|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   do kdaj mozoljčki?
8.3.2005 9:35:49   
afrika
Tisti mali rdeči mozolčki, ki krasijo lica našim najmlajšim:)...(naj bi bili od hormonov oz. se čisti koža). Moj jih je dobil pri treh tednih, pa jih še vedno ima (sedaj 1,5 meseca). Še večjo zbirko:zmeden:. Do kdaj bo to trajalo? Pri 1. mesecu mi je pediatrinja rekla, naj obraz umivam samo z vodo, nič drugega. In nič mazati z nobeno kremo ali oljem. Pa se sprašujem, če ne bi bile fajn morda kakšne kamilice. Zjutraj in zvečer?

Kako ste ve naredile:zmeden2:, da je bolj pomagalo, čim prej minilo in pustilo za sabo spet lepo, gladko, dojenčkasto kožo:)-?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   do kdaj mozoljčki?
8.3.2005 10:34:14   
piščanc
tale nasvet od pediatrinje je malo 'čuden'.

kamilice pomagajo, samo izsušijo kožo, tako da moraš potem še malo navlažiti, pri nas je enkart pomagalo, zdaj pa nekako ne

odvisno pa je, kaj tvojemu otročku najbolj ugaja, nam zdaj ognjičevo olje (večkrat na dan ga malo namažem in je super, nobene vode, razen kopanje in usta), lahko pa poizkusiš tudi s kremo, mandljevim oljem...
preizkusi različne stvari, saj se vidi po parih urah ali je kaj bolje ali ne

(odgovor članu afrika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   do kdaj mozoljčki?
8.3.2005 10:51:22   
NATAŠA11
Tudi moj sinko je imel takšne težavice, ki so se ravno tako pojavile pri treh tednih, izginile pa po sedmih tednih oz. se je koža začela počasi čistiti.:zmeden:
Pojavijo se zelo na hitro (pri nas čez noč), kar nekaj časa pa traja da izginejo. Jaz mojega Lukca samo umivam z vodo in zvečer namažem z ribodermom. Druge "terapije" koža ne potrebuje, ampak samo čas, da se očisti.:)-

Lep dan, Nataša!

(odgovor članu afrika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kaj najbolj škodi otrokovemu imunskemu sis...
Preverite, kateri so največji sovražniki otrokovega močnega imunskega sistema in s tem njegovega zdravja.




Risanke
Michonne RR

Ali otroku vsak dan dovolite, da gleda risanko/e?

Da (56%)

Ne (44%)


Število vseh glasov: 25

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!