|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kosilo-za družinsko srečanje?
15.9.2008 10:27:50   
Martina27
Popzdravček.
V petek dobimo obisk iz Mb, in jaz bi rada naredila eno ful dobro kosilo. Naredila bom mrežno pečenko in pohane zrezke, bi vas pa prosila, če ima katera kakšno idejo kaj narediti za prilogo, in kakšna omaka paše zraven.
Nič se ne bom branila kakšnih preizkušenih receptov, sploh o kakšni gobovi omaki.

Hvala že vnaprej!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kosilo-za družinsko srečanje?
15.9.2008 10:37:40   
muha1
Kake krompirjeve ali zdrobove kokete user posted image . Ali pa iz listnatega testa narediš zelenjavne žepke,...

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
15.9.2008 10:37:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3
15.9.2008 10:39:08   
Spark
Tko ti bom rekla, jaz sem anti talent za te zadeve, ampak pri meni ne sme manjkati francoska solata (vedno gre in vedno pali).
Sedaj lahko še narediš solato iz pečenih rdečih paprik, mogoče še krompirjevo solato. In potem še zraven kako svežo solato.
Glede gobic ti pa ne znam svetovati.
Aja, zraven pečenke bi pa lahko naredila še pečen kromir.

Neposredna povezava do sporočila: 4
15.9.2008 10:41:04   
Volga
Gobe bi jaz tako: popražiš čebulo, daš gor očiščene gobe (lisličke, jurčke, golobice, kar pač imaš), soliš, malo popraš, pražiš, da gobe spustijo vodo, jo povreš, zaliješ s sladko smetano in malo vode, dodaš peteršilj, česen in to je to.

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.9.2008 10:41:53   
Anonimen
Priloga: rdeče zelje, pražen krompir, dušen riž

Zrezke bi pohala z sezamom- drobtinam dodaš še nekaj seznama.

Neposredna povezava do sporočila: 6
15.9.2008 10:46:29   
Martina27
Mmmmmmmmm.... to pa je zelo dobra ideja... bom poskusila, pa se da to kupit v trgovini? Ne zdaj debelo gledat, če sem postavila neumno vprašanje, sam še tega res nisem nikoli kupovala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.9.2008 11:15:16   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: Martina27

Mmmmmmmmm.... to pa je zelo dobra ideja... bom poskusila, pa se da to kupit v trgovini? Ne zdaj debelo gledat, če sem postavila neumno vprašanje, sam še tega res nisem nikoli kupovala.

Ja, v vsaki malo bolje založeni štacuni. Ponavadi najdeš med semenkami, med zdravo prehrano, bio prehrano, diabetični prehrano.... no tam nekje.

Je pa res dobro, samo nekaj zrezkov naredi brez sezama, ker nekateri ne marajo

Za prilogo lahko narediš tudi ajdovo kašo z jurčki, paše bolj k pečenki, k pohanemu ne glih

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 15.9.2008 11:16:14 >

Neposredna povezava do sporočila: 8
15.9.2008 12:34:16   
honey
Ravno predlagati sem hotela, da naredi nekaj zrezkov brez sezama - jaz jih definitivno ne bi jedla user posted image

Drugače pa meni zelo pašejo zraven mrežne pečenke kroketi, zraven zrezkov pa pomfri ali pražen krompir (ta se mi zdi gre zraven obeh).

Gobova omaka definitivno gre zraven obeh in se pridružujem Volgi, s tem, da dam jaz še sir noter - navaden trdi sir, mozzarelo ali pa topljenega, odvisno, kaj imam v hladilniku. Da zelo dober okus.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.9.2008 11:30:54   
muška
Evo ti čisto simpl in dobra gobova omaka:
-vrečka instant gobove juhe
-šampinjoni, jurčki,... (če imaš, ni nujno, lahko delaš tudi brez )

Gobice najprej prepražiš na olju (jaz delam brez čebule, če jih pražim za omako). Medtem skuhaš gobovo juho v 2 dcl vode, da dobiš gosto zmes. če je pregosta komot dodaš še kak dcl vode zraven, več pa skoraj ne. No juhico (omakico) preliješ preko gobic , zmešaš in omaka ne narejena user posted image

Bi pa jaz za k temu jedilniku in gobovi omaki kot prilogo predlagala njoke (luleke), ali pa krompirjeve cmoke.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.9.2008 9:46:26   
Martina27
Hvala vam punce za pomoč....No, jutri se bomo igrali in kuhaliuser posted image
Danes pa bi še morala kakšno pecivo spečt, pa gledam na kulinariki, pa ne vem kaj najuser posted image
Vam bom javila kako je uspelo, bodo pa definitivno zrezki z sezamom, seveda pol pol, ker ne vem če jejo. Sem ga dobila ja v Mercatorju tko da imam že vse kupljeno.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...
Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizke
Medtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?