|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolečine....
27.8.2008 11:14:51   
Anonimen
živjo punce
sem v 25. oziroma 26. tednu nosečnosti.že dva večera zapored čutim rahlo pikanje oziroma rahle bolečine v spodnjem delu trebuha, ko se hočem obrnit v postelji.bolj se mi zdi, da me tisto napenjanje oziroma mantranje, ko se obračam, boli.bolečina pa spet ni tako huda.bolj špikanje al nekaj takega.al pa me zgornji del trebuha rahlo boli.težko razložim to bolečino oziroma špikanje.a ima katera takšen oziroma podoben problem?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolečine....
27.8.2008 12:21:57   
Bobs
Pozdravljena,

rahlo špikanje so lahko krči. V tem primeru se svetuje zaužitje magnezija - v obliki tablet kot prehransko dopolnilo ali morda redno pitje donata. Mg deluje proti krčem. Bolečina pa je lahko povezana tudi s povečevanjem teže otroka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.8.2008 12:59:44   
Naja30
Ali pa se maternica širi. Mene je dostikrat tako zategnilo, ko sem se hotla obrnit in me je kar nazaj potegnilo od bolečine. To po moje niso krči, le maternica se širi, ker otrok raste.

(odgovor članu Bobs)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.8.2008 15:08:16   
L3vcika
Lep pozdrav....sm čisto nova tle in mam eno vprašanje, ki me že nekaj časa prav mori! 13.8. sem imela gin.pregled in G mi je predpisala tablete Dabroston (dvakrat po 12 dni,2 tbl/dan),..trenutno imam ravno pavzo po prvih 12 dneh in sm ful začela krvavet oz.sem dobila M.Problem je v tem, da imam zdaj kar naenkrat neznosne bolečine(mislim,da v jajčnikih)  in me zanima če je to možno, da je zaradi teh tablet in če ima katera že izkušnje s tem!
Hvala za odg.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.8.2008 15:31:10   
L3vcika
Lep pozdrav....sm čisto nova tle in mam eno vprašanje, ki me že nekaj časa prav mori! 13.8. sem imela gin.pregled in G mi je predpisala tablete Dabroston (dvakrat po 12 dni,2 tbl/dan),..trenutno imam ravno pavzo po prvih 12 dneh in sm ful začela krvavet oz.sem dobila M.Problem je v tem, da imam zdaj kar naenkrat neznosne bolečine(mislim,da v jajčnikih)  in me zanima če je to možno, da je zaradi teh tablet in če ima katera že izkušnje s tem!
Hvala za odg.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.8.2008 17:58:06   
jabi babi
anonimen,tudi jaz imam podobne bolečince al kako bi se temu reklo,sm pa v istem tednu kot ti,ampak mislim da je vse ok,ker sm mela glih dons pregled in je zaenkrat kazalo vse ok.mi je pa zoprno,ker se že sedaj v postli čudno obračam in kobacamuser posted image

(odgovor članu L3vcika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.8.2008 18:34:57   
Anonimen
hvala za odgovore.sem kar pomirjena.
jabi babi,jaz se tud kobacam sem pa tja v postelji.počutim se kot slonuser posted image

(odgovor članu jabi babi)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?