|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vrtec na Obali
13.9.2008 12:08:47   
memole80
Pozdravljene!

Čez kakšen mesec mi bo porodniška potekla in takrat se bo pojavil problem varstva otroka. Vlogo sem dala v vse vrtce na Obali, čeprav so mi rekli, da je vpis med letos skoraj nemogoč.

Zanima me ali je imela katera tako srečo, da je dobila mesto v vrtcu med letom?

Hvala ter lep pozdrav.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vrtec na Obali
13.9.2008 13:03:32   
mixi
ne ni šans da prideš noter niti jaz ki mi mama dela v vrtcu in poznam osebno šefico oz. ravnateljico vrtca. Sprijazni se s tem da ena ki dela v vrtcu je malo nazaj rodila in ji je ljuba šefica rekla da naj ne računa na mesto v vrtcu.KATASTROFA!!!!!!

10.5.08 je na svet prijokala naša pikica Kaja, ki mamici vsak dan bolj nagaja

(odgovor članu memole80)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.9.2008 13:47:04   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: mixi

ne ni šans da prideš noter niti jaz ki mi mama dela v vrtcu in poznam osebno šefico oz. ravnateljico vrtca. Sprijazni se s tem da ena ki dela v vrtcu je malo nazaj rodila in ji je ljuba šefica rekla da naj ne računa na mesto v vrtcu.KATASTROFA!!!!!!

moj Žiga hodi v vrtec v katerem dela tvoja mama (jo poznam na videz in mi deluje zelo simpatična-ima jasli, a ne?) in so mi že rekli, da ne bo prišla za 1.3.09 ampak šele septembra.

< Sporočilo je popravil aleži -- 13.9.2008 13:49:15 >

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.9.2008 13:50:03   
aleži
Mixi, kaj potem bosta bili sošolki drugo leto ali je nisi vpisala že v vrtec?

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.9.2008 14:10:57   
thaiss
Jaz sem oddala vlogo maja 07, decembra so me klicali da imamo z januarjem 08 prosto mesto v jaslih. Za našim je prišla še ena punčka, tako da ne obupat!!! 

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.9.2008 14:20:47   
Naja30
Midva sva misla dat tamalo že pozimi v vrtec, pa so rekli, da pred sept. ne bo nič. Kot je thaiss napisala, pa če daš vlogo res veliko prej, se pa najde prostor.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.9.2008 14:58:26   
mixi
aleži tako je moja mama ima jasli ampak meni so rekli da nimam šans prit noter naslednji september mogoče v kp ma jaz ne bom dala v koper al k mami al nič ker mi je tam tudi usput.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.9.2008 15:11:19   
memole80
V kateri vrtec pa hodi?

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.9.2008 15:52:44   
thaiss
moj hodi v Školjko-Izola

(odgovor članu memole80)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.9.2008 16:17:06   
poka1
Meni si rekli, da obstaja minimalna moznost. Sem oddala vlogo decembra2007 in če bo prostor januarja 2009 mi bodo javli 2 meseca prej. Sem pa se malo pozanimala in so mi rekli, da že v septembu bi morali vedet, če bo se kako mesto fraj...sem klicala v vrtec in gospa, ki ima to čez je ni bilo pa so mi reli, da naj pokličem naslednji teden.Bomo vidli naslednji teden. Tako, da sem jaz se vedno optimist, da vrtec bouser posted image  Če ne pa bomo sli na pop tv in zacele njurit tako kot delajo v ljubljaniuser posted image

26.12.2007 smo dobili Ažbeta 57cm,4710g
23. 3. 2009 smo dobila Ulo 53cm. 3940g

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.9.2008 16:22:55   
mixi
poka1 ma veš da res bi lahko to nardili. Hočejo neko nataliteto in ne vem kaj pol pa nimaš kam dat otroka v vrtec.

(odgovor članu poka1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
13.9.2008 16:31:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu thaiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
13.9.2008 16:39:19   
poka1

poka1 ma veš da res bi lahko to nardili. Hočejo neko nataliteto in ne vem kaj pol pa nimaš kam dat otroka v vrtec.

Jaz sem se ze odloča, da če ne dobim vrtca, da bom visela pri zupanu na vratih dan in nočuser posted image user posted image

hruška debeluska....čim se je rodu bi morala dat vlogo..pa še to ti včasih ne pomaga.

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.9.2008 16:42:20   
aleži
Ja in to čimprej.user posted image
Jaz sem oddala vlogo, ko je bila stara 1 mesec. Zvem pa šele konec leta, če pride notera da ali ne, kar je malo možnosti.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.9.2008 16:46:34   
aleži

aleži tako je moja mama ima jasli ampak meni so rekli da nimam šans prit noter naslednji september mogoče v kp ma jaz ne bom dala v koper al k mami al nič ker mi je tam tudi usput.

user posted image user posted image user posted image user posted image  potem bodo bile sošolke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
13.9.2008 17:24:49   
Anonimen
Ni mi čisto jasno kako si lahko dala vlogo v VSE vrtce na obali, jaz sem namreč kar en dan na blef poklicala na začetku avgusta v Vrtec Morje in vprašala če bo s septembrom kakšno prosto mesto v prvi starostni skupini in mi je ravnateljica rekla naj kar pridem še isti dan do 13h do nje da ga vpišem, ker odhaja ravno na dopust. Sem se usedla v avto, šla otroka vpisat in ga lahko pripeljem kadarkoli na uvajanje.
Brez kakršnegakoli problema, prošenj in težavuser posted image .

(odgovor članu aleži)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
13.9.2008 20:10:40   
amaya
Niso vse skupine polne. Mislim, da se tu gre predvsem za jasli user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
13.9.2008 20:49:07   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

če želim da gre moja naslecnje leto septembra v vrtec bi bilo najbolje dati vlogo ze zdaj?

čimprej!

Neposredna povezava do sporočila: 18
   [Brisano sporočilo]
13.9.2008 20:57:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu thaiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
14.9.2008 8:32:45   
šnucika
Mislim,da za jasli ni problema.Ampak vseeno čimprej oddaj vlogo.
Večji problem je druga starostna skupina.Naša pupa je ostala brez vrtca tudi letos...ker imajo vrtci določeno kvoto - npr. 40 otrok in ko se zapolne,ni važno,če je druga starostna skupina na pol prazna,ne sprejmejo nobenega več.user posted image user posted image
V dveh vrtciv,kamor sem dala vlogo,so jasni "overload",druge starostne skupine pa zelo majhne.

kaR te ne ubije,te okrepi!

Neposredna povezava do sporočila: 20
14.9.2008 12:08:06   
memole80
Ma Italijanski vrtec absolutno odpade. :(

Neposredna povezava do sporočila: 21
16.9.2008 10:19:12   
poka1
Sem zdej klicala v vrtec Semedela in so mi reli, da nismo dobili mesta...sele septembra 2009. Sem pa klicala tudi koperski vrtec in mi niso hoteli nič povedat..da mi bodo javli 2 meseca prej.Ampak naj bom pripravljena na negativen odgovoruser posted image user posted image . Iz obeh vrcev so mi rekli, da je zelo tezko dobiti mesto med letom, ker je veliko povprasevenje.
Dejmo žene nehajte rojevat, da se sprostijo malo mesta v vrcihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu memole80)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   [Brisano sporočilo]
17.9.2008 20:43:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu memole80)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?