|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   porodniška, stan. krediti, s.p.
7.3.2005 21:23:27   
Romana-12
Punce pozdravljene!

Imam nekaj vprašanj. Če imate kakršnokoli informacijo, se priporočam:

1. Ali je za obračunavanje porodniške vseeno ali si zaposlen za določen ali nedoločen čas?

2.Ali se lahko dobi stanovanjski kredit, če si zaposlen za določen čas? Kako je s stanovanjskimi krediti, če si s.p.?

3. Kako je s samozaposlovanjem? s.p.? Slišala sem, da obstajajo celo neka sredstva za podporo, ce se odlocis za s.p.? Ali katera od vas ve kaj več o tem oziroma, kje si o tem lahko kaj preberem?

Hvala vsem za odgovore, Romana
Neposredna povezava do sporočila: 1
7.3.2005 21:43:25   
Nogavička
Odgovori:
1. vseeno
2. če si zaposlen za določen čas - jaz nisem našla banke, ki bi mi dala kredit (to je bilo pred 7. leti - mogoče se zdaj že da); pri s.p. - gledajo bonitete oz. dobiček
3. Pokliči na Zavod za zaposlovanje.

L.p.:rozica:

Tea

(odgovor članu Romana-12)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.3.2005 22:35:43   
frutka_
TeaD ti je že odgovorila.:bravo:

1.Porodniška pripada vsaki ženski, zaposleni ali nezaposleni.

2.Midva kljub temu, da sva bila zaposlena nisva mogla dobiti krede pa sva šla v lizing varianto. Razmisli morda o tej možnosti.

3. Nimam polma.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 3
7.3.2005 23:00:34   
mala maja
1. porodniška pripada vsaki neglede na to ali je zaposlena za določen ali nedoločen čas.
Če nisi v službi ti pripada za dobo porodniške starševsko nadomestilo.

2. pravkar čakam na odobritev stan. krdita. Ni banke ki bi dala kredit če si zaposlen pri s.p (pa naj bo za nedoločen čas) ali pri manjšem d.o.o.-ju. Sama sem dobila kredit na gorenski banki(ubistvu tam so se sploh hoteli pogovarjati z menoj)
Če nima prosilec službe za nedoločen čas pozabi na kredit.
HYPO leasing daje stanovanjske leasinge. Prav tako na podlagi predračunov. Ne dobiš pa nič v gotovini. Oni ti dajo leasing za nakup ali gradnjo. Dobiš ga v višini do 70% vrednosti nepremičnine.

3. Zavod financira mislim da prispevke za plačo,za čas enega leta. Mislim da je pogoj da si na zavodu najmanj 6 mesecev. Je pa tako(vsaj bilo je pred 4 leti) da ti oni denar ne dajo. Oni ti na podlagi nekih obrazcev nekaj plačujejo, pa še na neke čudne seminarje moraš hodit. Meni se pred 4 leti ni spalčalo niti toliko da bi delodajalcu plačali prispevke. Pozanimaj se na zavodu.

Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?