|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Steklena miza
16.9.2008 18:18:14   
nynna
Mogoče katera ve kje v okolici Ljubljane bi lahko kupila stekleno mizo če je v Rutarju in Lesnini nisem našla. Rada bi pa tako ki se na sredi izvleče da se jo lahko podaljša.
Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Steklena miza
16.9.2008 21:47:17   
Spark
Pod Emporiumom je bila včasih ena trgovina z mizami in stoli. Poglej če še imajo. 

(odgovor članu nynna)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
16.9.2008 22:06:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nynna)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
17.9.2008 8:23:14   
2 Sraki
V Salonu Šenk na Celovški, poleg Mercatorja imajo kar precejšnjo izbiro, ampak niso ravno poceni. Pa kje danes sploh je user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.9.2008 8:24:39   
Kerensa*
Ne kupuj, no, tega hudiča!... jaz jo imam in ti povem, da ne manjka dosti, da jo razbijem... ne zaradi tega, ker bi bila štorasta, ampak od jeze... izgleda že lepo, ja, ampak kako je pa to ena nepraktična reč, je pa druga zgodba... prihrani si denar in živce in kupi leseno... resno. user posted image

(odgovor članu nynna)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.9.2008 8:40:23   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Ne kupuj, no, tega hudiča!... jaz jo imam in ti povem, da ne manjka dosti, da jo razbijem... ne zaradi tega, ker bi bila štorasta, ampak od jeze... izgleda že lepo, ja, ampak kako je pa to ena nepraktična reč, je pa druga zgodba... prihrani si denar in živce in kupi leseno... resno. user posted image

user posted image user posted image user posted image

No, nama je steklena zelo dobro služila in sem vedno mislila, da bomo imeli vedno stekleno. Potem smo se preselili in smo v hiši že dobili leseno. Katastrofa, četudi sem lonec dala na ščitnik za vroče lonce, se je na mizi naredil mlečen flek, ki je ostal za vednouser posted image . Nato je mogla past odločitev ali damo v novo hišo lesena ali steklena. Lesene masivne so tako lepe, da naju je lepota očarala, kljub slabim izkušnjam z leseno in ker so naju vsi prepričevali, zdaj ko bo prišel otrok, je bolje lesena, ker z žlico tolče po mizi in ti steklena para živce. Ok, tehtnica se je nagnila k leseni. Vmes še ena selitev v najemniško stanovanje, kjer nas je spet čakala lesena masivna miza in tu mi je odprlo oči, definitivno steklena in ne lesena. Na strani, kjer je sedel najemodajalčev otrok, je ogromno luknjic, luknjica ob luknjici in to samo zaradi tolčenja z žlico. Ne vem, bi bila vesela še kakih drugih izkušenj, ker so masivne lesene zelo lepe in bi jo imela, vendar škoda denarja, da jo v enem mesecu pol uničimouser posted image

Še dogovor avtorci: Kaj pa harvey norman, maros

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 17.9.2008 8:43:27 >

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.9.2008 8:42:01   
Kerensa*
Prt pomaga user posted image ... vsaj nam... pri stekleni lahko pa samo še črepinje pometaš. user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.9.2008 8:43:35   
orhideja75
v ljubljani je kar nekaj salonov, kjer imajo steklene mize...v btc-ju je stolček-mebel, pa slovenijales na dunajski, pa triles, aniles....
al pa na netu pogledaš steklene mize...zdej imaš pa tolk izbire, da ni panike, da ne bi eno dobro našla

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu nynna)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.9.2008 8:45:40   
Hope2

Prt pomaga user posted image ... vsaj nam... pri stekleni lahko pa samo še črepinje pometaš. user posted image

Prt ni rešitev za mlečne madeže in za luknjice od žlic, poleg tega so še grdi in še skrijejo vso lepoto mizeuser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.9.2008 8:48:08   
Kerensa*
Za "mlečne madeže" so pa podstavki, vraga. user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.9.2008 8:48:04   
Splet.Ka
Mi imamo tudi stekleno mizo, smo jo kupili v Lesnini na Brdu. Pa smo z njo zelo zadovoljni. Enostavna je za čiščenje, ima zaobljene robove, primerne mere,...

Tako, ki se izvleče, sem videla v Ikei, če ti ni predaleč.

Cvetim...

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.9.2008 9:11:18   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

user posted image user posted image user posted image

No, nama je steklena zelo dobro služila in sem vedno mislila, da bomo imeli vedno stekleno. Potem smo se preselili in smo v hiši že dobili leseno. Katastrofa, četudi sem lonec dala na ščitnik za vroče lonce, se je na mizi naredil mlečen flek, ki je ostal za vednouser posted image . Nato je mogla past odločitev ali damo v novo hišo lesena ali steklena. Lesene masivne so tako lepe, da naju je lepota očarala, kljub slabim izkušnjam z leseno in ker so naju vsi prepričevali, zdaj ko bo prišel otrok, je bolje lesena, ker z žlico tolče po mizi in ti steklena para živce. Ok, tehtnica se je nagnila k leseni. Vmes še ena selitev v najemniško stanovanje, kjer nas je spet čakala lesena masivna miza in tu mi je odprlo oči, definitivno steklena in ne lesena. Na strani, kjer je sedel najemodajalčev otrok, je ogromno luknjic, luknjica ob luknjici in to samo zaradi tolčenja z žlico. Ne vem, bi bila vesela še kakih drugih izkušenj, ker so masivne lesene zelo lepe in bi jo imela, vendar škoda denarja, da jo v enem mesecu pol uničimouser posted image

Še dogovor avtorci: Kaj pa harvey norman, maros

Se popolnoma strinjam.
Jaz imam stekleno tako v jedilnici, kot v dnevni (klubsko) in resno nisem imela nobenih slabih izkušenj. No, res je da se veliko "prstnih odtisov" pozna, ampak tudi na leseni se bi poznalo. Če gredo otroci gor s kemičnim, z žlicami oz. ne vem še s čim se nič ne pozna...
Medtem ko ima moja mama leseno in bog ne daj, da s kakšnimi barvicami malo bolj pritisnejo, ali z žlico tolčejo ali ne vem še kaj. Vedno mora bit gor prt in vsi molo bolj močni udarci z razno raznimi predmeti se poznajo tako, da absolutno za stekleno.

S tem se glih ne strinjam. Stekleno imam že ene 5 let, ta starejša tudi pleza nanjo (klubsko) in nismo še pometali črepinj. Pa sej to ni steklo kot od šip, da se s tako lahkoto razbijeuser posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.9.2008 12:16:58   
sazi
Jaz sem tudi za stekleno. Zdaj jo imamo in za v novo kuhinjo v hiši imava tudi že "ogledano" stekleno, ki se raztegne, pa še zaobljene robove ima - zaradi otrok.
Ja, res ropota, ko mali tolče s priborom po mizi (smo ga odvadili), ampak vsaj luknjice ne ostanejo. Mi je kakšna lesena miza zelo všeč, pa se mi takoj pred očmi prikaže miljon luknjic, ki sem jih imela že priližnost videti. Pa zelo enostavna je za čiščenje. Prtov ne maram. Najprej jih lahko otroci vlečejo dol, pa še ker se pri otrocih zelo pogosto popaca miza, bi morala prt ves čas menjat/prat/likat - ne hvala.

Za avtorico 1. posta pa- steklene mize za raztegnit sem videla v Lesnini na Brdu (tam imam tudi ogledano na nakup) in v Slovenijalesu na Dunajski.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?