Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Punce kaj naj naredim, to je grozno?! 9.3.2005 18:40:08
|
|
|
|
lutka
|
pojdi h G in mu povej,da imaš hude bolečine in da ne moreš več. Mene popek ni nikoli bolel pa sem imela dvojčke Povej,da ne moreš več zdržat in naj ti pomaga,da se to uredi lp:rozica::rozica:
|
|
|
|
Punce kaj naj naredim, to je grozno?! 9.3.2005 21:07:51
|
|
|
|
eva1
|
Ja mene je popek zelo bolel tam okoli 22 tedna je začel, pa kr neki časa! Tašna pekoča bolečina je bila, potem pa ko se je maternica dvignila je bilo boljš, sedaj na koncu pa spet boli! Je pa hecno, da bolel me je popek ful, izboču se pa ni!! Baje so te bolečine kar pogosto prisotne pri nosečkah-ni kaj vse se razteguje!! Lp, Eva in :duda: Luka
|
|
|
|
Punce kaj naj naredim, to je grozno?! 10.3.2005 8:31:45
|
|
|
|
dejčka2
|
Jaz na tvojem mestu nebi tako dolgo čakala. Lahko da je vzrok kje drugje! Čimprej se odpravi k zdravniku. Mene ni nikoli bolelo okrog popka.:zmeden:
|
|
|
|
Punce kaj naj naredim, to je grozno?! 10.3.2005 10:48:14
|
|
|
|
uršika4
|
ja popek pa me tudi boli ubistvu bolj peče taka pekoča bilečina. ja medenične vezi pa tudi mene bolijo tko da včasih mislim da mi bo kr vn vse padl pa vstanem tudi zelo težko. Jaz nevem mislm da bi mogle bit nosečnice doma in vse naizi delat nemormo se tkole pretegvat. ker doma mal ležiš pa mal sediš pa greš mal na prehod pa še kaj drugačne stvari počneš kot pa da cel dan sedim v službi. groza mene tudi vse boli sej počutim se pa ok. lp u 24T
|
|
|
|
Punce kaj naj naredim, to je grozno?! 10.3.2005 14:29:11
|
|
|
|
uršika4
|
kakšno urgeno ja ti pa si no.....
|
|
|
|
Punce kaj naj naredim, to je grozno?! 10.3.2005 14:41:18
|
|
|
|
Janika
|
...po navodilu moje G, sem zvedela ze pri prvem pregledu, da ob vsaki cudnem obcutku takoj na urgenco, na ginekolosko, ne vem kaj je tukaj cudnega? ...pa prav nic malo nas ni bilo tam...
|
|
|
|
Punce kaj naj naredim, to je grozno?! 10.3.2005 14:42:50
|
|
|
|
Janika
|
ps. medeničnih vezi okoli popka NI!!!
|
|
|
|
Punce kaj naj naredim, to je grozno?! 10.3.2005 15:15:12
|
|
|
|
uršika4
|
Draga janika jaz nisem nikol rekla da so medenične vezi okol popka ampak sem rekla da me okol popka zelo peče in da me bolijo medenične vezi. Drugače pa upam da tiste, ki ste bile zaradi teh stvari na urgenci da je z vami vse ok. pa lep pozdravček še naprej
|
|
|
|
Punce kaj naj naredim, to je grozno?! 10.3.2005 21:11:51
|
|
|
|
barbaw
|
Mene je tudi bolelo okoli popka ampak je minilo. Če nimaš maščobnih blazinic na trebuhu je čisto možno da te boli. Mene so še trebušne mišiče bolele, zdaj ja me bolijo mišice v sp. delu trebuha kar pa je čisto normalno saj sem noseča 34t.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?