|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomoč EDUSCHO - samo spletna trgovina ali tud...
10.3.2005 10:13:57   
Anonimen
običajna trgovina....Na njihovi spletni strani sem si ogledovala par zadev, med njimi tudi otroški sedež za na kolo in se mi zdi zelo fajn...vendar slika je slika...Zanima me, ali je ta "EDUSCHO" samo spletna trgovina ali ima svoje kalsične prodajalne tudi morda v Grazu, Beljaku ali Celovcu... Pa še to - ali je katera že kaj naročala pri njih preko spleta?
Hvala in lep dan,
:miska:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
10.3.2005 10:18:38   
Mina1
Eduscho ima shop v Šparu v Celovcu, v Sud parku v Celovcu in še bi se našlo (v Celovcu seveda).

pa-pa Mina1

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.3.2005 10:25:19   
viv_
Ena je še v centru mesta blizu HM-a.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.3.2005 10:37:48   
Anonimen
...a imate morda v spominu, če ste kdaj videle v teh trgovinah tudi kolesa..., ker potem je res velika verjetnost, da bi imeli tudi otroške sedeže za kolo...
No meni je všeč tale:
http://www.eduscho.at/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/at/-/EUR/TdAtDisplayProductInformation-Start;sid=SIdU8HPSYmZU8THiW7NelHBCmeyxDd5Wsls=?ProductID=2DAKZANJL6EAAAEBCHN9ymUg&BackTo=Search

in po karakteristikah zgleda lep in OK glede na ceno.
Samo še nekaj v zvezi s samim sedežem, moja nemščina :zmeden2:? Ali prav razumem, da komplet vsebuje 2 držala za sedež, tako, da ga lahko namestiš na 2 kolesa in potem brez težav prestavljaš sedež, ker nam bi to prišlo zelo prav, namreč zjutraj bom našo :duda: vozila v vrtec jaz, pustila sedež v vrtcu, dvigoval jo bo pa tati, da ne kupujemo 2 sedežev in krožimo z njimi brez veze po celi Ljubljani...saj veste upor zraka ;);)...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
10.3.2005 11:17:00   
ZARA
Eduscho je v bistvu kavarnica,al kako bi se temu reklou!!
...preko spleta se nisem kupovala,sem pa ze ene parktrat kupila kaksno stvar pri njih in sem zadovoljna,meddrugim tud vozicek...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.3.2005 11:45:13   
Anonimen
Jagoda, ali mi lahko morda poveš kje je Eduscho v Beljaku, če mi mal orišeš, ker mi vedno bolj pikiramo bolj Celovec ali Graz... hvaležna za pomoč
:miska:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
10.3.2005 12:51:37   
Lenny
Da še jaz pristavim svoj piskrček. Smo bili ravno v času "kolesarske" akcije v Eduschu, ker se je v.d. možek s kolesarsko garderobo opremil. Stolček je zgledal dobro, tudi obe razstavljeni kolesi.

Nadaljujem pa s prevodom opisa za stolček.
"Za velika doživetja z najmanjšimi. Visoka varnost zaradi 3-točkovnega varnostnega pasu in posebne oblike,ki zagotavlja bočno zaščito. Sedalo in naslonjalo sta mehko podložena, naslonjalo ima tri pozicije naklona, zaščita za noge je prav tako nastavljiva v 3 različne višine in opremljena s paskom za noge. Namenjen je otrokom do teže 22kg. Vključuje 2 nosilca za enostavno in varno pritrjevanje na okvir-tudi za kolesa, ki nimajo prtljažnika. Navodila za montažo so priložena. Teža 6kg."

Glede na to, da določeni artikli hitro poidejo, je dobro prej poklicati. Telefonske številke najdeš na njihovi spletni strani.

Lp :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.3.2005 15:39:38   
Anonimen
Punce najlepša hvala za pomoč. Sedež imamo že doma!!! :bravo::bravo: In nam je zelo všeč, danes smo ga že sprobali in naša :duda: se v njem odlično počuti, deluje zelo stabilno in kvalitetno in tudi dizajn je všečen. Skratka smo zelo, zelo zadovoljno.

Sicer smo imeli malce težav glede definiranja trgovine, tako, da sem pravzaprav izpadla napol kmetica. Pridem najprej v EDUSCHO v Sparu na Rosentalle StraBe in seveda vidim samo tisoč in eno vrsto kave...nakar natakarico/prodajalko vprašam, kjer je trgovina, kjer prodajajo izdelke, ki jih imajo tudi na spletni strani in ona meni, da je to to, no si mislim svoje in gremo dalje..in zgodba se ponovi v Sudparku, nakar se odpraviva še v Eduscho na Alterplatzu, kjer mi natakarica/prodajalka razloži, da otroškega sedeža žal nimajo več, da ga tudi en dobijo - se mi je posvetilo...No, pa si rečeva skočiva še do Beljaka in dobiva ZADNJEGA!!!
Hvla Lenny za obsežno razlago (drži do potankosti, sedež ima 2 nastavka, tako da sva ga montirala na 2 kolesa, sedež pa se zelo enostavno prestavi") in tudi Jagodi, kajti ona je bila krivec, da sva se zapeljala še do Beljaka... Slikca sedeža pa je v mojem albumu.
Lep nedeljski dan, :miska:99

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?