|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nevem a sem noseča ali ne?
25.8.2008 12:24:24   
el.k
Zadnjo menstuacijo sem imela 23.07.2008 vedno dobim na 28 ali 29 dni. Dobila sem menstruacijo in to samo en dan in nč več. Bolečine v trebuhu imam že dva tedna. Sem se oglasla ginekologinji in me je poslala osebnemu zdravniku da bi mi opravil Bhcg. Samo je povedala da je materica povečana. Te dneve ne krvavim vec amapa samo imam bolečive v trbuho močne in rjav izcedek.A je že kdo imel podoben primer prosim za pomoč user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nevem a sem noseča ali ne?
25.8.2008 12:26:52   
baguSka
cak jst ne stekam.. a test si nardila al ne!?

(odgovor članu el.k)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.8.2008 12:28:35   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

cak jst ne stekam.. a test si nardila al ne!?

to se tudi jaz sprašujem user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.8.2008 12:36:34   
ina24
Jaz sem bila brez menstruacije 3 mesece(pred vsem tem) in nisem bila noseča. Kontracepcije nisem jemala že dlje časa, saj sva delala na otročku. Enkrat sem pa imela rjav izcedek in pri pregledu sem imela povečano maternico. Bala sem se da je mogoče kakšen rak (tako kot je imelal mami) saj sama ginekologinja ni vedla kaj je. Čez 1 mesec sem bila naročena na UZ in je pokazalo da sem noseča že skoraj 2 meseca. Testi nosečnosti, so pa pri meni bili negativni. Naredila sem 3. Zato verjetno ni vedela gin. kaj je narobe.

Čeprav je bil test pri meni 3x negativen, ti el.k vseeno priporočam, da ga narediš. Zakaj ga še nisi? Čudno da te gin ni vprašala kaj je test pokazaluser posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.8.2008 13:06:29   
sakuL
asi naredila test?user posted image

poklici se enkrat ginekologijo in naj te pregleda... nočem te strašiti, ampak... jest je enkrat nisem imela več kot 1 mesec, teste sem delala kt zmešana pa skoz -, potem pa sem sla k G, in mije rekla, da imam full policistične jajčnike, in sem se mogla zdravit... to me je full boleluser posted image

upam, da kej tacga nimaš ti, ampak bolje da preveris..vsaj ves kje si...

pa srečnouser posted image

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu ina24)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.8.2008 13:47:56   
dulcinea
Jaz tudi ne vem, če si. Nisem jasnovidka. user posted image

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.8.2008 13:48:04   
Naja30
Kaj nisi šla h osebnemu, da ti naredi krvni test?

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.8.2008 15:25:45   
puncica
pa ko si šla k g. a ti ni rekla da najprej naredi test pol pa k njej prid? user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.8.2008 15:49:47   
el.k
Ja naredila sem test pred 5 dnevi in je bil negativen potem pa sem nasljedni dan dobila rjav izcedek. Potem pa nič danes ko sem šla ginekologinji je rekla da je maternica povečana. Da bi bila tudi ona prepričana je rekla da je 100% Bhcg in naj se zglasim čez en teden knjej da se bova se enkrat na uz vidle......
upam na najboljšuser posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.8.2008 17:07:42   
Anonimen
Pojdi do osebnega zdravnika ali v laboratorij samoplačniško, da ti naredijo krvni nosečniški test. Ta je zanesljiv, urinski ne povsem (98% al kolk že, ker zaznava vse HCG hormone - v izjemnih situacijah se količina kateregakoli od teh lahko poveča -, ne samo Bhcg, ki je nosečniški, zato lahko pokaže tudi lažno pozitiven ali lažno negativen rezultat).

(odgovor članu el.k)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
25.8.2008 18:11:27   
tanja040
Jaz imam podoben primer 10.8. sem imela M, 18.8. sem imela O in sva pridno user posted image ,23.8. sem pa na gatkah opazila čisto malo rjavega izcedka tudi naslednji dan ga je malo bilo, danes skoraj nič. Sedaj pa ne vem ali je bila vgnezditev ali je kaj narobe.Testa še ne bom delala, ker je prezgodaj, mi je pa muka čakati. Kaj mislite ve?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.8.2008 18:29:40   
tejč76
Tanja, to verjetno ne pomeni prav ničesar. Tudi meni se je to že zgodilo, pa sem vseeno dobila M. Prav tako sem dobila M, ko takšnega izcedka nisem opazila. Je pa res, da je vgnezditev ravno zdaj in imaš mogoče zato izcedek. Le kdo bi vedel zakaj imamo takšne in drugačne izcedke.

