Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj mislite-sem noseča? 4.9.2008 13:12:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Pomoje se ti je mal cikel zbrkljal. Če čez en teden še vedno ne bo M naredi še en test.
|
|
|
|
RE: kaj mislite-sem noseča? 4.9.2008 13:12:49
|
|
|
|
Volga
|
Si.
|
|
|
|
RE: kaj mislite-sem noseča? 4.9.2008 13:13:15
|
|
|
|
Barbara_L
|
GLedam v stekleno kuglo.....do tačas pa nared še en test in mi sporoči
|
|
|
|
RE: kaj mislite-sem noseča? 4.9.2008 13:17:46
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Si. Ne, pa ni.
|
|
RE: kaj mislite-sem noseča? 4.9.2008 13:23:39
|
|
|
|
Doll
|
Po moje nisi.Ker M ni "pravočasna" ko končaš z tabletkami.Prva M pride takoj,potem pa.... , sedaj se mora ciklus urediti
|
|
|
|
RE: kaj mislite-sem noseča? 4.9.2008 13:29:17
|
|
|
|
ursa30
|
lej, tega ali si ali nisi noseča me ne moremo vedet, a ne... počakaj še par dni, če se ti ne prikaže , test naredi ponovno. je pa res, da se mnogim puncam po končanem jemanju KT zmešajo cikusi.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.9.2008 13:37:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kaj mislite-sem noseča? 4.9.2008 13:38:04
|
|
|
|
pikicao.
|
|
|
RE: kaj mislite-sem noseča? 4.9.2008 13:42:02
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Jah... če se polulaš na mene, ti povem. jaoo..sj niste resne
|
|
|
|
RE: kaj mislite-sem noseča? 4.9.2008 13:44:42
|
|
|
|
nincrli
|
face ste... mal heca pa more bit
|
|
|
|
RE: kaj mislite-sem noseča? 4.9.2008 13:45:29
|
|
|
|
radovedna 83
|
Ja, preden sem poslala vprašanje, sem mislila, da pač ženske na forumu pač veste, kako neprijetna je negotovost...se pa iz odgovorov nekaterih vidi, da: 1.- so preveč zakompleksane 2.- morajo odgovoriti na vsako vprašanje, čeprav nimajo kaj pametnega za povedat 3.- si pač dajo duška kar tako, da izpadejo duhovite
|
|
|
|
RE: kaj mislite-sem noseča? 4.9.2008 13:50:06
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: radovedna 83 Ja, preden sem poslala vprašanje, sem mislila, da pač ženske na forumu pač veste, kako neprijetna je negotovost...se pa iz odgovorov nekaterih vidi, da: 1.- so preveč zakompleksane 2.- morajo odgovoriti na vsako vprašanje, čeprav nimajo kaj pametnega za povedat 3.- si pač dajo duška kar tako, da izpadejo duhovite 1. itak 2. glupo pitanje, glupi odgovor 3. nekje si je pa treba dati duška....
|
|
RE: kaj mislite-sem noseča? 4.9.2008 13:50:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: radovedna 83 Ja, preden sem poslala vprašanje, sem mislila, da pač ženske na forumu pač veste, kako neprijetna je negotovost...se pa iz odgovorov nekaterih vidi, da: 1.- so preveč zakompleksane 2.- morajo odgovoriti na vsako vprašanje, čeprav nimajo kaj pametnega za povedat 3.- si pač dajo duška kar tako, da izpadejo duhovite 4.- pričakujejo, da bomo vsevedne 5.- so nekatere, ki iščejo za vsako stanje nek odgovor 6.- postavljajo taka vprašanja, da prov iščejo take ironične odgovore
|
|
|
|
RE: kaj mislite-sem noseča? 4.9.2008 13:51:00
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: radovedna 83 Ja, preden sem poslala vprašanje, sem mislila, da pač ženske na forumu pač veste, kako neprijetna je negotovost...se pa iz odgovorov nekaterih vidi, da: 1.- so preveč zakompleksane 2.- morajo odgovoriti na vsako vprašanje, čeprav nimajo kaj pametnega za povedat 3.- si pač dajo duška kar tako, da izpadejo duhovite 4.- pričakujejo, da bomo vsevedne 5.- so nekatere, ki iščejo za vsako stanje nek odgovor 6.- postavljajo taka vprašanja, da prov iščejo take ironične odgovore sedi 5
|
|
RE: kaj mislite-sem noseča? 4.9.2008 13:54:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: radovedna 83 Ja, preden sem poslala vprašanje, sem mislila, da pač ženske na forumu pač veste, kako neprijetna je negotovost...se pa iz odgovorov nekaterih vidi, da: 1.- so preveč zakompleksane 2.- morajo odgovoriti na vsako vprašanje, čeprav nimajo kaj pametnega za povedat 3.- si pač dajo duška kar tako, da izpadejo duhovite 4.- pričakujejo, da bomo vsevedne 5.- so nekatere, ki iščejo za vsako stanje nek odgovor 6.- postavljajo taka vprašanja, da prov iščejo take ironične odgovore sedi 5 a lohk še neki
