Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kosilo-za družinsko srečanje? 15.9.2008 10:37:40
|
|
|
|
muha1
|
Kake krompirjeve ali zdrobove kokete . Ali pa iz listnatega testa narediš zelenjavne žepke,...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.9.2008 10:37:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kosilo-za družinsko srečanje? 15.9.2008 10:39:08
|
|
|
|
Spark
|
Tko ti bom rekla, jaz sem anti talent za te zadeve, ampak pri meni ne sme manjkati francoska solata (vedno gre in vedno pali). Sedaj lahko še narediš solato iz pečenih rdečih paprik, mogoče še krompirjevo solato. In potem še zraven kako svežo solato. Glede gobic ti pa ne znam svetovati. Aja, zraven pečenke bi pa lahko naredila še pečen kromir.
|
|
|
|
RE: Kosilo-za družinsko srečanje? 15.9.2008 10:41:04
|
|
|
|
Volga
|
Gobe bi jaz tako: popražiš čebulo, daš gor očiščene gobe (lisličke, jurčke, golobice, kar pač imaš), soliš, malo popraš, pražiš, da gobe spustijo vodo, jo povreš, zaliješ s sladko smetano in malo vode, dodaš peteršilj, česen in to je to.
|
|
|
|
RE: Kosilo-za družinsko srečanje? 15.9.2008 10:41:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Priloga: rdeče zelje, pražen krompir, dušen riž Zrezke bi pohala z sezamom- drobtinam dodaš še nekaj seznama.
|
|
|
|
RE: Kosilo-za družinsko srečanje? 15.9.2008 10:46:29
|
|
|
|
Martina27
|
Zrezke bi pohala z sezamom- drobtinam dodaš še nekaj seznama. Mmmmmmmmm.... to pa je zelo dobra ideja... bom poskusila, pa se da to kupit v trgovini? Ne zdaj debelo gledat, če sem postavila neumno vprašanje, sam še tega res nisem nikoli kupovala.
|
|
|
|
RE: Kosilo-za družinsko srečanje? 15.9.2008 11:15:16
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Martina27 Zrezke bi pohala z sezamom- drobtinam dodaš še nekaj seznama. Mmmmmmmmm.... to pa je zelo dobra ideja... bom poskusila, pa se da to kupit v trgovini? Ne zdaj debelo gledat, če sem postavila neumno vprašanje, sam še tega res nisem nikoli kupovala. Ja, v vsaki malo bolje založeni štacuni. Ponavadi najdeš med semenkami, med zdravo prehrano, bio prehrano, diabetični prehrano.... no tam nekje. Je pa res dobro, samo nekaj zrezkov naredi brez sezama, ker nekateri ne marajo Za prilogo lahko narediš tudi ajdovo kašo z jurčki, paše bolj k pečenki, k pohanemu ne glih
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 15.9.2008 11:16:14 >
|
|
|
|
RE: Kosilo-za družinsko srečanje? 15.9.2008 12:34:16
|
|
|
|
honey
|
Ravno predlagati sem hotela, da naredi nekaj zrezkov brez sezama - jaz jih definitivno ne bi jedla Drugače pa meni zelo pašejo zraven mrežne pečenke kroketi, zraven zrezkov pa pomfri ali pražen krompir (ta se mi zdi gre zraven obeh). Gobova omaka definitivno gre zraven obeh in se pridružujem Volgi, s tem, da dam jaz še sir noter - navaden trdi sir, mozzarelo ali pa topljenega, odvisno, kaj imam v hladilniku. Da zelo dober okus.
|
|
|
|
RE: Kosilo-za družinsko srečanje? 17.9.2008 11:30:54
|
|
|
|
muška
|
Evo ti čisto simpl in dobra gobova omaka: -vrečka instant gobove juhe -šampinjoni, jurčki,... (če imaš, ni nujno, lahko delaš tudi brez ) Gobice najprej prepražiš na olju (jaz delam brez čebule, če jih pražim za omako). Medtem skuhaš gobovo juho v 2 dcl vode, da dobiš gosto zmes. če je pregosta komot dodaš še kak dcl vode zraven, več pa skoraj ne. No juhico (omakico) preliješ preko gobic , zmešaš in omaka ne narejena Bi pa jaz za k temu jedilniku in gobovi omaki kot prilogo predlagala njoke (luleke), ali pa krompirjeve cmoke.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?