asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Ne kupuj, no, tega hudiča!... jaz jo imam in ti povem, da ne manjka dosti, da jo razbijem... ne zaradi tega, ker bi bila štorasta, ampak od jeze... izgleda že lepo, ja, ampak kako je pa to ena nepraktična reč, je pa druga zgodba... prihrani si denar in živce in kupi leseno... resno. No, nama je steklena zelo dobro služila in sem vedno mislila, da bomo imeli vedno stekleno. Potem smo se preselili in smo v hiši že dobili leseno. Katastrofa, četudi sem lonec dala na ščitnik za vroče lonce, se je na mizi naredil mlečen flek, ki je ostal za vedno . Nato je mogla past odločitev ali damo v novo hišo lesena ali steklena. Lesene masivne so tako lepe, da naju je lepota očarala, kljub slabim izkušnjam z leseno in ker so naju vsi prepričevali, zdaj ko bo prišel otrok, je bolje lesena, ker z žlico tolče po mizi in ti steklena para živce. Ok, tehtnica se je nagnila k leseni. Vmes še ena selitev v najemniško stanovanje, kjer nas je spet čakala lesena masivna miza in tu mi je odprlo oči, definitivno steklena in ne lesena. Na strani, kjer je sedel najemodajalčev otrok, je ogromno luknjic, luknjica ob luknjici in to samo zaradi tolčenja z žlico. Ne vem, bi bila vesela še kakih drugih izkušenj, ker so masivne lesene zelo lepe in bi jo imela, vendar škoda denarja, da jo v enem mesecu pol uničimo Še dogovor avtorci: Kaj pa harvey norman, maros Se popolnoma strinjam. Jaz imam stekleno tako v jedilnici, kot v dnevni (klubsko) in resno nisem imela nobenih slabih izkušenj. No, res je da se veliko "prstnih odtisov" pozna, ampak tudi na leseni se bi poznalo. Če gredo otroci gor s kemičnim, z žlicami oz. ne vem še s čim se nič ne pozna... Medtem ko ima moja mama leseno in bog ne daj, da s kakšnimi barvicami malo bolj pritisnejo, ali z žlico tolčejo ali ne vem še kaj. Vedno mora bit gor prt in vsi molo bolj močni udarci z razno raznimi predmeti se poznajo tako, da absolutno za stekleno. IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Prt pomaga ... vsaj nam... pri stekleni lahko pa samo še črepinje pometaš. S tem se glih ne strinjam. Stekleno imam že ene 5 let, ta starejša tudi pleza nanjo (klubsko) in nismo še pometali črepinj. Pa sej to ni steklo kot od šip, da se s tako lahkoto razbije