|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Recept za marmelado iz robid
17.8.2008 15:01:24   
Anonimen
Ima kdo recept? Pod našo hišico raste cel kup robid, ki bodo naslednji teden fajn sladke in dozorele, pa sem razmišljala, da bi naredila iz njih marmelado. Jih je res ogomno.

Še vprašanje glede šipka: tudi tega imamo veliko, ga katera nabira in na kakšne načine ga uporabljate? Samo za čaj ali še kako drugače?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Recept za marmelado iz robid
17.8.2008 15:13:33   
alička
Džem iz vrtnih robidnic:

2,75 kg robidnic
sok 1 limone
2,75 kg pogretega sladkorja

Robidnice preberemo, jih operemo in osušimo. Skupaj z limoninim sokom jih damo v posodo in jih na zmernem ognju in med nenehnim mešanjem kuhamo, dokler ne začnejo izločati soka. Nato zmes zavremo, znižamo temperaturo in kuhamo še 15-20 minut, da se sadje zmehča. Večkrat premešamo.
Dodamo pogret sladkor in mešamo, dokler se ne stopi.
Zvišamo temperaturo in zmes na hitro zavremo. Brez mešanja kuhamo še 4-6 minut oziroma dokler se ne zgosti. Posodo odstavimo z ognja.
Posnamemo pene.
Vroč džem napolnimo v pogrete in sterilizirane kozarce do 3mm pod robo, jih zapremo in označimp.

Preizkušeno - dobro! user posted image
IZ knjige: Elisabeth Lamert Ortiz - Dobrote iz shrambe


Jaz obožujem šipkovo marmelado: grem gledat če je tudi kakšen recept.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.
Top 3 božične kulinarične uspešnice
V članku preveri, katere božične uspešnice so najbolj prepričale pare, nosečnice in starše na Ringaraja.net!




Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?