Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Bled - poslovno, kaj pa v prostem času? 4.9.2008 13:01:52
|
|
|
|
Nika v službi
|
Ja, sredi oktobra grem poslovno za 3 dni na Bled, zelo verjetno se bom odločila tudi kar za nočitve tam, saj se mi zdi precej mimo dnevno vozit nazaj v Ljubljano. Hotel sicer še izbiram, vendar se nagibam k izboru hotela Trst, ki mi je ponudil precej ugodno ceno, vanjo pa je vključen tudi vstop v Wellness h. Toplice ter v Wellness Živa. Kot Ljubljančanka Bled poznam zgolj po družinskih izletih, kremšnitah, sprehodih okoli jezera. Kaj lahko proti večeru na Bledu - poleg že planiranega obiska wellnessa - še počnem? Saj bom verjetno polno zaposlena , ker bo vsaj polovica udeležencev tudi ostalo tam, ampak me vseeno zanima, kateri lokalčki so za obiskat, kam se gre lahko zvečer na večerjo (izven hotela). Zanima me predvsem srednji in višji nivo storitev. Blejke, Blejci (je kakšen tu? ), dajmo, eno promocijo vašega kraja, prosim! Hvala.
< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 4.9.2008 13:02:20 >
|
|
|
|
RE: Bled - poslovno, kaj pa v prostem času? 4.9.2008 13:12:45
|
|
|
|
viv_
|
Oktobra je Bled zvečer bolj kot ne zapušen, lokalčki prazni oz. so v njih "lokalci". Oglej si zlatarne "Doro" pod hotelom Park in pa "Laurus" zraven knjigarne, nasproti hotel Tolplice. Zelo lepe stvari, unikatne, če ti je všeč zlat nakit.
|
|
RE: Bled - poslovno, kaj pa v prostem času? 4.9.2008 20:18:07
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Od Bleda do Ljubljane imaš pol urce - če si slučajno premisliš
|
|
RE: Bled - poslovno, kaj pa v prostem času? 5.9.2008 10:55:08
|
|
|
|
Mojca20
|
Jest sem se vozila v Ljubljano domov spat.
|
|
|
|
RE: Bled - poslovno, kaj pa v prostem času? 5.9.2008 14:52:03
|
|
|
|
Nika v službi
|
Vem, koliko je od LJ do Bleda in tudi vem, da še vedno ostaja opcija, da se lahko domov vozim dnevno. Ampak moje vprašanje se je nanašalo na to, kaj lahko na Bledu počnem, kaj je vredno videti, katere lokale priporočajo domačini.... Viv, hvala. Udar za mojo denarnico.
|
|
|
|
RE: Bled - poslovno, kaj pa v prostem času? 5.9.2008 19:40:15
|
|
|
|
Anonimen
|
kam se gre lahko zvečer na večerjo (izven hotela). Zanima me predvsem srednji in višji nivo storitev Vila Preseren ni opcija? Nisem domacinka, na zunaj pa izgleda, da bi bil prostor primeren. Lahko da tudi ni, naj povedo pogostejsi obiskovalci :). Vcasih je bila dobra restavracija na gradu...kako je danes, zal ne vem.
< Sporočilo je popravil Mič II -- 5.9.2008 19:41:18 >
|
|
|
|
RE: Bled - poslovno, kaj pa v prostem času? 6.9.2008 22:40:22
|
|
|
|
benika
|
Ja Nika, Vila Prešeren je zakon. Povem iz prve roke
|
|
|
|
RE: Bled - poslovno, kaj pa v prostem času? 7.9.2008 21:21:21
|
|
|
|
darja72
|
Vila Prešeren, Okarina, Kraljeva klubska hiša in Jezerska hiša na golfplacu. Pa verjetno bi se še kaj na gostinskem področju našlo. In seveda poletno sankanje na Straži, pa obisk L'occitana, trgovine Lacoste in HH štacune v t.i. Gadafiju.
|
|
RE: Bled - poslovno, kaj pa v prostem času? 7.9.2008 22:42:15
|
|
|
|
Palčica*
|
Evo eno mnenje gostinke...pa še uvožene blejke. Kar se tiče Vile Prešeren (moj dela tam),super izbira,ampak roko na srce v lepem vremenu,ko je aktualna terasa.Kar se hrane tiče je zame (pa res rada dobro jem) trenutno najboljša izbira Gostilna Pungerščak (bivši Mangart če kaj pomaga),drugače-pelješ se proti Pokljuki in zaviješ levo kot da bi šla na železniško postajo ali veslaški center. Takoj,ko zaviješ je prva ali druga hiša na levo. Toplo priporočam. Tudi v restavraciji Labod-za hotelom Jelovica je hrana v redu. Če ti zadiši dobra pica ali solata nikamor drugam kot v pizerijo Rustika. Kar se lokalov tiče...mogoče Apropo v centru,Devil-pod hotelom Park imaš odprt do 03 zjutraj,če se ti ne bo dalo še spat,Art caffe je tud fajn (mimo glavne avtobusne postaje po klancu proti jezeru),Troha pub če si za dober coctail... Evo toliko na brzino. Upam,da sem pomagala.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?