|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   napihnjen trenuh
1.9.2008 8:26:50   
sakuL
pozdravljene dame.

nevem , pomoj tole bl paše pod moje zdravje, pa vseeno (čene me pa prestavite prosimuser posted image ).
čez kakih 14 dni pričakujem M, zdej se mi pa zadnji teden dogaja, da mi je zjutraj slabo, pa precej se mi nekako zdi, da moj trebuh ni več podoben tistemu mojemu ravnemu trebuščkuuser posted image

sicer, da bi bila noseča ne verjamem, ker nisva na tem delala....
res me skrbi, ker me je zadnjič kolegica vprašala, če sem nosečauser posted image ,... baje mam tak trebušček kot nosečnica, k se ji zelo hitr pozna...špika me na desni strani, ...slabo mi je...utrujena sem...

pomoj sem psihično in fizično popolnoma izmučena od vseh teh trepetanj,... mislite da bi to bilo to... ali mi priporočate obisk zdravnika?

hvala...

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: napihnjen trenuh
1.9.2008 9:21:23   
little angel
naredi test ce ti M zamuja pa bos najbolj vedela

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.9.2008 9:41:31   
ptejka
Jaz mislim, da je psiha ali pa celo ovulacija - jaz sem tudi bolj napeta ko imam O. Vsekakor pa držim pesti da si user posted image . Mislim pa, da je za kakršenkoli test še prezgodaj. Če se stanje ne bo izboljšalo ti predlagam, da greš do G.

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.9.2008 9:48:09   
Jane77
Tud jst mislim, da bi bla verjetno bolj O, glede na to, da M pričakuješ šele čez 14 dni, Nekatere imajo tudi v tem času težave z napetostjo, bolečinami, slabim počutjem... vseeno pa držim pesti da kej rata user posted image user posted image user posted image user posted image

Naš Jakob je pokukal na svet 21.2. 2011

(odgovor članu ptejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.9.2008 9:52:37   
sakuL
k sem gledala na RR sem imela ovulacijo 25.08. tko da O to ni...
pa niti ne pričakujemuser posted image , in niti se nimam namena delat kakega testa....

zato, ker "kakat" user posted image sem šla dons normalno že 2x...user posted image user posted image .

a mar bi loh bla napihnjena od nosečnostiuser posted image že??

hvala vam...

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu Jane77)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.9.2008 9:52:57   
sakuL
napihnjen trenuh
1.9.2008 8:26:50
 user posted image user posted image user posted image drgač tebuh!!user posted image user posted image user posted image user posted image

**najraj**

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.9.2008 9:53:13   
sakuL
ojje, TREBUH, zdej pa bouser posted image

**najraj**

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.9.2008 11:22:16   
~Biba~
kaj pa če je bilo le mal preveč sladoleda?user posted image user posted image

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.9.2008 11:55:11   
sakuL
ne, sem samo eno lučko pojedlauser posted image

**najraj**

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.9.2008 11:56:51   
sakuL
ase tut od psihe loh trebuh tko nagravžn napihne?

**najraj**

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.9.2008 12:01:38   
Sarchi
IZVIRNO SPOROČILO: ptejka

Jaz mislim, da je psiha ali pa celo ovulacija - jaz sem tudi bolj napeta ko imam O. Vsekakor pa držim pesti da si user posted image . Mislim pa, da je za kakršenkoli test še prezgodaj. Če se stanje ne bo izboljšalo ti predlagam, da greš do G.

po moje bo tole držalo....počakaj še malo pa če izostane pol naredi test, drgač je še prezgodi mislm za konkretne znake. sicer pa ti želim da bi bla srečna user posted image ...

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu ptejka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.9.2008 12:02:34   
pokica_
Ja možno je vse, telo je nepredvidljivo. Za napihnjen trebuh je lahko ogromno vzrokov. Naša psiha pa nam ne da miru in mislimo, da je to že zaradi nosečnosti. Trebuh se napihne šele tam v 1-2 mes nosečnosti, pa to ne zaradi same nosečnosti, temveč zaradi prebave, ker se vse nekoliko začne upočasnjevat.
Šele v 3.mes se trebuh malček izboči zaradi nosečnosti in raztezanja maternice, nič prej.

Bolj ko si želiš bit nosečka, več nos. znakov boš videla, ampak so zelo varljivi in še nič kaj veliko ne povejo.
Jaz sem se odločila, da več nebom toliko pozorna do teh vseh znakov, vse dokler mi M nebo zamujala 3-7 dni in šele pol bom delala test. Prej pa niti nebom verjela, da bi bila lahko user posted image , ker je preveliko razočaranje, če nebomuser posted image .

Sprosti se, ne premišljuj toliko o teh vseh znakih in ti bo lažje živet in se manj obremenjevat. user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.9.2008 12:04:00   
Maja 26
Čav...
Vse je možno sakuL. Si mogoče jedla fižoluser posted image ?!?

Lp, M.

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.9.2008 12:15:03   
sakuL
ja sem jedla fižoluser posted image user posted image resno...

**najraj**

(odgovor članu Maja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?