|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čakate?
10.3.2005 14:56:25   
lucika
bolj kot se trudim ne razmišljat kdaj bo ali ne bo :hudicek:...isto ko pri dieti, bolj ko razmisljam, bolj sem lacna:)

no, ta vikend ne bi smelo bit...saj razumete.
mam pa ob menstruacijah tak cist ekstra obcutek v trebuhu. ne znam opisat, ampak cist specificno. sem se ze veselila, da bi nama ta mesec res lahko uspelo...kot vedno...pa sem prejsnjo sekundico zacutila. isto kot vedno. zaj je sam se vprasanje casa, kdaj bo priteklo.

al pa ne...kak je to bilo pri ostalih? sploh sreckah, tistih tanovih, se boste verjetno najlazje spomnile...?

ojej, nismo boge?

pticki ze civkajo. briga njih ce je sneg, ful so mi smesni...

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   čakate?
10.3.2005 15:01:39   
gojska

Ptičke sem tudi jaz slišala.

Ooooooooooooo kaj jaz vem, men se vedno zdi:nosecka: pa je pol:hudicek:.

Upam da bo pri tebi :bravo::bravo:

goja

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   čakate?
10.3.2005 15:13:23   
martita
Živ,

jst je :hudicek: tud ne čakam...DANES....:zmeden:
Sem pa tud tolk okupirana v službi, da ne utegnem niti razmišljat ali bo ali ne bo. Znakov nimam nobenih, sam ne vem al je lepa koža posledica kozmetičarkinega dela ali kaj...

Pustimo se presenetit.

Držim :miska: :miska:

Martita :muca:

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   čakate?
10.3.2005 15:17:00   
Mijavček
Men je G rekla, da tud če te začne šraufat, tako kot pred M, se lahko zgodi, da M enostavno ne pride...

Upam, da se bo tko zgodilo vsem, ki čakamo.

Mijavček:muca:

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   čakate?
10.3.2005 15:49:54   
pi
Jaz sem imela isti občutek kot vedno pred M. Mislila sem da bo vsak čas pritekla, drugače pa čisto nobenih drugih znakov. Prej ko nisem bila noseča sem imela več znakov kot pa ta mesec ko sem zanosila.

Držim :miska: za :roza:.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   čakate?
10.3.2005 15:51:16   
Urska61
Tudi jaz je ne čakam. Danes je že 36 dan, mi že 6 dni zamuja. Ampak nočem delati prehitro testa, ker sem pol kar razočarana. Sem se odločila, da ga jutri naredim. Držite pesti!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   čakate?
10.3.2005 15:56:48   
gojska

hej Urška kdaj bo jutri ????????????????'

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   čakate?
10.3.2005 15:58:49   
Urska61
Sem že malo nestrpna. Nekih znakov nimam, samo boleče prsi, čisto malo me že par večerov zaporedoma glava boli, pa hrbtenica tudi. Kaj mislite? Vam jutri popoldne javim!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   čakate?
10.3.2005 17:59:21   
cuma
meni se boste najbrž smejale in vam niti ne bom zamerila...
sem bila prepričana, prepričana in še enkrat prepričana, da sem prejšnji mesec (kar v prvem poskusu) zanosila. Potem je dva dni prezgodaj prišla M, ki pa je namesto 7 dni trajala 2 dni. Najprej sem se sprijaznila, da pač nisem :nosecka:, potem pa mi je tako kratka :hudicek: dala misliti...:zmeden:
Še vedno sem imela večje prsi (push up efekt), zato sem naredila CB: NEGATIVEN!Pa sem ga naslednji dan ponovila: še vedno negativen! Pa sem se sprijaznila še enkrat...nekje v meni pa mi še vedno ni dalo miru...Pred tednom dni,sem naredila en drugi test in spet: negativen!
Skratka, mečem stran denar za teste, moje joške še kar stojijo v luft, shujšala sem in ponoči se potim kot da bi laufala maraton.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   čakate?
10.3.2005 18:56:06   
buškica
Zakaj naj bi se ti smejale, čisto naravno je. Glej meni je prejšni mesec 8 dni zamujala, ta meec je kr neki, tko da sploh ne vem kaj je. Že dva dni me pa prsa srbijo za znoret. pa menstar samo mal rjavega izcedka, nič bolečin. Sloh se mi ne sanja a me zaj... al kaj.
tko da vse je mogoče

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   čakate?
10.3.2005 19:23:49   
tinkamiška
:zmeden2::zmeden2: nevem nevem, men se zdi tole kr sumljiv...

:miska::miska::miska::miska: pesti za vse vas;)

Tinka

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   čakate?
10.3.2005 19:33:57   
anajmad
Jst sem jo pa dobila in sem jo zlo vesela.Še 18 dni in grem na laparo,juhu:bravo::bravo::bravo::bravo:
en lp:morje:D.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   čakate?
10.3.2005 19:39:11   
tinkamiška
Ja, damjana, sam da bo že enkrat mimo, ne?:rozica:

Ti želim, d abi porihali tam, če je kaj treba:rozica:

LP,
Tinka

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   čakate?
11.3.2005 8:53:18   
TANTRA
Ja, mene so ponavadi prsi hudo bolele kadar sem bila pred M:hudicek:, tokrat, ko sem pa zanosila me niso nič in se mi je kar čudno zdelo...
No sedaj sem nekje 6-7 teden pa so me začele boleti na dotik... Komaj čakam na ultrazvok 17.3.. Mislim, da bo vse v redu z mojo :duda:
No, Urši kje so novičke???

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   čakate?
11.3.2005 8:55:34   
anadejka
Hja men pa zgleda ne bo treba nič čakat.:hudicek:jutri NIMA za pridt,ampak me bo hudičevka kot zgleda že danes presenetila,bemti:grrr:,me je že začel zvijat:grrr::grrr::grrr:pa en dan prezgodi:grrr::grrr::grrr:

.........brez besed.........:grrr::grrr::grrr:

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?