Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Koliko spijejo enoletniki? 9.3.2005 9:15:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj tekočino dobi tudi s hrano:juha, jogurti, sadje...tako da po moje ni panike. Jaz nisem nikoli gledala na to, koliko spije oz. poje, važno, da lula in kaka normalno. To naj ti bo merilo.
|
|
|
|
Koliko spijejo enoletniki? 9.3.2005 9:16:59
|
|
|
|
Teni_
|
Naša tudi ni hotela kaj dosti pit, včasih še 2 dcl ne, odkar pa sama drži flaško pa se non-stop naliva. Mogoče bo pri tvoji enako. Lp, Mojca:nosecka:
|
|
|
|
Koliko spijejo enoletniki? 9.3.2005 9:20:44
|
|
|
|
india
|
Vsi mojiotroci so vedno spili ogromno, tako, da ti ne znam realno odgovorit, a če iam v jedilniku dovolj tekočine v hrani ( juhe, zelenjava, sadje, mlešni izdelki,...), potem ni bojazni. Morda pa ji nastaviš na dosegljivo mesto lonček ali flaško z vodo, ponavadi jim to za kak požirek ustreza, pa bo sama vzela, ko bo hotela. A verjetno ni panike, če je drugače zdrava. :miska:
|
|
|
|
Koliko spijejo enoletniki? 9.3.2005 9:23:35
|
|
|
|
Maš
|
Saj me ne skrbi, samo zanima me, koliko pod povprečjem smo ;). Pa še nekaj - kdaj so se vaši otročki naučili piti iz skodelice? Glede na to, da zobozdravniki pravijo, da naj bi jih navajali že pri 6 mesecih...
|
|
|
|
Koliko spijejo enoletniki? 9.3.2005 9:29:00
|
|
|
|
dory
|
Nas skoraj 11 mesecnik popije kar velik...cez dan pol litra caja in cez noc se 1x tolk kakava :)
|
|
|
|
Koliko spijejo enoletniki? 9.3.2005 9:39:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Iz sklodelice že zelo kmalu, tam pri enih 8 mescih. Je prešaltal iz joške direkt na šalco, nismo mel nobenih flaš.
|
|
|
|
Koliko spijejo enoletniki? 9.3.2005 10:02:26
|
|
|
|
TaRe*
|
Ravno včeraj sem brala en dobr članek v Oni o prehrani naših malčkov.Res za enoletnike ni podatka,piše pa .da naj bi 2-3 letni otrok na dan popil 700ml pijače. Zelo dober članek...če ima katera ono,se ga splača prebrat..naslov pa je..PREHRANA V PRVIH MESECIH ŽIVLJENJA ODLOČILNO VPLIVA NA ZDRAVJE IN POČUTJE V ODRASLI DOBI.:muca:
|
|
|
|
Koliko spijejo enoletniki? 9.3.2005 10:37:42
|
|
|
|
Mojca20
|
Naš je star 11 mesecev, sicer se še dojiva, ostale tekočine pa spije zelo malo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......