|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zelooo rahla druga črtica
9.8.2008 5:37:56   
pikicao.
punce moje jz ne morm spat, ob petih sm sla delat BC (una t zelena skatla) user posted image
in se je t prva črtica pokazala ampaka zelooooooo rahla, ampak vidna (sm se mojga iz pojstle vrgla d je sel gledat) user posted image user posted image
ta druga una primerjala je bla pa mocna, sej bom jutr zjutri sla se 1x test delat, da vidm ce bo kej temnejsa pa bolje vidna ta crtica...
aja BC mi je pokazu, CB pa mi se testne crtice ni pokazuuser posted image user posted image
user posted image pa naj neb dobila jutri oz v pond.
sej veste d sm kr naprej sprsvala ce lahko test kej prej nrdis, zto sm ga sla pa jz tud, jojoj kako naj pa zdej se 24 ur pocakam do jutr zjutri?? k se nism cist 100%
joj jz pa moja neucakanost
brala sm pa na drugih forumih, da crtica je crtica, pa naj bo se tako slabo vidna..
o o o pa se neki, ce ste ze delale BC (t zelen) pa ne bil negativen, a se cist nc ni vidla t prva crtica??? k me je mal strah d ni to lazn rezultat, ja sej vem panicarm user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zelooo rahla druga črtica
9.8.2008 5:39:54   
pikicao.
o o o pa se neki, ce ste ze delale BC (t zelen) pa ne bil negativen

pa k je bil negativen -to sm hotla

sej mi opravicte napake, k sm se cist corava :)

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.8.2008 7:09:02   
*kinnie*
Pri meni je bila vsakič, ko sem bila noseča, tista druga črtica slabo vidna.....pa sem test delala po izostanku M.
Tako, da ČESTITKEEEEEEEEEuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.8.2008 7:54:04   
*zabica*
sorry, ampak a ni blo ze ogromnokrat to povedan/napisan? Crtica je crtica user posted image , v naslednjih dneh bos dobila itak potrditev....ni druge kot pocakat, neucakanost pa nc ne pomaga, cas prinese svoje user posted image
drgac pa iskrene cestitke user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.8.2008 8:21:16   
Athina
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Se strinjam, črtica je črtica ...

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.8.2008 8:31:27   
lelaval

Se strinjam, črtica je črtica ...

In jaz. Čestitke za user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.8.2008 8:36:56   
Anonimen
Tri dni pred pričakovano M je na dveh testih pokazalo rahlo črticouser posted image
Čestitkeuser posted image

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
9.8.2008 10:08:46   
S*
Čestitke, resnično upam, da je to, touser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.8.2008 10:53:36   
pikicao.
tud jz upam,
sm bla zjutraj v lekarni, pa imajo sam une  BC mini (t roza)
tko d bom mogla zdej z njimi delat, kaksni so pa ti? A ma ktera izkusnje? a je zeleni boljs k roza?

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.8.2008 11:08:03   
Vrtnica79
Test je test, če si noseča ti bo tako vsak pokazal pozitivno.

Pa čestitke za user posted image !

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.8.2008 12:04:57   
pikicao.
TEST JE BIL LAZEN!!!! K sm zdle user posted image  dobila.
U pm naj gre

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.8.2008 12:09:12   
Vrtnica79
Žal mi je pikicao.user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.8.2008 12:14:34   
lučka 25
user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.8.2008 12:43:04   
aqua77
žal mi je pikicao.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 14
9.8.2008 14:43:10   
trdozimc
Samo nekaj, pa nočem vzbujat lažnega upanja, ampak res sprašujem.
A ni prav malo verjetno, da je test lažen, ampak bolj verjetno, da dobiš menstruacijo kljub nosečnosti?
No, ne vem. Jaz bi test vseeno še enkrat naredila.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 15
10.8.2008 21:34:51   
Nea_teja_
Punce v čem je razlika med BC (roza in zelenimuser posted image ) jest sem delala z roza in se mi je pokazala slabo vidna črtica.To je bilo dop.sem šla pa pogledat sedaj se pa kr dobro vidiuser posted image user posted image

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 16
10.8.2008 21:41:29   
Anonimen
Js mam z BC mini (roza) slabe izkušnje. Prejšnji mesec so mi vsi kazali rahlo črtico, pa ni blo pol nič iz tega. Jim ne zaupam več. Ker FS je pa ostal popolnoma bel.user posted image

(odgovor članu Nea_teja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
10.8.2008 21:47:47   
pikicao.
skratka shit so ti testi, od zdej naprej verjamem samo ce mi menstra zamuja 9 mesecev user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?