Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali črpate mleko za kašice 21.8.2008 18:44:31
|
|
|
|
Naja31
|
Pri prvem sinu sem kupovala kašice, ki se delajo z vodo.
|
|
|
|
RE: Ali črpate mleko za kašice 21.8.2008 19:08:45
|
|
|
|
NTS
|
ojla, kupovala sem kašice, ki se delajo z vodo. dobijo pa se že od 4. meseca dalje lp
|
|
RE: Ali črpate mleko za kašice 21.8.2008 22:24:19
|
|
|
|
annie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 ...kupovala kašice, ki se delajo z vodo. Enako
|
|
|
|
RE: Ali črpate mleko za kašice 21.8.2008 22:43:59
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Isto kot predhodnice, kupovala kašice ki se mešajo z vodo.
|
|
RE: Ali črpate mleko za kašice 22.8.2008 7:50:14
|
|
|
|
TRIŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: annie IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 ...kupovala kašice, ki se delajo z vodo. Enako Enako
|
|
|
|
RE: Ali črpate mleko za kašice 22.8.2008 12:23:14
|
|
|
|
palas
|
Enako. Ponavadi kupim kašice, ki se mešajo z vodo. Imam pa doma tudi dve kašici, ki se mešata z mlekom in za te uporabim adaptirano mleko. Da bi si črpala mleko ne - ga nimam več toliko, ker ga dojim samo še zjutraj in zvečer.
|
|
RE: Ali črpate mleko za kašice 22.8.2008 15:18:15
|
|
|
|
pezbar
|
Moj je ta teden dopolnil 5m. Zaenkrat se še polno dojiva, le zadnje 3 dni sem mu dala 1 obrok pretlačeno banano, potem še dojenje, naslednje dni nameravam uvajati jabolko Ker se zadnje čase ponoči veliko zbuja (včasih je spal že po 6-7 ur v kosu, zdaj le še po 3-4 ure do prvega nočnega dojenja, potem pa se zbuja na 2 uri...), sem se odločila, da mu za večerjo zgostim mleko z žitno kašico. Včeraj sem prvič kupila riževo žitno kašico in sicer od Milupe, bio, za dojenčke po 4.m. V navodilih za pripravo piše, da se jo meša z nadaljevalnim mlekom (npr. milumil ali aptamil), lahko tudi še s sadjem. Zanima me: 1. Ali ahko s to kašico zgostim tudi svoje mleko? 2. A to pomeni, da te kašice ne smem mešati z vodo? Hvala za odovore. LP
|
|
|
|
RE: Ali črpate mleko za kašice 22.8.2008 20:55:58
|
|
|
|
gajči
|
Jaz te milupine kašice mešam s svojim mlekom, lahko bi jo tudi z vodo, mislim da je na škatli tudi navodilo kako zmešaš z vodo in dodaš sadje.
|
|
|
|
RE: Ali črpate mleko za kašice 23.8.2008 0:42:56
|
|
|
|
nananaja
|
A to pomeni, da te kašice ne smem mešati z vodo? lahko, samo nobenega okusa ne bo imelo. jaz sem slabo prebrala, potem sem se čudila, zakaj noče jest pa sem poskusila sama... z mlrkom je šlo. nspidsno je AM, da ne bi dali kravjega. ne vem zakaj ne bi smela s avojim mešat. drugače si jaz nisem črpala, ker mi na začetku ni pasalo, kasneje pa nisem poskusila.
|
|
|
|
RE: Ali črpate mleko za kašice 23.8.2008 11:19:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: annie IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 ...kupovala kašice, ki se delajo z vodo. Enako Enako In enako.
|
|
|
|
RE: Ali črpate mleko za kašice 23.8.2008 11:22:11
|
|
|
|
Anonimen
|
zanima me ali za pripravo žitnih kašic po 6. mesecu črpate svoje mleko Ne.
|
|
|
| Stran: [1] |
KontracepcijaMiška2006Katero kontracepcijsko sredstvo uporabljate?Kontracepcijske tabletke (
32%)
Maternični vložek (navaden) (
2%)
Mirena (
10%)
Kondom (
23%)
Kontracepcijska pena, krema, gel (
0%)
Drugo (
34%)
Število vseh glasov: 448Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!