|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZANOSITEV PO ANESTEZIJI
6.9.2008 9:53:11   
očka79
user posted image Lep pozdrav vsem!
Sem totalni novinec na tem področju, če bo vse ok pa začetek aprila tudi očka, no ja vem da bo vse okuser posted image user posted image .
Ker pa vem da ste na tem forumu že kar izkušene mamice in seveda tudi očki, se obračam na vas z vprašanjem ki me že dalj časa muči, prosim za kakšen odgovoruser posted image
V destem tednu je žena začela malo krvaveti temno rjav madež, pa sem ji rekel da mora takoj k ginekologinji in me je ubogalauser posted image . ginekologinja je rekla da je šlo za las ker se je nekaj dogajalo, vendar je zaenkrat še vse ok srček bijeuser posted image , dala ji je neka zdravila in predpisala 14 dni malo bolj striktnega počitka.
mene pa muči še eno vprašanje in sicer:
malo pred zanositvijo je bila žena na operaciji rame, sicer bolj rutinski, pa vendar z anestezijo. Zanima me če so mogoče lahko kakšni zapleti pri nosečnosti zaradi tega, mogoče lahko motnje pri razvoju otroka ali karkoli... Res me tole kar muči pa bi rad kakšno vaše mnenje, izkušnje, odgovoruser posted image
Hvala pa lep vikend želim vsem
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ZANOSITEV PO ANESTEZIJI
6.9.2008 9:56:43   
Abra
To je sicer bolj vprašanje za strokovnjaka user posted image a kar se spomnim Pušenjakovih odgovorov, kar se je dogajalo pred zanositvijo nima nobenega vpliva. Mislim, da sta lahko mirna user posted image

(odgovor članu očka79)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.9.2008 9:59:08   
očka79
Hvala sem že malo bolj pomirjen, a se mogoče da tudi preko neta obrniti na kakšnega strokovnjaka?

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.9.2008 10:14:32   
Mijavček
mhm, http://www.med.over.net

Na forumu Ginekologija in porodništvo odgovarja priznani dr. Pušenjak.

Sicer pa tud jaz (laično) mislim, da se nimata kaj bat, včasih, če je kaj zelo nujnega izvajajo anestezije celo v nosečnosti. Srečno!

(odgovor članu očka79)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.9.2008 10:25:04   
očka79
Hvala za še eno mnenje, pregledujem ta forum pa mi nekako ne uspe dobiti te teme, ampak tudi sam sem tega mnenja, da naj ne bi smelo biti nič narobe, samo sej veste tašča je postavila to vprašanje, potem pa dvomi, saj veste ah te taščeuser posted image
Skratka odločila sva se da počakava da širše oznaniva veselo novico do 12 tedna potem pa z besedo na planouser posted image

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.9.2008 11:16:35   
Hope2
Dragi zaskrbljeni očkauser posted image . Če te lahko kaj pomirim s tem dejstvom. Nekaj punc v Sloveniji, ki so v postopku OBMP (umetna oploditev) in večina punc, ki so v OBMP v tujini, imajo narkozo v času punkcije. Kar pomeni, da bi naj bile v narkozi v najbolj kritičnem času, torej ko pobirajo jajčeca. In vsi otroci so ok, ni nobenih dokazov, ki bi kazali na kake stranske učinke. V tujini se narkoza še toliko bolj rabi, v sloveniji so malo škrt z denarjem in s pomankanjem anestezistov.

Jaz sem imela v letu pred zanositvijo 5 narkoz in še narkozo ob punkciji, pa nisem imela nobenih izcedkov in otroček je zaenkrat tudi zdravuser posted image .

Krvav ali rjav izcedek je pa kar pogost v začetku nosečnosti. Če boš malo brskal po RR, boš videl, da se skoraj vsaka 2 ali 3 nosečnica sreča s kakim čudnim izcedkom, pa je po večini vse okuser posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 6.9.2008 11:18:22 >

(odgovor članu očka79)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.9.2008 23:11:35   
gajer
Očka79,

odpri www.med.over.net in klikni zgoraj desno polje FORUMI.Ko se ti stran odpre, klikni na Seznam moderatorjev in najdi dr. Pušenjaka. To te vrže direktno na ginekologijo in porodništvo, odpri novo temo in on ti bo odgovoril zelo hitro ali pa mu pošlji mejl na:
stane.pusenjak@users.over.net

mene je imel on pri porodu 4 tedne nazaj in moram reči, da sem bila zelo zadovoljna, imela sem grozen porod in zelo kritičen, on je reagiral zbrano in pa hitro. Strokovno zelo podkovan...
Se pa strinjam s puncami kar so napisale...
Srečnouser posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......