Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: porodniška-tistih 105 dni 29.8.2008 7:18:16
|
|
|
|
janapan
|
kakor jaz vem ta del lahko koristiš samo ti...kot mama...žal
|
|
|
|
RE: porodniška-tistih 105 dni 29.8.2008 20:24:23
|
|
|
|
pajčolanka
|
pauline hvala! kopiram en del.. V primeru, da je mati mlajša od 18 let in ima status vajenke, učenke, dijakinje oziroma študentke, lahko z njenim soglasjem uveljavlja pravico do porodniškega dopusta otrokov oče ali eden od starih staršev. edino če bi se mogoče na tole lahko sklicevala in bi pač napisala soglasje?
|
|
|
|
RE: porodniška-tistih 105 dni 29.8.2008 20:30:42
|
|
|
|
sazi
|
mlajša od 18 let in ima status glede na prebrano moraš imeti manj kot 18 let - vsaj po mojem razumevanju
|
|
|
|
RE: porodniška-tistih 105 dni 30.8.2008 8:50:27
|
|
|
|
pajčolanka
|
samo če tako gledaš mlajši od 18 let pa met status študenta? mal hecno tole napisano, mislim tko...nejasno.
|
|
|
|
RE: porodniška-tistih 105 dni 30.8.2008 15:04:19
|
|
|
|
sazi
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajčolanka samo če tako gledaš mlajši od 18 let pa met status študenta? mal hecno tole napisano, mislim tko...nejasno. Je možno, Znanec je šel v šolo s 6imi leti, preskočil en razred, bil pri 17ih že na faksu in pri 22ih diplomiral. Se da .
|
|
|
|
RE: porodniška-tistih 105 dni 31.8.2008 22:37:21
|
|
|
|
nananaja
|
se bojim, da tudi dopusta za nego in varstvo otroka ne bo mogel izkoristiti fant, ker je ta vezana na porodniški dopust. kajti materi, ki ni upravičena do porodniškega dopusta in posledično starševskega nadomestila, se dodeli pravica do starševskega dodatka, ki se dodeli za dobo enega leta po rojstvu otroka. vsaj jaz sem vse skupaj tako razumela. pozanimaj se na csd o teh 260 dneh. zato se mnoge noseče študentke zaposlijo en dan ali teden pred nastopom porodniškega dopusta, si same plačajo prispevke in davek za tistih nekaj dni, potem jim pripada 55% minimalne plače, kar pa je kar nekaj več kot starševski dodatek. ampak pravica do družinske pokojnine pa odpade.
< Sporočilo je popravil nananaja -- 31.8.2008 22:39:32 >
|
|
|
|
RE: porodniška-tistih 105 dni 1.9.2008 9:35:36
|
|
|
|
malania
|
Poglej tukaj.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?