Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: debelost, sladkorna in druga nosečnost 4.9.2008 10:40:50
|
|
|
|
Naja30
|
9,9 je že povečan sladkor čez mejo. Zdaj boš šla še na 3-urni test in če bo pokazal povečan sladkor, se boš morala držat diete, ki ni nič grozna, samo navadit se je treba na njo. Meni se sploh ne zdi veliko 7 kil do 27t. Jaz sem se do 24t zredila več kot 10kil, no pa sem imela diabetes. Zdaj sem spet noseča in se že od začetka pazim pri prehrani, ker je možnost za ponovno diabetes še večja. Nič se ne sekiraj, mogoče pa sploh ne bo to to. Ti pa svetujem, da ješ do tega testa kar normalno, nič ne pazi, ker potem test ne bo realen.
|
|
|
|
RE: debelost, sladkorna in druga nosečnost 5.9.2008 12:09:11
|
|
|
|
Anonimen
|
jz sm pa v prvi nosečnosti shujšala 7 kg, pa že zej v drugi tud 4 kg shujšala, mene pa to skrbi da ne bi blo kej narobe, pa ginekologinja pravi da dobi mali dovolj pri meni, da naj ne skrbim, pa me vseeno mal.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?