|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tek in srbečica
22.8.2008 23:26:31   
darja72
Berem, da se vas kar nekaj ukvarja s tekom, kjer imam neko zelo srbečo zadevo oz. težavo. Zelo rada tečem (sicer sem športnica - poklicno in zasebno), vendar me med tekom vse srbi. Včasih noge, včasih trebuh, hrbet. Ma ni dela telesa, ki  ga še nisem praskala med laufom. Posledično tek ukinjam in počnem druge zadeve. Sem poskusila težave rešit z nekimi posebnimi oblačili pa ni bilo dolgoročnega učinka. In poleti je slabše oz. bolj srbeče.
Kaj bi to lahko bilo? Se mi pa to v predmaterinskih časih ni dogajalo, vsaj ne v takšnem obsegu. Takrat so me samo roke srbele, če sem s kolesom po gozdu dirkala.
Hvala za odgovore.

Kogar ni, ga ne pogrešamo!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tek in srbečica
23.8.2008 2:43:36   
Anonimen
ne vem, kako ti svetovati, ker si tudi poklicno športnica, tko, da verjetno to naj ne bi bila stvar nekondicije...Sicer pa mene tudi vedno vse srbi med tekom, verjetno zaradi delovanja mišic, samo jaz se precej amaterka....

(odgovor članu darja72)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
23.8.2008 8:34:39   
Naja31
Prvič slišim za kaj takega.
A to te srbi samo med tekom ali tudi pri drugih športih?

Mogoče je to kaj povezano s potenjem.

ali pa si alergična na tek user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.8.2008 12:33:15   
LoCa
mene je, če je kdaj srbelo, srbelo zaradi potenja. 

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.8.2008 12:59:53   
tanjusi
po mojem je krivo potenje.Moj sin dobi kar spuščajčke ko se spoti, pa tudi ga vse srbi.

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.8.2008 23:07:46   
Pikec
Glede na to da si športnica to kar bom napisala verjetno zate ne velja.

Mene srbi celulit (pa ne se smejat) oz. tist kar je preveč na mišicah. user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.8.2008 21:53:02   
darja72
Tudi sama sem že pomislila na "odvečno tkivo" na mišicah, ampak danes npr. so me srbele nič kaj preveč poskakujoče prsi (imam res ornk športen modrček). Ma ja, bo že. Mal mi je v tolažbo, da zgleda nisem edina. Hvala vsem za odgovore.user posted image

Kogar ni, ga ne pogrešamo!

(odgovor članu Pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?