|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Faza zakaj
13.9.2008 17:30:55   
Anonimen
Kdaj se zacne, koliko casa traja in kaksne so finte za predihat jo?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Faza zakaj
13.9.2008 17:47:59   
mojca75
pri nas traja od njenega 20 meseca ko je začela dobro govorit in pri 28 mesecih še kar traja user posted image , pa bo najbrž še kar nekaj časa.

Jaz ji večinoma kar odgovarjam in to realno, oz pravilno, oz zares, ker sem mnenja da se s pogovorim otroku bogati besedni zaklad.
Je pa res da moram pazit da na enaka vprašanja enako odgovorim, ker če ne me popravlja, ona si zapomni jaz pa ne.

Meni ni problem, je pa res da sem računala da se začne pri treh letih, ampak pri nas se je veliko prej

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.9.2008 17:57:05   
ZmajTolovaj
Še nismo tam, ampak imam že pripravljen odgovor: vprašaj očija.
user posted image

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.9.2008 17:57:57   
Anonimen
imam že pripravljen odgovor: vprašaj očija.

user posted image user posted image

(odgovor članu ZmajTolovaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
13.9.2008 18:18:47   
Anonimen
Nimam pojma kako dolgo traja. Si pa res želim, da čimprej mine, ker včasih že skoraj obupam pri iskanju odgovorov, da ne bo spet sledil "zakaj".

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
13.9.2008 20:32:00   
Jančika_
Naš tavečji je star štiri leta. Z leti je tehniko samo izpopolniluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.9.2008 20:37:01   
bumerang
Zakaj vprašaš?

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.9.2008 20:37:29   
Mišni
Pri nas tega ni bilo. O.K., vpraša, iz česa je vulkan narejen, recimo, ali kaj podobnega. Vendar ne pa tisto tipično vprašanje: Zakaj.
Je pa smotano, ker to so res zapletena vprašanja včasih, na katere ne vem odgovora. Potem vedno rečem, da ne vem, da morava na računalnik pogledat, ampak potem pa oba pozabiva. To je škoda.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.9.2008 20:44:29   
Šarki
faza se spreminja. pri nas je blo ene pol leta tko: se nam je en vsilu na cest k smo šli v vrtec in sm mal popi*** pa je tamala začela: mami zakaj si huda??
zato ker je stric kar pred nas zapeljal...
zakaj je stric kar pred nas zapeljal??
zato ker nas ni vidu??
zakaj nas ni vidu??

.
.
.

in tako dalje do vrtca...

zdej pa tko hoče vse vedet, zakaj dež pada, pa zakaj je že nočka, pa zakaj ma teta kravce, mi pa ne...

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.9.2008 13:18:37   
Piruri
Pri nas se je začela pri 2 letih in pol....najprej samo s KAJ?...čez par mesecev se je pridružil še ZAKAJ?...opažam pa da se nekako naznanja še KAKO?...

Mi se trudimo odgovorit na vse...pri nas en zakaj sledi drugemu...vendar je po določeni stopnji odgovorov, kar zadovoljna in neha...
Na začetku mi je bilo malo tečno, počasi sem se kar navadila, tako, da  ji kar razlagam...zalotila sem se, da včasih tudi, ko me ne vpraša zakaj...Tudi sama menim, da je potrebno to fazo jemat zelo resno in odgovarjat (letom otroka primerno) na vsa radovedna vprašanja...

Ko kakšnega odgovora ne vem pravilno odgovorit, se pozanimam, kako bi ji lahko razložila, in s tem se tudi sama naučim...

www.by-ab.si

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.9.2008 14:27:09   
soncicaT
Moj 2,5 letnik tudi: zakaj ima avto prikolico, zakaj boš zdaj to naredil, pa kljub odgovoru še enkrat zakaj, pa pod katero hruško bo šel Janček Ježek živet, pa zakaj, kateri grof se je izgubil na poti, pa na kateri poti se je izgubil, pa zakaj...:-))))

To je samo delček...jaz se pa samo smejim in si izmišljam razne odgovore...v skrajni sili, : daj vprašaj atija, on bo to vedel.user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.9.2008 14:27:51   
maya2
Pri nas ta faza že tudi nekaj časa traja... mi je pa prav zabavno, jaz ji na vse odgovorimuser posted image če se le da ... sem pa seveda kdaj tudi v zadregiuser posted image , samo vseeno pa ni še tako hudo k pri hčerki od kolegov, k sem ji skušala odgovarjat, samo njej pa res nisi prišel do konca, in potem sem enostavno rekla 'zato ker sem jaz tko rekla' user posted image user posted image user posted image in je bil mir .... do naslednje zadeveuser posted image

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.9.2008 20:30:46   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II
Kdaj se zacne, koliko casa traja in kaksne so finte za predihat jo?
Zakaj??

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.9.2008 9:42:02   
ursi
Pri nas je star dobri dve leti in pol in ni da ni - kje, zakaj, kam, ..... Včasih se mi kar meša. Ne za stvari, ki ga res zanimajo ampak npr. ko gremo domov z dvema avtomobiloma in se mali pač pelje z menoj poslušam celo pot :
Kje je ati?
Ja, pred nami  se pelje.
Aha, kam gre ati?
Domov, tako kot midva.
pa pride ovinek in slučajno za sekundo ne vidi avta pa spet : Kje je ati, kam je šel ati.....
.
.
.
in to celo pot...............A moram omeniti, da so pri nas itak sami ovinki???????

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......