|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj je boljse
9.3.2005 10:30:28   
Anonimen
da otrocek spi v lupinici ali v lezalniku?se splaca sploh oboje kupovat??:zmeden:
zadnic sem ravno neko oddajo gledala in so rekli, da je super, da otrocek spi v lupinici-baje odgovarja njegovi hrbtenici:bravo:.kaj mislite ve?:zmeden2:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   kaj je boljse
9.3.2005 10:39:27   
Anonimen
Ne, v lupinici ne sme spat, spat mora na ravnem. V tistem ležalniku še nekako gre, čeprav tudi ni čisto vodoraven. Lupinica pa je samo za v avto, torej avtosedež, ali pa za pozneje, ko je otrok že vsaj kaka dva do tri mesece star, da kaj vidi okoli sebe. Pa ne da notri spi. Mogoče odgovarja tistim otrokom, za hrbtenico, ki imajo kakšno okvaro in je dobro, da so v takem poožaju, vsem pa gotovo ne. Otrok mora spati na ravnem! Matr sem se razjezila.
No, pa saj ti bo takoj jasno, ko boš videla tistega mlega bogega pikeca vsega skrivenčenega v lupinici. Kar v posteljico z boščkom malim.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   kaj je boljse
9.3.2005 10:43:13   
Mina1
Enako, kot pravi SPLIŠNI, kar poslušaj jo;)

Hrbtenička :duda: mora biti na ravnem, prvi meseci so zelo pomembni. Lupnica je samo za na kratko (šoping, do zdravnika, na sprehod etc).

pa-pa Mina1

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kaj je boljse
9.3.2005 10:46:38   
Anonimen
aja:ups: no fajn da ste povedale:muca:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   kaj je boljse
9.3.2005 10:47:15   
špelin@
Kolegičini dvojčici sta vedno spali v lupinici :zmeden: Ne vem, koliko je bilo to dobro, ampak zaenkrat nobena nima težav s hrbtenico... Stari sta skoraj 6 let.

Moja velika pika je spala v pletenem košku, ki sem ga lahko imela kjerkoli, včasih tudi na ležalniku, lupinica je bila pa samo v avtu.

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kaj je boljse
9.3.2005 10:48:25   
Anonimen
Saj ene dojenčke tudi v ledeno vodo namakajo, pa je vse v redu z njimi. Ampak jaz svojega vseeno ne bi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   kaj je boljse
9.3.2005 10:50:03   
Anonimen
ja sej jaz sem tudi veckrat vidla da bebike spijo v lupinici:zmeden2: zato sem vprasala, sicer pa normalno v posteljici:bravo:9nebesa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   kaj je boljse
9.3.2005 11:00:48   
dory
Bognedaj lupinico...to naj bi bilo le za prevazat,z avtom al pa vozickom...drgac pa ne....lezalnik pa je nam koristil res ful..do sedmega meseca...takoj zato,da ga nisem mela glih na tleh,pol pa,ker je taml najlazje jedel...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   kaj je boljse
9.3.2005 11:01:20   
babylove
V lupinici max. 2-3h/dan; sicer poleg možnih težav s hrbtenico lahko trpijo tudi dihala in mišičje.

Moja kolegica ga je tudi skozi imela v lupinici, pa je pri treh letih čisto ok - ampak jaz pa za mojega vseeno ne pravzamem tega tveganja.

Za ležalnik pravijo, da ga je fajn imet. Jaz ga nimam, pa gre prav fino tudi brez.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   kaj je boljse
9.3.2005 11:01:26   
dory
Aja sicer pa ne vem,zakaj bi cez dan otrok spal v lezalnicku al lupinci:zmeden:...sej boste mel gotov postelco ane:zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   kaj je boljse
9.3.2005 11:09:55   
Anonimen
ja to normalno ja, sem misla tak cez dan kdaj zunaj in podobno.drugace pa normalno bo posteljica!:bravo:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   kaj je boljse
9.3.2005 14:00:56   
viv_
Ja zunaj je pa v vozičku...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   kaj je boljse
9.3.2005 14:18:03   
Anonimen
mam lupinico z vozickom:ups:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   kaj je boljse
9.3.2005 14:18:58   
Anonimen
Ja, kako, a samo ogrodje, pa gor lupinico?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   kaj je boljse
9.3.2005 15:25:05   
Annny
Bolje, da spi na ravni podlagi!

Čez dan je pa definitivno bolje ga imeti v ležalniku (da se uravnavat naslon skoraj do ležečega položaja), v lupinici si sploh ne predstavljam:zmeden:

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   kaj je boljse
9.3.2005 22:46:29   
Anonimen
oki smoki, hvala za nasvete!:):rozica:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   kaj je boljse
10.3.2005 22:33:15   
Pika?
No pediatrinja in sestra v razvojni ambulanti v ZD Šiška pa sta me sparševali kje sem slišala da lupinica ni v redu. Spomnila sem se edino navodil od lupinice. Oni dve svetujeta da dojenček spi na ravnem samo ponoči, čez dan pa v lupinici, ki pa mora biti podložena s pleničkami, tudi na sprehode z vozičkom bi bilo najbolje hodit kar z lupinico pa čimveč po makadamu. Sem bila čisto zmedena, saj sem v dobri veri kupila globoko košaro za voziček, kolesa sem minimalno napumpala da je čimmanj treslo, za čez dan pa sem jo dajala spat v košek s trdo vzmetnico iz Avstrije, ki sem ga imela čez dan večinoma v kuhinji. Vsak mora delat malo po svojem občutku, ker se mi zdi da strokovnjaki itak vsake par let nekaj drugega trobijo, ampak je pa fino vedet kaj trobijo, da mogoče ne pretiravaš v kakšni stvari ali pa da se ne sekiraš da kaj sploh ni dobro, v resnici pa ravno to stvar trenutno svetujejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.