|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   splav
12.8.2008 20:30:34   
Anonimen
do katerega tedna nosečnosti je možnost za splav?user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: splav
12.8.2008 20:35:42   
malecka
Mislim, da je možno opraviti splav do 12 tedna nosečnosti. Če se motim naj me kdo popravi.

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.8.2008 20:35:52   
Anonimen
Možnost za smrt zarodka obstaja do konca nosečnosti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
12.8.2008 20:36:30   
Anonimen
mislim spontani splav.otrok je sicer zaželjen.

(odgovor članu malecka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
12.8.2008 20:38:06   
Blejka26
mal si se narobe izrazila na začetku..mislim da je možnost tam nekje do treh mesecov

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.8.2008 20:38:16   
Anonimen
Odgovorila zgoraj. Ne razmišljaj preveč.

SREČNO!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
12.8.2008 20:52:02   
Katjusa
največja nevarnost za ss je bojda do 12 tedna ampak to ne pomeni da pa pol ne more bit kej narobe.... vse pa upamo na najboljše in na te stvari ne mislimouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.8.2008 21:36:50   
Anonimen
Možnost splava je vedno ,.oz, potem pride do odmrtja

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
13.8.2008 19:50:46   
Anonimen
Če te že zanima, je tako:
- meni se je splav začel v 17. tednu s prvo rahlo krvavitvijo .... in tako naprej, dokler mi v 20. tednu ni odtekla voda (ko ti odteče, je konec, samo ne sme biti tako zgodaj - pri 5tih mesecih si tega ne želiš in je splav že manjši porod z močnimi popadki)
- nekaj je tudi takih, da plod umre kadarkoli v nosečnosti - ko je še v trebuhu (lahko tudi 1 dan pred pdp)
- potem so pa še taki mali splavi, ki jih vsi poznamo (ali kar pade ven ali pa srček neha biti)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
13.8.2008 19:53:46   
Anonimen
uradno pa se vsem slabo končanim nosečnostim reče splav do 23. tedna, od 24. naprej pa se temu reče porod. Čeprav je to samo terminologija, izid pa je isti. Če že more bit, nej bo pred 12. tednom, potem pa je velika štala, če se kaj zakomplicira.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
13.8.2008 20:14:21   
strumf
Mene pa zanima anonimna kako so ti naredili splav? jaz sem namreč ravno danes ugotovila, da je moji pikici nehal biti srček in grem v petek delat splav. sem v 18. tednu nosečnosti, vendar sem bila tako presenečena in žalostna, da sem pozabila kaj več vprašati.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.8.2008 20:42:29   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: strumf

Mene pa zanima anonimna kako so ti naredili splav? jaz sem namreč ravno danes ugotovila, da je moji pikici nehal biti srček in grem v petek delat splav. sem v 18. tednu nosečnosti, vendar sem bila tako presenečena in žalostna, da sem pozabila kaj več vprašati.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.8.2008 21:15:02   
Shuka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.8.2008 20:13:58   
Anonimen
kaj je razlog da tako pozno neha srček utripat,meni nikol ne bo jasno.
ok razumem do 12 ega tedna sam npr 18, 23,25 teden .zakaj zakaj?????

(odgovor članu Shuka)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
20.7.2010 14:11:02   
sheep
Mene pa zanima kako so vam ugotovili, da je bilo kaj narobe? šele na pregledu ali ste same kaj čutile?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.7.2010 14:23:20   
Alex01

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.7.2010 14:32:54   
vesna_b
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
upam, da bo bolečina čim prej minila in da bo naslednjič (ko se bosta spet odločila), vse potekalo tako kot morauser posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 17
20.7.2010 14:38:50   
Smejka11
pozdravljena!!

Jaz ti lahko odgovorim le to: ugotovila sem sama. Nisem več čutila gibov, zato sem poklicala G in sledilo je... Nadaljevanje oz. celo zgodbo si lahko prebereš v temi Mamice malih angelov - koliko nas je na RR.

Pa še to, bila sem v 33. tednu nosečnosti - do tistega usodnega dne je bilo vse b.p.!!!

Drži se!!

:S
Smejka11

(odgovor članu sheep)
Neposredna povezava do sporočila: 18
20.7.2010 14:41:29   
špelin@
Punce, če pokukate v poste uporabnice strumf, boste izvedele, da je zanjo posijalo novo sonce in je ponosna mamica letošnjega marca rojenega fantiča user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sheep
Mene pa zanima kako so vam ugotovili, da je bilo kaj narobe? šele na pregledu ali ste same kaj čutile?

Mojemu sinku je prenehalo biti srce v 20. tednu nosečnosti. Pojma nisem imela, da bi bilo kaj narobe, nobene slutnje, težav, nič, enostavno sem šla na reden pregled h G, kjer utripa ni bilo več najti... Je pa res, da ko dobro pomislim (za otročkovo smrt sem izvedela na petek), sem na sredo pred pregledom čakala v eni vrsti in mi je trebuh vleklo dol, kot bi v njem ležal kamen, ampak sem mislila, da je to od dolgotrajnega stanja, nisem pomislila, da otroček več ne bi bil živ...

Aja, gibov itak še nisem redno vsakodnevno čutila. Bolj vsake 3 dni 1x rahlo brcanje. Je pa zagotovo še v ponedeljek (pred pregledom) mali nežno pobrcal.

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 20.7.2010 14:43:58 >

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 19
20.7.2010 14:44:01   
vesna_b
smejka, sožalje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sem prebrala tvojo zgodbo, in imam solze v očeh. ja, človek se včasih kar z razlogom vpraša, zakaj. samo kaj, ko odgovora ni. vsaj meni se tako zdi.
sicer je res, da sama nisem preizkusila tvoje bolečine, čeprav sem sigurna, da hujšega ni.
upam, da bosta tudi vidva imela v bodoče - pač ko bosta pripravljena, lepšo izkušnjo. verjamem, da je še pretežko razmišljat o tem, kaj šele govoriti.

(odgovor članu Smejka11)
Neposredna povezava do sporočila: 20
20.7.2010 14:47:59   
vesna_b
očitno je veliko primerovuser posted image
veliko preveč...

vsem, ki ste imele to veliko, nesrečno in žalostno preizkušnjo - držite se. tako kot za strumf, bo tudi za vas posijalo sonce. mora! sožalje

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 21
20.7.2010 14:48:26   
špelin@
Smejka11user posted image user posted image user posted image zate.

(odgovor članu Smejka11)
Neposredna povezava do sporočila: 22
20.7.2010 14:52:15   
Smejka11
Tudi sama pravim, da bo posijalo sonce... enkrat... a dokler ga ne vidim, ne bom verjela! Žal!!

Hvalauser posted image  za lepe želje!!

lp

Smejka11

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 23
20.7.2010 14:53:38   
Smejka11
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Smejka11user posted image user posted image user posted image zate.

Hvala!! LP

Smejka11

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 24
21.7.2010 14:49:34   
divans1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upanje umre zadnje!!!!

(odgovor članu Smejka11)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?