|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Punce kaj naj naredim, to je grozno?!
9.3.2005 16:19:02   
rozi81
Čisto vsak mesec se mi to dogaja in vsak mesec je huje. Gre se pa za bolečine okoli popka. Bolečine so tako močen da komaj hodim. Boli me če pritisnem, če se premaknem, če karkoli naredim.:((
Če pokličem G mi pravi da so vezi, če govorom s kakšno prijateljico ki že ima otroka mi reče da to ni uredu:zmeden::(. Kaj na naredim? Ali ima še katera takšne probleme?
Sem pa v 24t.
Skrbi me kaj je to. Ali je res možno da vezi tako močno bolijo (pa vem da nima nizek prag bolečine)?
kako bom zdržala do konca če se bo tako stopnjevalo?

Res prosim vas za pomoč ker me res močno skrbi, pa še na sprehod ne morem ker tako boli!!!
:((:((:((

Hvala vam za odgovore!

Lp S:nosecka: in :duda:24t
Neposredna povezava do sporočila: 1
9.3.2005 18:40:08   
lutka
pojdi h G in mu povej,da imaš hude bolečine in da ne moreš več. Mene popek ni nikoli bolel pa sem imela dvojčke
Povej,da ne moreš več zdržat in naj ti pomaga,da se to uredi

lp:rozica::rozica:

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.3.2005 21:07:51   
eva1
Ja mene je popek zelo bolel tam okoli 22 tedna je začel, pa kr neki časa! Tašna pekoča bolečina je bila, potem pa ko se je maternica dvignila je bilo boljš, sedaj na koncu pa spet boli! Je pa hecno, da bolel me je popek ful, izboču se pa ni!!
Baje so te bolečine kar pogosto prisotne pri nosečkah-ni kaj vse se razteguje!!
Lp, Eva in :duda: Luka

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.3.2005 8:31:45   
dejčka2
Jaz na tvojem mestu nebi tako dolgo čakala. Lahko da je vzrok kje drugje! Čimprej se odpravi k zdravniku. Mene ni nikoli bolelo okrog popka.:zmeden:

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.3.2005 10:48:14   
uršika4
ja popek pa me tudi boli ubistvu bolj peče taka pekoča bilečina. ja medenične vezi pa tudi mene bolijo tko da včasih mislim da mi bo kr vn vse padl pa vstanem tudi zelo težko. Jaz nevem mislm da bi mogle bit nosečnice doma in vse naizi delat nemormo se tkole pretegvat. ker doma mal ležiš pa mal sediš pa greš mal na prehod pa še kaj drugačne stvari počneš kot pa da cel dan sedim v službi. groza mene tudi vse boli sej počutim se pa ok.

lp u 24T

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.3.2005 14:29:11   
uršika4
kakšno urgeno ja ti pa si no.....

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.3.2005 14:41:18   
Janika
...po navodilu moje G, sem zvedela ze pri prvem pregledu, da ob vsaki cudnem obcutku takoj na urgenco, na ginekolosko, ne vem kaj je tukaj cudnega?
...pa prav nic malo nas ni bilo tam...

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.3.2005 14:42:50   
Janika
ps. medeničnih vezi okoli popka NI!!!

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.3.2005 15:15:12   
uršika4
Draga janika jaz nisem nikol rekla da so medenične vezi okol popka ampak sem rekla da me okol popka zelo peče in da me bolijo medenične vezi. Drugače pa upam da tiste, ki ste bile zaradi teh stvari na urgenci da je z vami vse ok.

pa lep pozdravček še naprej

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.3.2005 21:11:51   
barbaw
Mene je tudi bolelo okoli popka ampak je minilo. Če nimaš maščobnih blazinic na trebuhu je čisto možno da te boli. Mene so še trebušne mišiče bolele, zdaj ja me bolijo mišice v sp. delu trebuha kar pa je čisto normalno saj sem noseča 34t.

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.3.2005 21:14:32   
barbaw
Uh, skleroza. Probaj čim več počivat, najbolše na boku. Če pa te res tako boli, pa pojdi k osebnemu zdraviku po bolniško, če ti jo le da. Pojamraj še bolj kot je treba. Saj bi mogla počivat, ne pa se matrat na pisarniških stolih. Pazi še na svoj hrbet pri vsem tem sedenju. Moj je jamral, dokler se nisem podložila z blazino.

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?