|
|
|
|
RE: kaj mislite-sem noseča? 4.9.2008 13:54:17
|
|
|
|
ursa30
|
radovedna83, kaj pa bi ti odgovirila, če bi bilo vprašanje:ali sem ali nisem noseča?? samo test ali pa G ti lahko to potrdi, me tukaj pa na žalost nimamo teh sposobnosti... lahko si..lahko nisi...to je moj odgovor..če si zadovoljna z njim ali pa ne.. ti pa želim, da si..če je to tvoja želja
|
|
|
|
RE: kaj mislite-sem noseča? 4.9.2008 13:57:03
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: radovedna 83 Ja, preden sem poslala vprašanje, sem mislila, da pač ženske na forumu pač veste, kako neprijetna je negotovost...se pa iz odgovorov nekaterih vidi, da: 1.- so preveč zakompleksane 2.- morajo odgovoriti na vsako vprašanje, čeprav nimajo kaj pametnega za povedat 3.- si pač dajo duška kar tako, da izpadejo duhovite 4.- pričakujejo, da bomo vsevedne 5.- so nekatere, ki iščejo za vsako stanje nek odgovor 6.- postavljajo taka vprašanja, da prov iščejo take ironične odgovore sedi 5 a lohk še neki lohk sam vstani prej
|
|
RE: kaj mislite-sem noseča? 4.9.2008 13:58:54
|
|
|
|
Barbara_L
|
Radovedna, lej...nismo nesramne, še manj zakompleksane al pa škodoželjne...sam skušamo te v bistvu mal razvedrit...Ne mormo ugotovit ali si ali nisi, lahko pa te mal spravimo v dobro voljo in zato stresamo "ta močne". Brez zamere.
|
|
|
|
RE: kaj mislite-sem noseča? 4.9.2008 14:00:39
|
|
|
|
pikicao.
|
radovedna.. mal se nasmej in k se bos smejala bos tud pozabla kaj te tezi...
|
|
RE: kaj mislite-sem noseča? 4.9.2008 14:04:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: radovedna 83 Ja, preden sem poslala vprašanje, sem mislila, da pač ženske na forumu pač veste, kako neprijetna je negotovost...se pa iz odgovorov nekaterih vidi, da: 1.- so preveč zakompleksane 2.- morajo odgovoriti na vsako vprašanje, čeprav nimajo kaj pametnega za povedat 3.- si pač dajo duška kar tako, da izpadejo duhovite 4.- pričakujejo, da bomo vsevedne 5.- so nekatere, ki iščejo za vsako stanje nek odgovor 6.- postavljajo taka vprašanja, da prov iščejo take ironične odgovore sedi 5 a lohk še neki lohk sam vstani prej
|
|
|
|
RE: kaj mislite-sem noseča? 4.9.2008 14:23:51
|
|
|
|
Irena88
|
A zdej si ratala pa še anonimna??
|
|
|
|
RE: kaj mislite-sem noseča? 4.9.2008 14:24:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Irena88 A zdej si ratala pa še anonimna?? Ti pa nisi na tekočem, ne? Sedi 1, pejdi še enkrat brati od začetka
|
|
|
|
RE: kaj mislite-sem noseča? 4.9.2008 14:26:52
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: radovedna 83 Ja, preden sem poslala vprašanje, sem mislila, da pač ženske na forumu pač veste, kako neprijetna je negotovost...se pa iz odgovorov nekaterih vidi, da: 1.- so preveč zakompleksane 2.- morajo odgovoriti na vsako vprašanje, čeprav nimajo kaj pametnega za povedat 3.- si pač dajo duška kar tako, da izpadejo duhovite 4.- pričakujejo, da bomo vsevedne 5.- so nekatere, ki iščejo za vsako stanje nek odgovor 6.- postavljajo taka vprašanja, da prov iščejo take ironične odgovore sedi 5 Jaz bi ji dala kar 10.
|
|
RE: kaj mislite-sem noseča? 4.9.2008 14:29:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: radovedna 83 Ja, preden sem poslala vprašanje, sem mislila, da pač ženske na forumu pač veste, kako neprijetna je negotovost...se pa iz odgovorov nekaterih vidi, da: 1.- so preveč zakompleksane 2.- morajo odgovoriti na vsako vprašanje, čeprav nimajo kaj pametnega za povedat 3.- si pač dajo duška kar tako, da izpadejo duhovite 4.- pričakujejo, da bomo vsevedne 5.- so nekatere, ki iščejo za vsako stanje nek odgovor 6.- postavljajo taka vprašanja, da prov iščejo take ironične odgovore sedi 5 Jaz bi ji dala kar 10. A lahko kar diplomiram
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
babycupacupskateri izdelki so vam najboljsi za otrokahipp (
26%)
mustela (
18%)
jonsons (
11%)
nivea (
35%)
d&m (
11%)
Število vseh glasov: 411Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!