|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   obiski WC-ja
11.3.2005 16:33:51   
Sisy
hojla punce

rabim nasvet....Danes se mi je pojavilaena takooo zoprna nadloga da sm toook jezna :grrr:

Jst res ne vem več a sem nora al sem se sam prehladila al kva se dogaja....ampak dons že ceeel popoldne sedim na WC-školjki...(lulanje) Pa to ne tko na pol ure...ampak na pet minut....in stalno čutim tist pritisk v mehurju.....pa vsakič ko grem grem res lulat,ni sam pritisk....

Verjetno si sama seb pesek mečem v oči in kr brezveze upam...pa je čist jasmo da moram na laparo in da ni variante da bi naravno zanosila (predvdevam da ne če so me poslal na laparo) tko da sem že čist zmešana...itakkk...

Drgač moram pa tetko dobit v ponedeljek,mozolje že mam,glavobol tud....tko da so vsi znaki za prihajajočo :hudicek: tuki....

Ah brez veze,sej v bistvu sem vam hotla sam mal pojamrat,ker mam spet tiste svoje "prebliske upanja" pol je pa tko...

punčke lepo se mejte...:kuza: spet na WC :)-

papa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   obiski WC-ja
11.3.2005 16:39:00   
mujcek
to se je pred kakim mesecem tudi meni dogajalo, pa ne da bi potem bilo par kapljic, ampak normalna količina :) Tudi jaz ne vem kaj je bilo to, trajalo je pa nekje en teden :zmeden:
opažam pa, da moram pogosto na wc, ko me v noge zazebe:zmeden2:

oh te naše pipike, sami problemi so z njimi, bi raje imela pimpeka, ga lahko ven vržeš kjerkoli in opraviš potrebo:)-:)-:)-

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   obiski WC-ja
11.3.2005 16:42:43   
Sisy
a veš da mene tud v noge dons fuul zebe...

verjetn bo to res to....:miska:

sem pa pomislila tud na to,ker sem pred slabim tednom začela z dieto,pa da se ni slučajno kej v metabolzmu spremenil....:zmeden2:

v glavnem,nadležna zadeva....:)-

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   obiski WC-ja
11.3.2005 17:10:44   
AKŠ
če maš slučajno prehlajen mehur (kar bi na znake lahko rekla), si čimprej kupi v lekarni "URSI ČAJ", ki full pomaga. Priznam je zelo nagravžen, ker ga moraš piti grenkega in v večjih količinah (ne samo en deci na enkrat), ampak zagotovo pomaga.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   obiski WC-ja
11.3.2005 17:32:03   
mujcek
Če imaš prehlajen mehur te verjetno peče ko greš lulat:zmeden:
Če si na dieti pa je možno da zaradi tega; ker verjetno manj ješ, popiješ pa enako količino:zmeden2:

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   obiski WC-ja
11.3.2005 20:18:53   
diamantka
pozdravljena,
jaz sem imela prehlajen mehur lansko leto poleti in sem bila pri zdravniku mi ni predpisal nikakršnih zdravil,ker nisem mogla reči,ali sem noseča ali ne,ker sva takrat z mojim že delala na :duda:!
mi je pa rekla, naj pijem ursin čaj, v vsaki lekarni se ga dobi in moji simptomi so bili ravno tako kot tvoji, izredno pogosto me je wc piščalo, in zmeraj sem imela kaj, pa tudi par kapelj! in med vsakim uriniranju ali po njem sem mela izredno prijeten občutek, a veš, kot da ti odleže in mi me sploh peklo!
lp in upam na čimprejšnje okrevanje!

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?