Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
? za vse, ki ste ze rodile.... 9.3.2005 12:52:48
|
|
|
|
Gina
|
V Lj. in v Po. ti dajo spalno srajco, tako širooooko, pa zgoraj tudi primerno za dojit. Imaš enake potem tudi na oddelku, ko že rodiš. Nisem še slišala, da kje ne bi dali nič. Sicer med porodom, popadki, tista spalna zleze nekam gor, da sploh ne veš, a še kaj imaš na sebi ali ne, in še moker si od plodovnice, ki teče po tebi, ampak ti povem po pravici, da te itak nič ne briga, ne čutiš kaj posebnega, ker nimaš takrat ne volje ne časa na to mislit, ti je brezpredmetno. Zihr.
|
|
|
|
? za vse, ki ste ze rodile.... 9.3.2005 13:03:06
|
|
|
|
Teni_
|
Tudi v MB dobiš spalno srajčko, ki je res zelo komot. LP, Mojca:nosecka:
|
|
|
|
? za vse, ki ste ze rodile.... 9.3.2005 13:15:25
|
|
|
|
Meceno
|
Ker ste ravno nekaj o spalnih srajcah omenili me nekaj zanima , a si lahko v MB bolnišnoci prineseš svoje , ker rodila bi že v tisti, samo bi imela raje svojo po porodu in ostale dni . Moti me ker so široke in bi bila rada lepa za bebico in mojega dragega , ne pa ko kaki cotelj . Posteljnino bi tudi najraje imela svojo , ker ko sem bila v bolnici zaradi krvavitve tri dni sem dobila od teh ostrih rjuh preleženine ( imam full občutljivo kožo :( ). Mislim ga bom morala jaz dati na komolce ščitnike od rolarjev, ker kako bom jaz dojila ????:)-:)-:)-
|
|
|
|
? za vse, ki ste ze rodile.... 9.3.2005 13:19:46
|
|
|
|
Mina1
|
MECENO - ta je pa dobra:)-:)-:)- dej, dej no, sej ni tako hudo. če smo vse prestale tiste tavelike zelene halje in mrežaste hlačke in zglodane halje, boš tudi ti;). Resno, ko boš rodila, ne boš imela časa komplicirati in tako. Jaz sem imela tudi v drugo CR, tokrat elektivnega torej napovedanega, pa sem na oeracijski mizi, ko smo čakali kirurga porodničarja ležala NAGA, pokrita samo s pleničko čez prsa, tako da;) Ko pa boš lepo doma, boš pa v svoji pižamici in v svoji postelji;) Čimmanj komplicirati, pa bo;) pa-pa Mina1, na sveže mamica drugemu:modri:
|
|
|
|
? za vse, ki ste ze rodile.... 9.3.2005 13:22:14
|
|
|
|
Teni_
|
Lahko si prineseš zraven svojo in svoje copate, je pa res, da so tiste srajce še najboljše. Ti teče mleko, čišča in je vse krvavo(no, malo pretiravam, ampak jaz sem imela res močno čiščo). LP, Mojca:nosecka:
|
|
|
|
? za vse, ki ste ze rodile.... 9.3.2005 13:45:54
|
|
|
|
Romcka
|
hi pupe...sej ni bitno ce bom extra manekensko oblecena...samo da bo vsaj nekaj:) hvala za odgovore.. uzivajte Romana
|
|
|
|
? za vse, ki ste ze rodile.... 9.3.2005 14:01:08
|
|
|
|
tinica
|
Jaz sem v SG rodila pred petimi meseci pa sem dobila spalno srajco.
|
|
|
|
? za vse, ki ste ze rodile.... 9.3.2005 14:26:53
|
|
|
|
dory
|
Jaz sem mela CR...pa ker sem bolj sramezljive narave,nocem,da me tam slecejo,pa pol neki zavijajo...tko da sem sama na hitr skocila iz srajcke in se sama se bolj hitro zavila in zavita cakala na mizi....sem pazila,da je blo vse zakrito...no pol k sem bla pa ze napol zadeta mi je blo vseen k so me odkrival :)...pol po porodu me je pa tko vse bolel,da nisem nic mogla in sem prosila tista dva dni,da me je sestra se bolj redno hodila "umivat" in menjat vlozke...pol se pa navadis in ni vec take panike kdo vse te gleda :) Drugac pa kokr vem dobis med rojevanjem udobno srajcko,tko da nisi cist nag....
|
|
|
|
? za vse, ki ste ze rodile.... 9.3.2005 14:55:02
|
|
|
|
Eja_1
|
Jaz lahko samo rečem, da ko sem imela SS, sem dobila tud ful udobno srajčko. Potem pa so mi jo v operacijski samo gor potegnil, čez noge pa dal zelene kirurške rjuhe. Me je pa motilo, da sem imela le tiste mrežaste hlačke in čist navadne vložke VIR 80 al' neki tazga, pa ker sem precej krvavela, sta mi potem moja mami in moj možiček prinesla ene normalne hlačke in vložke od doma, da sem tiste dni v bolnici normalno prebila. Drugače pa vem, da v NM dajejo tud na porodu tiste široke srajce. Pa so precej packasti, ker če sam en opaziš, da imaš umazano (od krvi ali česa drugega), ti nihče ne pove ali se spomni, da bi ti prinesel svežo. Moraš bit' kar sam svoj mojster in poskrbet zase ali pa prosit koga od svojih (možička, sestro, mamo, taščo). Eja
|
|
|
|
? za vse, ki ste ze rodile.... 9.3.2005 15:30:19
|
|
|
|
špelin@
|
Gina, tole si zelo dobro napisala :bravo::bravo: :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
? za vse, ki ste ze rodile.... 9.3.2005 21:14:03
|
|
|
|
TaRe*
|
eja_1...ti ne veš,kako pašejo tisti vir80,če si slučajno šivan...ko je tko mehko.Jaz si nisem predstavljala,da bi si mogla kej druzga notr namontirat.Ko sem jaz prvič rodila,sem bila vsepovprek zašita,pa me je bolel ko :pujs:,nam sploh niso pustili nosit hlačk.Pol si pa predstavljaj,kako smo križem kražem hodile,da nam ni vložek ven padu sred hodnika... No,zdaj so se malo spametovali,tako da že lahko imaš hlačke,v tistih spalnih si pa itak ko stara mama,pa kaj pol,za svojega dragega si sigurno takrat še stokrat lepša,kot pa prej doma,v najlepši toaleti.:muca:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?