|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
9.3.2005 7:56:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Sedeči položaj v vozičku
9.3.2005 8:00:36   
tia&silvija
Mene tud zanima!

LP, S&T

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Sedeči položaj v vozičku
9.3.2005 8:01:01   
kaja11
Mene tud, mene tud:bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Sedeči položaj v vozičku
9.3.2005 8:08:08   
Tinca7
Midve trenutno prakticirave pol sedeči položaj. Zečele sva ga pa pri 3 mesecih. Vsak mesec ji dam eno stopnjo višje. Prav sedeč pa je pomoje pri 5-6 mesecih, odvisno od razvitosti otroka.

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Sedeči položaj v vozičku
9.3.2005 8:14:21   
TARA in MAJ
čisto odvisno od otročka mi smo začeli šele pri 7mesecih

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Sedeči položaj v vozičku
9.3.2005 8:35:27   
lan
Mi smo ga dali v sportni vozicek pri 4 mesecih in smo ga imela do 6 meseca na najnizji stopnji ( ne cisto vodoravno,ker imamo Quinnyja Frestyle).Potem smo ga pa pocasi dvigovali.

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Sedeči položaj v vozičku
9.3.2005 9:01:26   
BONI*
Mi smo pa zadnjič čisto iz firbca probali dati Luko v športni voziček- Quenny 4xL v čisto spuščen položaj, pa se je naš mali pikec (12.3. bo 3m) čisto zgubil not:ups:. Pasovi za zapenjanje so bili še čisto preveliki:zmeden2: Sicer je bil samo v pajacku (pripravljen za spat). Mogoče bi v kombinezonu bolje zgledalo. Jaz sem pa že tako naveličana globoke košare (Dreemy):( in bi si že ful želela šprtnega vozička.

V polsedeč položaj pa ga ne bi dajala vsaj do 4 meseca, v sedečega pa verjetno ne pred 6 ali 7 mesecem.

Lp, Boni

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Sedeči položaj v vozičku
9.3.2005 9:36:31   
Taša
Mi smo stari 8 mesecev, sedimo že kar nekaj časa samostojno (cca. od 6 meseca dalje), pa moram rečit da še vedno uporabljamo polsedeči položaj... Maši to najbolj paše in se nič ne buni.. seveda jo včasih dvignem v sedečega ampak več ali manj je v polsedečem položaju....

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Sedeči položaj v vozičku
9.3.2005 9:40:44   
Anonimen
mi smo športne vozičke a la quinny 4xl uporabljali od samega začetka v čisto ležečem položaju, smo poletni in nismo sploh imeli košare, saj gre naklon v čisto ležeč položaj. otroka nismo nič pripenjali samo eno dekco al neki podložiš da je bolj udobno.

drugače po nasvetih pediatrov ne bi otroku naklona dvigovali do 4 meseca, v čisto sedeč položaj pa ko samostojno sedi.

lp, lara

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Sedeči položaj v vozičku
9.3.2005 10:07:40   
andrej1
Nam, pa je na pregledu pri 3 mesecih pediatrinja rekla, da že lahko dvignemo naklon, tako da otrok lahko opazuje okolico (približno 45 stopinj). Tako, da je verjetno vse odnisno od stopnje razvoja otroka. Naš v ležečem ne vzdrži, oz. samo če spi kar pa je redko.

Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?