Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
vse mamice prosim za pomoč 3.3.2005 22:35:59
|
|
|
|
Magi*
|
hojla. če se dobro počutiš, si lahko mirno v tujini skoraj do konca nosečnosti. seveda je pametno tudi tam takoj najti ginekologa, ki bo tvojo nosečnost spremljal. nosečnost, v kolikor ni rizična, ni bolezen in lahko povsem normalno živiš in delaš.
|
|
|
|
vse mamice prosim za pomoč 3.3.2005 22:39:55
|
|
|
|
Nogavička
|
Če se boš dobro počutila, si lahko celo nosečnost v tujini. Saj si boš tam verjetno tudi poiskala ginekologa, a ne? L.p.:rozica::rozica: Tea
|
|
|
|
vse mamice prosim za pomoč 3.3.2005 22:52:40
|
|
|
|
zaspanka
|
hoj! po moje sem jaz malce preveč zakomplicirala celotno stvar. vem da ni problema biti v tujini če je vse ok. vendar jaz še nisem noseča in delam na tem hkrati se pa menim za izobraževanje, ki je terminsko stvar dogovora. vendar ne vem za v koliko naprej se lahko še dogovarjam ker bi rada bla kolikor toliko sigurna da ne bo kakšnih večjih zapletov. torej a se lahko npr. zmenim tako da grem tja že noseča in tam ostanem prve tri mesece nosečnosti ali je bilo kateri že pred tem slabo in je krvavela? lp, zaspanka
|
|
|
|
vse mamice prosim za pomoč 4.3.2005 7:58:35
|
|
|
|
kalimero
|
Poglej, če je nosečnost ok, potem ni nobenega problema. Teoretično pa je možno marsikaj. Lahko ti vse rečemo, nima se kaj zgoditi, pa boš imela smolo. Ali pa te totalno prestrašimo, tvoja nosečnost bo pa krasna, kar ti vsekakor privoščim. Dve nosečnosti nista enaki. Sama imam za sabo 3 , pa so si bile čisto različne. Pa žal imam tudi eno slabo izkušnjo za seboj, tako da... Misli pozitivno!
|
|
|
|
vse mamice prosim za pomoč 4.3.2005 8:52:24
|
|
|
|
Lunca1
|
Pri meni tam nekje po 5 mesecih, pa še to zato, kr je bilo vroče poletje.
|
|
|
|
vse mamice prosim za pomoč 4.3.2005 8:54:36
|
|
|
|
baguSka
|
To je pa čist odvisno in dokler ne boš noseča sploh ne boš vedla.. Enim je slabo, drugim spet ne.
|
|
|
|
vse mamice prosim za pomoč 4.3.2005 9:15:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem prve resne težave občutila mesec pred porodom, pa še to zato, ker sem bila noseča v tistem pasje vročem poletju. Takrat sem šla tudi na bolniško. Prej nisem imela nobenih težav in če bi rada šla, pa je to v eni civilizirani državi, kjer imajo dobre bolnice in zdrvnike, potem ne vidim problemaa. Seveda, če si želiš iti!
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?