Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Danes na POP TV, dva dobra filma.. 12.3.2005 19:14:35
|
|
|
|
JASNA D
|
Kasete so perajt! Jasna
|
|
|
|
Danes na POP TV, dva dobra filma.. 12.3.2005 19:16:48
|
|
|
|
ZARA
|
Erin B. - je HUUUD!! Ivana je pa mal kruta za moj okus,se pa da prezivet...jst sem komej!!!
|
|
|
|
Danes na POP TV, dva dobra filma.. 12.3.2005 19:24:05
|
|
|
|
frutka_
|
Oba sem že gledala in mi je EB full ameriški "dream come true" film. Ivana O pa je :((:((:((Grozno kaj vse so delale ženske v dobri veri...ne vem ali samo meni ampak full mi paše bolj gledat komedije zadnje čase kot pa neke zatežene filme...
|
|
|
|
Danes na POP TV, dva dobra filma.. 12.3.2005 19:28:30
|
|
|
|
Seven*
|
Frutka, jaz pa od komedij prenesem samo Mr.Bean-a. :)-:)-:)- Moj dragi pa tak rad komedije gleda.. Pol pa na koncu pristaneva na znanstveni fantastiki. Dober kompromis. :)-:)-
|
|
|
|
Danes na POP TV, dva dobra filma.. 12.3.2005 19:32:02
|
|
|
|
frutka_
|
Meni so v bistvu všeč komedije ala Mr. Bean ampak v tisti, ko je bil "english spy" je bil :((...Sicer pa gledam vse sam ZF ne.Kateri filmi soto npr.?Vojna zvedz?! Kaj pa kaj novejšega?! Matrix?!
|
|
|
|
Danes na POP TV, dva dobra filma.. 12.3.2005 19:36:53
|
|
|
|
SANDY
|
Končno nekaj pametnega ;)
|
|
|
|
Danes na POP TV, dva dobra filma.. 12.3.2005 19:40:46
|
|
|
|
Seven*
|
Frutka. Midva gledava vse mozne serije od StarTreka. V moji nosecnosti sva pogledala celotno postajo Deep Space 9. To pomeni cca 200 delov. :)-:)-:)- Zdaj gledava Voyagerja, ki ima tudi ogromno delov..
|
|
|
|
Danes na POP TV, dva dobra filma.. 12.3.2005 19:45:36
|
|
|
|
frutka_
|
Joj, nič ne poznam...jaz sem bolj mahnjena na Almodovarjeve filme...na evropsko sceno...Pa na Luc Bessona... In kaj počnejo v ZF???
|
|
|
|
Danes na POP TV, dva dobra filma.. 12.3.2005 19:47:42
|
|
|
|
Seven*
|
Valdja da poznas StarTrek. To so oni ko se pretransferajo na drug konec: "Beam me up, Scoty".. Delali so to serijo ze v sedemdesetih. Pa Mr. Spock noter igra. Oni cudni, ko ima naspicena usesa in zelo visoke obrvi. Vsaj vidla si kdaj slucajno.. Sem skor 100%.
|
|
|
|
Danes na POP TV, dva dobra filma.. 12.3.2005 19:54:03
|
|
|
|
frutka_
|
Ja, vidla že... pa hitro prešaltala...;)V čem je finta.:zmeden: Oni kao doživljajo full dogodivščine v vesolju in napadejo jih drugi. V bistvu sploh ne poznam zgodbe...sorry!:(
|
|
|
|
Danes na POP TV, dva dobra filma.. 12.3.2005 19:57:00
|
|
|
|
Seven*
|
joj! To ti moram enkrat v zivo razlozit, bi tukaj predolgo trajalo.. Pa saj dvomim, da bi ti bilo zanimivo.. To samo cudaki gledamo.. :)-:)-
|
|
|
|
Danes na POP TV, dva dobra filma.. 12.3.2005 20:01:14
|
|
|
|
frutka_
|
Seven boš mi malo razložila drugič, ker me res zanima kaj je takega v teh filmih. Torej si ti "grupi"? Ampak gotovo so zanimivi...zdaj pa ajdi pred PopTv! Jaz pa si grem po načosssse...sirove...mmmmm..Pozdravi naše ženske na vaši čvekalnici.:rozica:
|
|
|
|
Danes na POP TV, dva dobra filma.. 12.3.2005 21:10:47
|
|
|
|
ninca
|
najbolši film je pa 100%, čeprov ga še nism gledala: njegovi tastari :)-:)-:)- aja pa še troja je zakon..pa harry potter pa lord of the rings!!!
|
|
|
|
Danes na POP TV, dva dobra filma.. 12.3.2005 21:33:38
|
|
|
|
polona2
|
Sem že oba gledala :((, zato pa spet tukaj visim, Erik pa gleda grozljivko na dvd-ju :((, pri nama je pa ravno obratno, jaz gledam skoraj vse, on tolerira samo spooky zadeve ter filme v slogu Rob Roy itd., tudi meni je Almodovar všeč, "Govori z njo" sem šla kar sama gledat v kino, ker Erik ni hotel z menoj, saj pred kratkim je spet nov film od Almodovarja prišel v kinematografe, a mogoče katera ve naslov tega filma, vem samo, da se zgodba vrti okrog transvestitov :zmeden:
|
|
|
|
Danes na POP TV, dva dobra filma.. 13.3.2005 10:33:08
|
|
|
|
kalimero
|
Polona, Slaba vzgoja je novi Almodovarjev film. Gledala ga še nisem, govorim pa že od januarja, da moram it.
|
|
|
|
Danes na POP TV, dva dobra filma.. 13.3.2005 10:39:57
|
|
|
|
frutka_
|
Ja. La malla educacion je naslov. Slaba vzgoja. Jaz sem si tudi obljubljala da grem gledati ampak je v času predvajanaj filma bilo skoraj nemogoče, ker sem polno dojila in ni bilo druge možnosti kot moje mleko...sicer pa so Govori z njo in Pršut,pršut pa še kaj (odpri oči je tudi njegovo?)svetovni filmi. Hm?! Še bolj pa mi je všeč "njegov" igralec tisti, ki je igral tudi v filmu Greh očeta Amara, tisti lušni črni...pa zdaj je igral v Motoristovem dnevniku. Ve katera kako mu je ima?! Sicer pa so mi nasplošno všeč španski filmi. Da ne bo pomote, nadaljevanke preziram...:zmeden: Kateri še je dober? Jaz pa tebi mamo...;)
|
|
|
|
Danes na POP TV, dva dobra filma.. 13.3.2005 10:41:43
|
|
|
|
frutka_
|
Polona mislim, da to ni zgodba, ki se vrti okrog transvestitov. Meni se zdi, da je bistvo vzogje ravno krščanska vzgoja če misliš o transvestitih pa je naslov filma: "Vse o mojem sinu". V tem igra Penelope Cruz. On jo je "iznašel". Meni je prava fatalka.;)
|
|
|
|
Danes na POP TV, dva dobra filma.. 13.3.2005 22:44:01
|
|
|
|
polona2
|
Ne , saj nisem sigurna, enkrat samkrat sem ujela inserte iz filma, sem pač videla transvestita, pa tudi duhovnika :zmeden:, ampak se mi dozdeva, da je bil to film s tem prvim naslovom, Slaba vzgoja:zmeden:.
|
|
|
|
Danes na POP TV, dva dobra filma.. 14.3.2005 17:46:46
|
|
|
|
ninocka
|
ojoj, a tvoj je tut treki?:) mi gledamo voyager in next generation že ta 100ič... pa vse mamo na DVDju...zdej gledamo pa še enterprise... obup...;)
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?