|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   smrt mucka
21.8.2008 13:50:03   
nixie
pred dvemi tedni sem našla približno 10 dni starega mucka. posvetila sem mu ves čas, ga hranila in se je prav leporazvijal. potem pa je staknil drisko in jaz sem odlašala in ga prepozno peljala k veterinarju. dal mu je infuzijo, vendar se je stanje hitro poslabšalo. noč sem prebedela ob njem in ob štirih zjutraj mi je izdihnil v naročju. boli, tako boli, da se mi kar meša. ves čas ga vidim pred očmi, ne gre mi iz glave. tako se je boril, zdaj pa mu je zmanjkalo moči. upam, da mu je tam, kjer je, lepše.
muci, rada te imam!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: smrt mucka
21.8.2008 13:53:35   
Volga
R.I.P user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nixie)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.8.2008 13:57:54   
lyra*
Bogi....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ampak si vsaj pokazala voljo in mu pomagala...verjemi,da ti je hvaleženuser posted image user posted image user posted image user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.8.2008 14:20:18   
Katey
Boge živalce user posted image user posted image

(odgovor članu nixie)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.8.2008 16:00:02   
sirenetta
user posted image user posted image user posted image

Naredila si zanj veliko s tem, ko si ga vzela domov in ga imela rada. Ne se krivit, da si ga peljala prepozno, saj nisi mogla vedet...Je veterinar povedal, kaj je bilo? Kaj je imel morda mačjo kugo (tipičen znak je driska)? Pri tako majhnih muckih je usodna pa pravočasnost gor ali dol, tudi če bi ga takoj peljala k veterinarju, verjetno ne bi mogel pomagat user posted image . Ali pa je samo bil premajhen, premlad in je zato podlegel. Res ti je lahko hvaležen, da si ga vzela k sebi in skrbela zanj, in revček mali, krivi so tisti, ki so ga zapustili tako majčkenega brez mamice. En objemček mali dušici tudi z moje strani user posted image .

(odgovor članu Katey)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.8.2008 16:09:13   
Blueberry
Žal mi je..user posted image user posted image user posted image user posted image

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.8.2008 20:43:38   
ursa30
bogi mucek user posted image user posted image user posted image
naj v miru počiva user posted image

(odgovor članu Blueberry)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.8.2008 0:23:05   
Arwenko
Ne se preveč sikirat, vedi da ti nisi kriva za to. Verjetno je poginil zardi katere iizmed kužnih bolezni, ki so med potepuškimi mačkami zelo razširjene in je virus nosil že cel čas v sebi, na koncu pa nažalost omagal. Naredila si vse kar je bilo v tvoji moči.

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.8.2008 12:08:56   
NevenkaP
user posted image  Te razumem, da ti je hudo. Meni se je enako zgodilo dve leti nazaj. S tem, da smo našli dva taka "dojenčka". Enega nam je uspelo ohraniti pri življenju, drugemu pa ravno tako ni bilo pomoči kljub infuziji, zdravilom...
Ma ja, saj veš, da si storil vse, kar je v tvoji moči, hudo ti je pa vseeno.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.8.2008 12:10:17   
Mišni
user posted image user posted image user posted image , boga ti in bogi muci.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu NevenkaP)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.8.2008 12:18:08   
hmm...
IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta

Naredila si zanj veliko s tem, ko si ga vzela domov in ga imela rada. Ne se krivit, da si ga peljala prepozno, saj nisi mogla vedet...Je veterinar povedal, kaj je bilo? Kaj je imel morda mačjo kugo (tipičen znak je driska)? Pri tako majhnih muckih je usodna pa pravočasnost gor ali dol, tudi če bi ga takoj peljala k veterinarju, verjetno ne bi mogel pomagat user posted image . Ali pa je samo bil premajhen, premlad in je zato podlegel. Res ti je lahko hvaležen, da si ga vzela k sebi in skrbela zanj, in revček mali, krivi so tisti, ki so ga zapustili tako majčkenega brez mamice. En objemček mali dušici tudi z moje strani user posted image .

Se podpišem. Z njim si bila ko te je najbolj potreboval, ne krivi sebe!

R.I.P.user posted image  Upam da ga angelčki čuvajo.user posted image

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.8.2008 19:40:29   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: hmm...

IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta

Se podpišem. Z njim si bila ko te je najbolj potreboval, ne krivi sebe!

R.I.P.user posted image  Upam da ga angelčki čuvajo.user posted image

se podpišem. Tudi jaz sem imela mucka, ki je umrl za mačjo kugo,. Dobil pa jo je že od mamice, tako da res ne bi bilo pomoči. Je bilo pa zelo hudo. Kar nekaj časa nisem prišla k sebi user posted image user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu hmm...)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.8.2008 20:09:28   
TRIŠ
user posted image user posted image user posted image user posted image zate en user posted image ker si mu pokazala kaj je lepo življenje

(odgovor članu nixie)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.8.2008 14:52:21   
nixie
hvala za tolažbo. ne vemo, kaj je bilo, vzrokov je lahko več. me pa spremlja v mislih in na vrtu mu gori svečka. naj mu bo tam lepše.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?