|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vse mamice prosim za pomoč
3.3.2005 22:24:42   
zaspanka
živjo!
že nekaj časa spremljam dogajanje na rr a vam pišem šele prvič. lepo bi vas prosila za vaše izkušnje. imam namreč problem. s fantom si močno želiva otočička jaz pa imam čez par mesecev možnost oditi za 3 mesece na strokovno izpopolnjevanje v tujino. pa me zanima kdaj ste ve začutile tiste prve znake nosečnosti. pa ne mislim tistega rahlega špikanja v trebuhu temveč take, da je zaradi tega trpelo vaše delo. vem da mi morda ne bo nič hudega vendar me vseeno zanima do katerega meseca nosečnosti sem še laho mirno v tujini, če ne raje ostanem doma.
hvala vsem:muca:
Neposredna povezava do sporočila: 1
3.3.2005 22:35:59   
Magi*
hojla. če se dobro počutiš, si lahko mirno v tujini skoraj do konca nosečnosti. seveda je pametno tudi tam takoj najti ginekologa, ki bo tvojo nosečnost spremljal. nosečnost, v kolikor ni rizična, ni bolezen in lahko povsem normalno živiš in delaš.

(odgovor članu zaspanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.3.2005 22:39:55   
Nogavička
Če se boš dobro počutila, si lahko celo nosečnost v tujini. Saj si boš tam verjetno tudi poiskala ginekologa, a ne?

L.p.:rozica::rozica:

Tea

(odgovor članu zaspanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.3.2005 22:52:40   
zaspanka
hoj! po moje sem jaz malce preveč zakomplicirala celotno stvar. vem da ni problema biti v tujini če je vse ok. vendar jaz še nisem noseča in delam na tem hkrati se pa menim za izobraževanje, ki je terminsko stvar dogovora. vendar ne vem za v koliko naprej se lahko še dogovarjam ker bi rada bla kolikor toliko sigurna da ne bo kakšnih večjih zapletov. torej a se lahko npr. zmenim tako da grem tja že noseča in tam ostanem prve tri mesece nosečnosti ali je bilo kateri že pred tem slabo in je krvavela?
lp, zaspanka

(odgovor članu zaspanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.3.2005 7:58:35   
kalimero
Poglej, če je nosečnost ok, potem ni nobenega problema. Teoretično pa je možno marsikaj. Lahko ti vse rečemo, nima se kaj zgoditi, pa boš imela smolo. Ali pa te totalno prestrašimo, tvoja nosečnost bo pa krasna, kar ti vsekakor privoščim. Dve nosečnosti nista enaki. Sama imam za sabo 3 , pa so si bile čisto različne. Pa žal imam tudi eno slabo izkušnjo za seboj, tako da... Misli pozitivno!

(odgovor članu zaspanka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.3.2005 8:52:24   
Lunca1
Pri meni tam nekje po 5 mesecih, pa še to zato, kr je bilo vroče poletje.

(odgovor članu zaspanka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.3.2005 8:54:36   
baguSka
To je pa čist odvisno in dokler ne boš noseča sploh
ne boš vedla.. Enim je slabo, drugim spet ne.

(odgovor članu zaspanka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.3.2005 9:15:49   
Anonimen
Jaz sem prve resne težave občutila mesec pred porodom, pa še to zato, ker sem bila noseča v tistem pasje vročem poletju. Takrat sem šla tudi na bolniško. Prej nisem imela nobenih težav in če bi rada šla, pa je to v eni civilizirani državi, kjer imajo dobre bolnice in zdrvnike, potem ne vidim problemaa. Seveda, če si želiš iti!

(odgovor članu zaspanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
4.3.2005 9:39:56   
Magi*
po mojih izkušnjah je najbolje čim manj planirati in si komplicirati življenje. nama, dokler sva planirala bebico, ni in ni uspelo. potem sva se pa odločila za poroko, nakupa stanovanja in jaz, da zaključim še neke stvari v službi...potem je pa ratalo!:) pa so se vse ostale stvari uredile. še na začetku nosečnosti sem hotela v službi narediti čim več in se sekirala, da bo pa vse propadlo, če ne zaključim zadeve. pa sem morala na bolniško. in me tista nezaključena zadeva še zdaj čaka. tako da uživajta življenje, živita naprej normalno. če in ko pride do nosečnosti, bosta pa potem zgruntala kako dalje. vse se da, če se hoče.

(odgovor članu zaspanka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?