|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pečen krompir
7.8.2008 23:38:53   
katipi
Nikakor mi v novi pečici ne rata speči dober krompir. Imam gorenjev štedilnik pa ne vem, na kateri simbol naj nastavim gumb, da bo krompir lepo zapečen. Na kroženje vročega zraka, ali na žar, morda kaj drugega??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pečen krompir
8.8.2008 7:32:03   
klavdijas
Jaz ga pečem na 200°C  in na kvadratek, kot za navadno pečenje, pa se vedno speče.

Lp,

Klavdija

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.8.2008 7:42:19   
Tanik
IZVIRNO SPOROČILO: katipi

Nikakor mi v novi pečici ne rata speči dober krompir. Imam gorenjev štedilnik pa ne vem, na kateri simbol naj nastavim gumb, da bo krompir lepo zapečen. Na kroženje vročega zraka, ali na žar, morda kaj drugega??

jaz imam tudi gorenjevo, pečem v teflonskem pekaču, temperatura na max in tisti gumbek-pečenje spodaj zgoraj in se prav super zapeče. pa na sredinski rešetki.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.8.2008 7:50:13   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: klavdijas

Jaz ga pečem na 200°C  in na kvadratek, kot za navadno pečenje, pa se vedno speče.

Jaz isto.

(odgovor članu klavdijas)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.8.2008 8:42:23   
cukr07

Jaz ga tudi pečem v teflonskem pekaču, na srednji rešetki. Temperatura 220°C in vklopljen zgornji in spodnji grelec.

< Sporočilo je popravil cukr07 -- 8.8.2008 8:43:43 >

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.8.2008 9:06:00   
Hope2
Enako.

Ce ni pecica kriva, je lahko tudi krompir kriv, saj eni krompirji niso glih za pecenje.

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.8.2008 9:12:55   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: klavdijas

Lp,

Klavdija

Isto.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu klavdijas)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.8.2008 14:24:09   
kjava
Jest krompir najprej mal pokuham, ene 5 minut, pol pa na fejst vroče olje vržem, da se ne prime. Pečem na 220, pol mal zmanjšam, brez ventilatorja, navadna funkcija.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.8.2008 15:03:04   
katipi
Super, punce! Hvala! Bom poskusila tako!

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Magnezij in železo v nosečnosti
V nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...
RECEPTI: Tri jesenske enolončnice
Na jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?