|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Klub Baby centra
11.8.2008 11:01:39   
Anonimen
ne vem če ima še katera tak "problem", ampak jaz sem že več kot eno leto v tem klubu, nabavila sem skoraj do 1000 evrov ampak do danes nisem prejela nobenega bona za popust (dobropis).

Enkrat sem že klicala, in neka gospa mi je zatrdila, da ja, da bom dobila v začetku avgusta. PA DO DONS NIČ. Pa že kdaj bi mi morali poslati, mogoče celo dva dobropisa s popustom. A naj še enkrat prosjačim po telefonu za dobropis, sem kar jezna na njih, zakaj se tako obnašajo, a res ne znajo izpolnjevat tisto kar napišejo na prospekte, ko te vabijo v klub?

A se je še kateri dogajalo podobno z BC klubom?

Po moje se bom kar ven izpisala.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Klub Baby centra
11.8.2008 11:27:08   
Katjusa
jst sicer tam ne kupijem tako veliko sam kar je nujno k je drago..... ampak sem enkrat neki kupla in kljub temu da sem dala svojo kartico je bilo gor neko drugo ime to sem ugotovila šele doma in nisem pol nič nazaj hodla ampak zgleda da znajo guljofat in da ne dajejo nakupov na naše karticeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.8.2008 12:00:05   
pf
Tudi jaz sem nekje od februarja dalje kupovala intenzivno v BC-ju, skoraj vse večje in dražje stvari npr. voziček, posteljica, vzmetnica itd., pa vse do danes še nisem dobila nobenega dobropisa. Ne zdi se mi fer, ker mi je rekla njihova prodajalka, da se obračuna 2 x letno in se pošlje dobropis. Saj ga nisem nujno potrebna, ampak če nekaj obljubijo, morajo obljubiti izpolniti.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.8.2008 12:07:01   
sazi

Vedno dobim kupon, ampak mislim, da jih za to obdobje še niso pošiljali. Vsaj jaz ga še nisem dobila. Sem pa v vseh teh nekaj letih, dobila kupon vedno, če sem le dosegla prag porabe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.8.2008 12:17:44   
mojsoncek
Jaz sem prvi dobropis od njih dobila po dveh letih

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.8.2008 13:32:11   
Naja30
Jaz sem ga vedno dobila.
Če nisem imela kartice s seboj, me je vprašala po priimku in dala na kartico. Če pa res kje goljufajo, pa naj jih bo sram - goljufajo otroke! user posted image

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.8.2008 18:32:48   
*Mojca*
evo, pri nas isto. Kupili voziček, posteljo,jogi in še milijon drobnarij, rekli so da pride bon v začetku avgusta, a do danes ni še nič user posted image user posted image user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.8.2008 22:17:43   
Anonimen
Jaz ga tudi še nisem dobila. user posted image  user posted image

A v začetku avgusta bi moral priti al kako?

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
12.8.2008 8:00:40   
gajka
Obračun delajo šele avgusta, obračunsko obdobje pa je 1.1. - 30. 6. Minimum za bon pa je v pol leta zapravljenih 417 EUR.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.8.2008 11:17:36   
Anonimen
Aha, torej bon lahko pričakujemo v septembru, če sem prav razumela?

(odgovor članu gajka)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
12.8.2008 12:58:11   
nadya
Ojla punce. Naj vam sporočim da sem jaz danes dobila bon iz Baby centra, tako da mislim da ga lahko vse v kratkem pričakujete.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.8.2008 15:05:10   
Mesečnica
Jaz sem bon do zdaj še vedno dobila. Za preteklo obračunsko obdobje pa naj bi prispel do konca avgusta, vsaj tako mi je zadnjič rekla njihova prodajalka v BTC-ju.

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.8.2008 15:14:49   
Naja31
Jaz sem danes dobila bon. Za 500 in še nekaj evrov nakupov, bon za 8 evre.

