|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krvavitev pri odvajanju blata!!!!
1.9.2008 14:44:50   
roses
mene zanima če kdo ve kaj pomeni krvavitev pri odvajanju blata pri ženski stari 20 let, ker me že močno skrbi da je nekaj narobe??

prosim za pomoč

< Sporočilo je popravil roses -- 1.9.2008 14:45:31 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krvavitev pri odvajanju blata!!!!
1.9.2008 14:47:38   
Tiamo
veliko je možnih vzrokov

- poškodba črevesja
- hemeroidi
- rana na želodcu
- težave s prebavo zaradi različnih bolezni, npr. anoreksija, bulimija...

(odgovor članu roses)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.9.2008 14:49:23   
orhideja75

al pa ti sam kakšna žilca poči. odvisno kakšne barve je kri. če je svetla, naj ne bi bilo hudo. če pa gre za temno kri, pa je baje krvavitev bolj globoko v črevesju. če se ti to že dolgo vleče, je najbolje da obiščeš zdravnika.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu roses)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.9.2008 15:27:11   
roses
ta krvavitev se vleče tretji dan! pa drugače imam pa itak neredno prebavo, tko da resno razmišljam da bi obiskala zdravnika. še kakšno vaše mnenje, izkušnje...

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.9.2008 15:53:49   
sakuL
včasih pri "napenjanju" poči kaka žilca, lahko da je to to..tm notri sem mi zdi, da se zlo težko zadeva zaceli.

Jest bi že kuj prvi dan obiskala zdravnika, ali pa bi ga poklicala pa pač povedala zadevouser posted image )sem pač tak panik)

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu roses)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.9.2008 17:01:03   
laura28
Tudi jaz sem imela s tem težave. Prvo si uredi prebavo, da greš vsak da na veliko potrebo in da nimaš trdega blata. S tem boš po moje rešila težavo, vsaj jaz sem jo. Če ne bo uspeha pa se raje pogovori z zdravnikom kaj in kako. Lp

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.9.2008 17:02:45   
hmmm
Kot so že napisale je lahko vzrokov več, predvsem je odvisno za kakšno krvavitev gre.
Če je sveža kri, so lahko vzrok hemeroidi, fisura, tumorji v rektalnem predelu,...
Če je blato  zelo temno, skoraj črno lahko gre za krvavitev iz želodca oz.
bolj zgornjega dela prebavil.
Seveda je dobro, da se oglasiš pri zdravniku, da razjasniš, kaj te muči. Sploh če imaš težave
z neredno prebavo, boš morala razmisliti o načinu prehranjevanja in vnosu določenih naravnih sestavin,
ki bodo te težave omilile , če ne celo odpravile. S tem mislim na zadostno količino tekočine,
balastnih snovi, gibanje in izogibanje hrani, ki ti težave povzroča.
Za boljši občutek pa le pojdi k zdravniku.

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.9.2008 18:42:06   
čaki
moj tast je šel zdaj zaradi tega k zdravniku, odkrili so mu izrastke na debelem črevesu.

(odgovor članu hmmm)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.9.2008 20:09:11   
roses
IZVIRNO SPOROČILO: čaki

moj tast je šel zdaj zaradi tega k zdravniku, odkrili so mu izrastke na debelem črevesu.

in kakšne so lahko posledice, kaj so mu rekli??

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.9.2008 20:59:37   
blaža
Ma ne zamerit. Punca mora k zdravniku in ne spraševat na forumu, ker so že ostali povedali, da je razlogov lahko več. Čim prej k zdravniku. Lahko je samo kakšna žilica, lahko je bog nedaj rak. Se ne da po drugih izkušnjah ugotovit zakaj krvavi. Kar pogumno k zdravniku. user posted image Želim vam, da ni nič takega!Pa brez zamere!

(odgovor članu roses)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.