(odgovor članu tanja040)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.8.2008 7:16:57   
puncica

IZVIRNO SPOROČILO: el.k

Da bi bila tudi ona prepričana je rekla da je 100% Bhcg in naj se zglasim čez en teden knjej da se bova se enkrat na uz vidle......
upam na najboljšuser posted image

No evo, čist lepo ti je povedala, ne vem zakaj potem prehitevaš, počakaj še kak teden pa boš vidla kako je na stvari.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu el.k)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.8.2008 23:33:16   
Danijela84
Živjo! Imam samo eno vprašanje upam da mi kdo lahko odgovori imela sem pred dobrima 2 mes. spontani splav zdaj sem bila pri G na pregledu in je vse ok, ampak user posted image še zmeraj ni od tega je že več kot 40 dni.Ugotovila pa je da imam ponovno debelo sluznico  kar je verjetno  znak za ponovno zanositev dala me je na pregled krvi k pa je bil zerultat pozitiven a  zelo nizek 13.91 zanima me ali  bom zanosila ali bo to user posted image na tako nizek rezultat ali user posted image .Upajmo da bo user posted image ker si to zelo želim.
Hvala za odg.

lp:ribica

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.8.2008 8:05:06   
Anonimen
Lahko je nosečnostuser posted image user posted image user posted image user posted image ali pa ostanek tkiva od prejšnje nosečnosti, ki se bo splaknil s novo Muser posted image user posted image

Ne obupaj......Uspelo ti bo zagotovo zelo kmalu, če ti ni že zdaj....

(odgovor članu Danijela84)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
29.8.2008 10:33:22   
Danijela84
Oj hvala za odguser posted image user posted image . Ja upajmo da bo mi res rataluser posted image user posted image . Drugače pa sem jaz imela čiščenje  tako da v meni ni moglo nič od nosečnosti ostati notri a je to še mogoče
ker drugače bi me kaj bolelo.Pa tudi dan ko bi moralo dobiti Muser posted image sem  mal krvavela samo ne tako oz. ni bilo podobno Muser posted image . Bila sem tudi pri G in mi je rekla da naj po enem tednu pokličem če nebom dobila Muser posted image da pa mi jo bojo sprožli. A me bo dala še enkrat na pregled kri da bo vidla če sem noseča la mi bo kar sprožila.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
29.8.2008 10:34:42   
Danijela84
ojla kakšen problem imaš user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 17
29.8.2008 10:41:26   
Danijela84
a pa test naj neredim  če ne bom drugi teden dobila Muser posted image al mi bo že pokazal al je še prekmal.lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
29.8.2008 10:50:31   
~Biba~
IZVIRNO SPOROČILO: Danijela84

Oj hvala za odguser posted image user posted image . Ja upajmo da bo mi res rataluser posted image user posted image . Drugače pa sem jaz imela čiščenje  tako da v meni ni moglo nič od nosečnosti ostati notri a je to še mogoče
ker drugače bi me kaj bolelo.Pa tudi dan ko bi moralo dobiti Muser posted image sem  mal krvavela samo ne tako oz. ni bilo podobno Muser posted image . Bila sem tudi pri G in mi je rekla da naj po enem tednu pokličem če nebom dobila Muser posted image da pa mi jo bojo sprožli. A me bo dala še enkrat na pregled kri da bo vidla če sem noseča la mi bo kar sprožila.

ojla kakšen problem imaš 

a pa test naj neredim  če ne bom drugi teden dobila M al mi bo že pokazal al je še prekmal.lp

kaj ti se zdaj sama s sabo pogovarjašuser posted image

(odgovor članu Danijela84)
Neposredna povezava do sporočila: 19
29.8.2008 11:19:09   
Ylenia
men tut ni jasn...

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 20
29.8.2008 11:30:44   
pikicao.
hahaha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ce ji je pa pomoje dolgcas user posted image user posted image  pa je monologe uzgala user posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu Ylenia)
Neposredna povezava do sporočila: 21
29.8.2008 12:20:49   
ursa30
user posted image user posted image user posted image  eni majo pa res cajt...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 22
29.8.2008 12:55:59   
Gwendolen
Pa saj se vidi, da je odgovarjala sakul, ko je vprašala, kakšen problem ima. Po moje ne pozna PCO in jo je zanimalo, kaj to je.

Lp

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 23
29.8.2008 13:26:54   
~Biba~
IZVIRNO SPOROČILO: Gwendolen

Pa saj se vidi, da je odgovarjala sakul, ko je vprašala, kakšen problem ima. Po moje ne pozna PCO in jo je zanimalo, kaj to je.

Lp

aja, jaz tega nisem zasledila; pa tudi če berem post od sakul..se mi ne zdi user posted image
pa dobro ne bom zdaj to pogrevala

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
30.8.2008 10:28:32   
Danijela84
IZVIRNO SPOROČILO: kleja

ojla kakšen problem imaš 

a pa test naj neredim  če ne bom drugi teden dobila M al mi bo že pokazal al je še prekmal.lp

kaj ti se zdaj sama s sabo pogovarjašuser posted image

NE!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?