Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: meni so pa danes naredili kirurški poseg 21.8.2008 18:51:21
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: meni so pa danes naredili kirurški poseg 21.8.2008 18:55:13
|
|
|
|
Volga
|
Carica si.
|
|
|
|
RE: meni so pa danes naredili kirurški poseg 21.8.2008 18:56:32
|
|
|
|
pika74
|
Sem pa plačala 630 EUR za tole dons... krona bo še enih 300 EUR. Pa pred tem so mi nardil še en pregled za 70 EUR. Aja... pa še en posebn slikanje je bil tud... cca. 70 EUR. Kr kuštajo te zadeve... ampak.... za zobe mi nikol ni škoda dat dnarja.
|
|
RE: meni so pa danes naredili kirurški poseg 21.8.2008 18:57:41
|
|
|
|
brigitaa
|
Kolk pa to stane, ob teh divjih cenah????
|
|
RE: meni so pa danes naredili kirurški poseg 21.8.2008 18:59:46
|
|
|
|
pika74
|
ja... kr okol jurčka vse skup. Drug teden mi šive ven poberejo. Je blo pa zanimivo... ko mi je dal 2 inekciji za lokalno anestezijo... sploh nisem čutla pol, ko je zarezal s skalpelom v dlesen... čist nič ne čutiš... edino slišiš pol, ko vrta noter v kost... in ko šraufa not... . Pa na koncu lepo zašije... mal čutiš tiste cvirne tam okol jezika... .
|
|
RE: meni so pa danes naredili kirurški poseg 21.8.2008 19:17:01
|
|
|
|
Mijavček
|
O Pika živjo! si pa res carica, ko boš krono dobila pa sploh Ne resno, tole je pa kar podvig. Upam, da te ne bo preveč bolel. Fajn bot!
|
|
|
|
RE: meni so pa danes naredili kirurški poseg 21.8.2008 19:19:13
|
|
|
|
cukr07
|
Ja tele zobozdravstvene storitve so pri nas res precenjene. Drugače si pa ful faca, da si tole kr tako mimo grede opravila in da te nič ne boli.
|
|
|
|
RE: meni so pa danes naredili kirurški poseg 21.8.2008 19:25:36
|
|
|
|
pika74
|
Edin, kar je mal neprijetno je to, da je treba imet 3-4 ure po posegu zobe skup stisnjene, ker ti dajo na implantat tampon (zarad tega, da ne nastane hematom). In pol je težko govort .
|
|
RE: meni so pa danes naredili kirurški poseg 21.8.2008 19:33:08
|
|
|
|
CIPRESA
|
Pika spomnila si me na mojega modrostnega ko so mi ga ruvali Tudi mene so čisto pokrili, samo usta so bla zunaj Me je bilo kar malo strah ampak sem videla da ni nič hudega. zdaj je za tabo, samo še šive ven pobereš čez en teden pa bo In kako si kaj drugače???
|
|
RE: meni so pa danes naredili kirurški poseg 21.8.2008 19:38:44
|
|
|
|
pika74
|
gre gre... v bistvu je prav pestro. Tale poseg sem komaj stlačila vmes... med postopki IVF ga ne morš imet zarad rentgena... Septembra grem pa že na peti IVF. Kako si pa ti kaj?
|
|
RE: meni so pa danes naredili kirurški poseg 21.8.2008 19:41:01
|
|
|
|
Rubin.
|
A to pomeni, da imata z dragim tihi dan? Upam, da ne bo preveč bolelo, ko ti narkoza spusti, držim pesti . Ja ni kaj za lepoto je treba trpeti.
|
|
|
|
RE: meni so pa danes naredili kirurški poseg 21.8.2008 19:46:06
|
|
|
|
pika74
|
Ja bolj tiho je dons ja . Pa zato več na RR čvekam .
