Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zaskrbljena in v dvomih 29.8.2008 7:15:57
|
|
|
|
lana17
|
Clio, tudi moja začetki nosečnosti niso bili po nekih standardih. Ni mi bilo slabo, edino kar je, da sem veliko jedla in, da so se mi napele prsi. Ne skrbi. Skrbi ti ne koristijo. Pri vsaki nosečnosti se telo obnaša drugače. Saj bo teh 10 dni hitro minilo. Pa , da ti bo teh 10 dni hitreje minilo.
|
|
RE: zaskrbljena in v dvomih 29.8.2008 7:21:08
|
|
|
|
janapan
|
ma nehaj se sekirati...jaz nisem imela nobene slabosti, nobenih špikanj, zgag in podobnih zadev...raje bodi vesela da je tako...a si želiš dneve presedeti v kopalnici in bruhati, al pa da ti dela slabo cel dan in moraš sedeti v službi in delati....saj vem kako si zmeden sploh na začetku nosečnosti ampak moj nasvet je ne delajte si problemov kjer jih ni....jaz sem bila ista in sem se samo sekirala za brez veze....
|
|
|
|
RE: zaskrbljena in v dvomih 29.8.2008 7:23:14
|
|
|
|
blaža
|
Hvala bogu, da ti ni slabo . Uživaj in misli pozitivno!
|
|
|
|
RE: zaskrbljena in v dvomih 29.8.2008 7:28:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Cilo razumem tvojo zakrbljenost, saj sem bila sama na istem. Zaradi prvega ss-a, sem v drugi nosečnosti potem precelj bolj paničarila, v 17. tednu sem celo krvavela, ampak je bilo potem vse OK. Moraš pa vedeti, da dve ženski nista enaki in ravno tako ne dve nosečnosti. Mene tudi ni nič špikalo, pa slabo mi tudi ni bilo, le prsi so me bolele, full. Ampak vse to nima nebene veze, ker je res vsaka nosečnost drugačna in tudi vsaka ženska jo drugače doživlja. Moja prijateljica, ki je rodila sicer že 17 let nazaj (ja, velikega sina že ima ), vedno pove, da se nikoli še ni tako dobro počutila, kot ravno takrat, v . Kaj bi jaz dala, da bi lahko isto rekla. Ena druga pa pravi, da jr ni popolnoma nič skrbelo, da ji še na misel ni prišlo, da bi pomislila, da se kaj ne bo dobro končalo. Najbrž zato, ker res ni imela nobenih težav , vendar priznava, da druga nosečnost ne bo tako brezskrbna, ker je sedaj dosti bolj seznanjena z vsemi "komplikacijami" kot je bila pet let nazaj. Srečno!
|
|
|
|
RE: zaskrbljena in v dvomih 29.8.2008 8:46:02
|
|
|
|
PRVIČ MAMICA
|
Tudi meni ni bilo nič slabo, ni bilo špikanja, zgage in podobnih nosečniških simptomov. Včasih kar nisem mogla dojet, da sem res noseča, dokler nisem videla prvega ultrazvoka in mojega . Zdaj sem že v 21t in su počutim prav tako odlično. Moj pa že veselo brca. Želim ti lepo in brez skrbi.
|
|
|
|
RE: zaskrbljena in v dvomih 29.8.2008 9:13:13
|
|
|
|
Dali*
|
Punca ne se sekirat, če nimaš nevem kakih feelingov. Jaz tudi nimam nobenih posebnosti, razen izredno izrazitega vonja in manjšega apetita. Nič sekirat. Čez 10 dni ti bo vse jasno. Jaz sem bila tako navdušena 2 dni nazaj, ko mi je pregledu pokazalo celo 1 teden prej PDP, ker je mali tako super zrastel. Sem bila kar presenečena, ker namreč bolj malo jem. Je pa res, da jemljem Elevit in da s tem zgleda dobim vse vitamine, ker imam kri in vse ostalo super. Sicer sem bila vedno anemična.
|
|
|
|
RE: zaskrbljena in v dvomih 29.8.2008 13:23:45
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Hvala bogu, da ti ni slabo . Uživaj in misli pozitivno! točno tako
|
|
RE: zaskrbljena in v dvomih 30.8.2008 10:30:47
|
|
|
|
clio
|
Hvala za vaše odgovore. Vidim, da nas je kar nekaj s podobnimi ''simptomi''. Saj sem vesela, da mi ni slabo, ampak če pa nič ne čutim. Si včasih mislim, da bi bila bolj mirna, če bi mi bilo slabo. Bi vsaj vdela da nkje nekaj je. Prvi pregled mi je delal v 5. tednu, ker me je zelo pikalo v levem jajčniku pa je raje pogledal da ne bi bilo izven maternice. Ampak je bilo vse na svojem mestu, utripa pa še ni videl. Je rekel da je še prezgodaj. Upam da res.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.8.2008 12:42:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
imepetra_1310Najlepše ime za fantkaTjaš (
9%)
Enej (
15%)
Tian (
16%)
Maj (
20%)
Mark (
31%)
Staš (
8%)
Število vseh glasov: 298Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!