolice, tulipani......:bravo::bravo::bravo: Koala upam, da tudi ti uživaš in da se spet kaj oglasiš. Astra kakšno je pa kaj vreme pri vas? Kdaj zdaj kaj prideš v Slovenijo? Upam, da se kmalu spet vidimo. Kornelija zvečer ti odgovorim v nabiralnik. Mojca tudi zate :miska::miska::miska::miska: :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka: Tia, Bambi, Larisa,Cmokec, Majči,Ameli, Pi..... kako pa kaj ve preživljate dneve v 9nebesa ? Mi smo pa zdaj v fazi O, včeraj sta bili na testu že dve črtici, ena še sicer rahla, tako, da je treba delat:)-:)-:)- Morda pa se vseeno izognem laparoskopiji:zmeden2::zmeden: Pa še čas fosilk je :bravo::bravo::bravo: Punce uživajte v sončku in se beremo še kaj zvečer, Anitka z O :metulj:
|