|
|
RE: meni so pa danes naredili kirurški poseg 21.8.2008 20:09:16
|
|
|
|
CIPRESA
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 gre gre... v bistvu je prav pestro. Tale poseg sem komaj stlačila vmes... med postopki IVF ga ne morš imet zarad rentgena... Septembra grem pa že na peti IVF. Kako si pa ti kaj? Oh jaz sem v 9 saj veš. Uf septembra, se pravi čez dober teden Bom močno držala pesti Pika zate. Pika sanjal se mi je o tebi in o tem postopku - res. In nazadnje ko se mi je o eni takole sanjal je postala . Vprašaj Erin. Upam da se tudi tokrat ne motim
|
|
RE: meni so pa danes naredili kirurški poseg 21.8.2008 20:12:23
|
|
|
|
blaža
|
Meni tudi manjkata dva zoba. Na vsaki strani štirica in bom dobila zobni aparat, da bom kot kak šolarka, da mi bo pomaknilo vse skupaj! Tudi mene je zanimalo kako ti naredijo ta poseg, da ti zob prišravfajo v kost in sedaj vem. Hvala za informacijo!
|
|
|
|
RE: meni so pa danes naredili kirurški poseg 21.8.2008 20:13:48
|
|
|
|
ZARA
|
Tamponi, srce, niso za v usta.
|
|
RE: meni so pa danes naredili kirurški poseg 21.8.2008 20:17:35
|
|
|
|
Antilopa
|
Moj si je dal implantant že 6 let nazaj in je še vedno super zadovoljen. In res je to vredno vsakega denarja Pika, a lahko zaupaš na kateri kliniki si bila? Nekaj se še moj oče zanima za tole...
|
|
RE: meni so pa danes naredili kirurški poseg 21.8.2008 20:17:40
|
|
|
|
pika74
|
Ja CIPRESKA moja...iz tvojih sanj v božja ušesa al kako že . Ja, septembra začnen špikat... pol pa test pomoje pade tam nekje sred oktobra oz. drugo polovico oktobra... Kr dolg traja ta postopek. Ampak zdej smo že navajeni... . blaža me veseli, da sem ti pomagala. aja... še neki ti lahko napišem... ko boš imela tak poseg... jaz si skoz dajem gor ledene obkladke... sej ne vem, al je to treba zato, da ne rata oteklina al pa zarad česa druzga... Jst jih kar ubogam... kokr naročijo, tko delam. Zaenkrat me še nč ne boli . Lp
|
|
RE: meni so pa danes naredili kirurški poseg 21.8.2008 20:19:02
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa Moj si je dal implantant že 6 let nazaj in je še vedno super zadovoljen. In res je to vredno vsakega denarja Pika, a lahko zaupaš na kateri kliniki si bila? Nekaj se še moj oče zanima za tole... na stomatološki v Lj pri doc. dr. Kanskemu (Andrej Kansky).
|
|
RE: meni so pa danes naredili kirurški poseg 21.8.2008 20:20:11
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Tamponi, srce, niso za v usta. sej mi ga je on not dal
|
|
RE: meni so pa danes naredili kirurški poseg 21.8.2008 20:20:37
|
|
|
|
ZARA
|
Na eno okrog kepe!! Ignorantka.
|
|
RE: meni so pa danes naredili kirurški poseg 21.8.2008 20:21:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Megaaa... to so kr drage zadeve, kolk je men znano... tud jaz sm se pred časom odločala za implantat, pa se potem nism odločila... Pika, vse za lepoto, aaa? In da ne bi slučajno zgledala kdaj tako... (seveda v ženski obliki)
|
|
|
|
RE: meni so pa danes naredili kirurški poseg 21.8.2008 20:21:27
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Tamponi, srce, niso za v usta. sej mi ga je on not dal A to pomeni da je pol OK?? Moški.
|
|
RE: meni so pa danes naredili kirurški poseg 21.8.2008 20:25:26
|
|
|
|
pika74
|
Kansky je fajn ja... zraven je bil pa en še bolj fajn . Mi je na konc prou fletn stol dol spustu...
|
|
RE: meni so pa danes naredili kirurški poseg 21.8.2008 22:38:45
|
|
|
|
Magi*
|
pika, sem prav vesela, da sem tole prebrala, ker me v bližnji prihodnosti čaka tak poseg.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?