(odgovor članu Mesečnica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.8.2008 21:09:29   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

jst sicer tam ne kupijem tako veliko sam kar je nujno k je drago..... ampak sem enkrat neki kupla in kljub temu da sem dala svojo kartico je bilo gor neko drugo ime to sem ugotovila šele doma in nisem pol nič nazaj hodla ampak zgleda da znajo guljofat in da ne dajejo nakupov na naše karticeuser posted image

...to se je meni zgodilo zadnjič..... si je sin kao sam kupil neko legotovo igračo za cca 30€, pa dam jaz mojo kartico, da zabeležijo nakup...... pridem domov in neko čisto drugo ime..mislim, da nekaj iz kranja ...mi pav mbuser posted image ...smo pa pol šli še drug dan tja po lupinico...in sem prodajalki - isti -pokazala račun od sina in pol mojega...razlike 1 min..... pol je pa naredila storno in mi prepisala na mojo kartico...... pol pa še komentirala, da se jim to večkrat zgodi user posted image ...
...pa če računaš, da mogoče nisi vedno pozoren...... ni čudno, da ne dobimo dobropisov...... jaz ga do sedaj nisem še nikoli.....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
12.8.2008 21:12:11   
Katrin
Tudi mi smo bon dobili danes user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 15
12.8.2008 21:49:22   
frutka_
Jaz tudi, skoraj 13eur!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 16
13.8.2008 6:36:05   
katra55
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

Jaz sem danes dobila bon. Za 500 in še nekaj evrov nakupov, bon za 8 evre.

Jaz isto.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 17
13.8.2008 7:40:02   
StBarbara
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

ne vem če ima še katera tak "problem", ampak jaz sem že več kot eno leto v tem klubu, nabavila sem skoraj do 1000 evrov ampak do danes nisem prejela nobenega bona za popust (dobropis).

Jaz sem imela za 1200eur nakupov pa sem dobila 32eur dobropisa.

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
13.8.2008 9:59:19   
*tajda*
Jaz te bone lepo redno dobivm.Res pa kar veliko zapravim v Bc,tudi jaz sem včeraj dobila bon ,bomo porabili za decemberska darilauser posted image

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 19
16.8.2008 10:04:07   
Anonimen
Tudi jaz sem ga dobila! user posted image

(odgovor članu *tajda*)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
16.8.2008 10:20:42   
ključek

tudi jaz imam slabe izkušnje...............nakupila sem za preko 600 eurov, obračunali so mi pa samo 417,90 eurov. mi je žal, da nisem shranjevala računov. sedaj naprej jih bom - če bom še hodila v BC. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa še goljufajo.................na polici piše - 50 % popust, na blagajni pa računajo polno ceno..................user posted image user posted image user posted image ...........pa vprašam, kaj je sedaj to, pa mi reče ena afnica na kasi- ja sej smo vam na kartico obračunali popust.user posted image user posted image user posted image
ali pa sem naročila dežnik za voziček-ko je bil v akciji v katalogu, pa so mi ga tok časa naročevali, da je akcija potekla in potem kao ne morajo obračunati nižje cene, ker jim tolče ven normalni znesek..........................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
20.8.2008 20:22:54   
tabi
Jst sem se včlanila pred 3 leti ko smo nabavljali za 1user posted image dobropisa nisem videla zdaj sploh ne pristopim več BC,sem s pikapolonico bolj zadovolnauser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 22
20.8.2008 21:10:32   
MARTINŠČICA
Ja, nad BC sem tudi sama pred kratkim dvignila roke. Za enako stvar plačaš 100% več kot v Müllerju. Katastrofa. Ko sem prodajalki to omenila, je pa odgovorila:"Ja, cene se razlikujejo." in šla naprej, police filat. Haloooo!?! Itak, da so različne cene po trgovinah, ampak ne za 100%. Sama nategancija. Ne prestopim več praga BC.

200% MAMI

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 23
20.8.2008 21:11:37   
Naja31
Mene je pa BC prijetno presenetil ker imajo najcenejše Pampers Fit Activ.

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 24
20.8.2008 21:26:39   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINŠČICA

Ja, nad BC sem tudi sama pred kratkim dvignila roke. Za enako stvar plačaš 100% več kot v Müllerju. Katastrofa. Ko sem prodajalki to omenila, je pa odgovorila:"Ja, cene se razlikujejo." in šla naprej, police filat. Haloooo!?! Itak, da so različne cene po trgovinah, ampak ne za 100%. Sama nategancija. Ne prestopim več praga BC.

Ja, to pa itak, da so najdražji. Midva sva tam nabavila samo opremo za otroka kot je voziček in posteljica, druge stvari pa ne kupujem tam. Je povsod ceneje.

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?