|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   obcutek otroka
16.9.2008 20:34:28   
lunica12
No mene pa se nekaj zanima.Najprej morem povedat da je to moja prva nosecnost zato sem pa tudi tako bolj radovedna,in sem se iz tega razloga odlocla da postanem uporabnik tega foruma.Me pa zanima kako obcutite ko se vam otrok obraca v maternici oz. kaj obcutite?Ali je kot nekaksen pritisk ali nekaj podobnega.

Januarja bomo pa zibaliuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: obcutek otroka
16.9.2008 20:43:39   
sabi
pozdravljena
jaz sem v 19 tednu in že zelo dobro čutim njene brce.Občutim jih pa tako kot bi me nekdo s prstom narahlo pritisnil na trebuh.Največkrat jo čutim pod popkom.vedela pa sem kaj to pomeni šele takrat ko so se brce pojavljale par dni zaporedoma in  ko sem imela vedno enak občutek takih mehurčkov.pritiska pa nisem čutila nobenega.

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.9.2008 20:47:09   
jasminčika
LP
Jaz sem v 34.tednu pa zelo dobro čutim, kako se bebica obrača. res je to kot nek pritisk, pa še oblika trebuha se mi ponavadi malo spremeniuser posted image . je zlo fajn občutek pa zanimivo za videt. če ga pa po izboklini mal pobožam, se pa spet premakneuser posted image . in tako se midva igramauser posted image .

(odgovor članu sabi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.9.2008 20:47:33   
lunica12
Brce jaz prav tako cutim,sam tko na trenutke se mi zazdi kot nekaksen pritisk in ne vem a je to zaradi obracanja user posted image .Ker tudi ko lezim ko to zacutim se mi tko pocasi na eni strani trebuh dvigne,pa ne zmeraj na isti.

(odgovor članu sabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.9.2008 10:27:24   
Bee
Ojla!
Jst sm v 23. tednu in čutim brce že od 18. tedna, čeprav takrat sploh še nism vedla, če so to res brce user posted image , ker je blo bol podobn kot bi te nekdo frcnil. Zdej je pa moja bebica že prava fuzbalerka. Rada se "nagužva" na desno stran trebuha in potem brca, da buši kr valovi.

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.9.2008 10:29:21   
acitak
živijo...js sem v 16t čutla prve mehurčke...v 19t pa že brce...sem v 24t pa se full čuti obračanje pa trebuh se mi prav izboči ko brcne

12.01.2009 se nama je pridružil Niko
20.12.2011 pa se nam je pridružila Mia

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......