|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   clear blue
9.3.2005 13:23:10   
Tina15
Menstruacija mi zamuja že 7 dni,zaščite ne uporabljami,clear blue pa je bil negativen.Verjetnost,da sva prejšnji mesec res ujela ovulacijo je sicer minimalna,ampak vseeno....test mi je čudno pokazal.Črtica v kontrolnem okencu je bila izrazito modra,v drugem okencu je bila pa ena črtica,ki pa je bila komaj vidna.Ali je to ok,ali je s testom kaj narobe?Zanima me predvsem ta intenzivnost črtic?Čez 3 dni bom sicer delala test še enkrat in upam na :modri:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   clear blue
9.3.2005 13:27:57   
baguSka
Hmm moje mišljenje je, da je tista majhna verjetnost bla kr usodna in da boste kmau mel spet novo štručko doma!

(odgovor članu Tina15)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   clear blue
9.3.2005 13:35:35   
Mijavček
Ojla,

kakšen CB pa imaš? A tak, ki kaže samo črtico, al tak, ki naj bi pokazal + ?

če je tak, ki kaže samo črtico, potem tudi rahla črticca pomeni:nosecka: :bravo:

za unga s + pa ne vem, ker sem ga delala samo enkrat pa se ne spomnim lih kako gre.

Srečno in držim pesti za :modri:

Mijavček:muca:

(odgovor članu Tina15)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   clear blue
9.3.2005 13:37:47   
Teni_
Jaz sem istega mnenja kot baguska. :bravo::bravo::bravo:

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu Tina15)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   clear blue
9.3.2005 13:38:41   
tinkamiška
:)-:)-:)- pa sta ga nardila, :duda:mislim:bravo::bravo::bravo:

Tinka

(odgovor članu Tina15)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   clear blue
9.3.2005 13:52:06   
emaa
če sta dve navpični črtici :modri: je to to, vodoravna je pa samo za okras, je mojcaH slikala CB in navodila, da smo se tud tiste znjadle, k ta novga še nismo delale:)-.

Čestitam :bravo:

(odgovor članu Tina15)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   clear blue
9.3.2005 14:04:26   
Teni_
Nisem bila jaz, tisto je bila Bagi, pa vseeno. Ja, pri njej je bilo podobno.

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu Tina15)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   clear blue
9.3.2005 14:12:25   
TANTRA
Jaz sem imela takšnega, ki mora za pozitivnost pokazati +. V okencu je bila navpična bolj vidna kot vodoravna.

(odgovor članu Tina15)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   clear blue
9.3.2005 14:14:43   
TANTRA
Če pa sta obe črtici le vodoravni - potem je še prekmalu ali pa nosečnosti ni.

(odgovor članu Tina15)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   clear blue
9.3.2005 14:41:00   
Tina15
delala sem tist test,kjer mora bit plus v drugem okencu.je pa pokazal samo rahlo vidno vodoravno črtico.hja,če ne bo do petka nič,kupim še en test.

(odgovor članu Tina15)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   clear blue
9.3.2005 14:48:03   
TANTRA
No, pri nosečnosti se preko te pokončno pokaže črta, ki je malo bolj obarvana kot vodoravna. Upam, da si :nosecka:...

(odgovor članu Tina15)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   clear blue
9.3.2005 16:52:03   
mujcek
poskusi zdržati še kakih teden dni in potem naredi drugi test, ker lahko da si imela bolj pozno O in ti test še ne pokaže :modri:!!!!!

(odgovor članu Tina15)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   clear blue
14.3.2005 15:02:55   
Tina15
Sem naredila po 3 dneh še en test - ROMED,ki je bil ponovno negativen.No,v soboto zvečer sem potem le dobila menstruacijo.Nekega pretiranega razočaranja pa ni bilo,ker mi je naša 19m Zala cel vikend načenjala živčke.Sem kar vesela,da bomo še nekaj časa sami.

(odgovor članu Tina15)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   clear blue
14.3.2005 15:05:17   
Tina15
Da vas obvestim...nardila še en test - ROMED,ki je bil tudi negativen.Potem sem v soboto dobila menstruacijo.Razočaranje ni bilo veliko,ker mi je naša 19m Zala cel vikend načenjala živčke.Sem bla kar vesela,da bomo še nekaj časa sami. :)

(odgovor članu Tina15)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   clear blue
14.3.2005 15:07:08   
tinkamiška
Potem je pa tako vse vredu:)

LP,
Tinka

(odgovor članu Tina15)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?