|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Puder ...ima katera Lancome?
6.8.2008 12:14:20   
ery
Ojla

Spet moram malo gledat za pudri, pa sem brala, da ful hvalijo puder Lancome, samo kaj ko je pa tako draaaaag. Ali ga katera ima? Kaj pa s pudri Max factor, Loreal-kako ste zadovoljne?

Hvala in lep pozdravček..

P.S. Lahko še dopišete kateri maskari lahko rečete 1a.. Hvalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Puder ...ima katera Lancome?
6.8.2008 13:56:53   
maja1488
Jaz sem imela lancomovega in je super. Sam se ne spomnim več kateri je bil. Zdaj imam chanella in je tudi dober, sam je bil tisti boljši. Bi pa zdaj kupila diorja Forever.

Maskara...hm, clinique zelena mi je všeč, pa od nivee una z gumijasto ščetko.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.8.2008 15:03:27   
3T
Jaz sem recimo že vsaj 5 let zelo zadovoljna s Collistar-jevim pudrom.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.8.2008 22:42:30   
ery
Maja1488, dane sem šla jaz malo sparševati za pudri in ne boš verjela, prodajalke so kar hvalile Dior Forever. Pol pa še tvoj odgovor vidim... in sem šla še na PL gledat in ga hvalijo, tako da bo gotovo tudi v moji kopalnici pristal.user posted image

(odgovor članu 3T)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.8.2008 8:07:18   
ženska
Kaj pa cena?

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.8.2008 9:11:16   
maja1488
Cena nimam pojma. Po mojem med 25 in 30 evri.

(odgovor članu ženska)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.8.2008 11:50:57   
asso
Jaz imam Lancomov puder že več kot 5 let in zaenkrat ne menjam.
Maskaro tudi tam nekje in to Collistar (sprejemljiva cena in super maskara - se ne packa, ne dela grudic in traja zeloooo dolgo).

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.8.2008 9:39:29   
Calena
Ojla,

Tudi jaz uporabljam Lancomov tekoči puder (Teint Idole Ultra) že vrsto let in sem z njim zelo zadovoljna, ker ne pušča madežev na oblačilih.  Tudi maskaro uporabljam kar Lancomovo Flextencils.

Lp,
Calena

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.8.2008 13:24:44   
martita
Od kar sem odkrila Lancomov puder se ga držim. Trenutno imam COLOR IDEAL. Z njihovimi maskarami pa nisem bila zadovoljna. Sedaj imam Clarinsovo a tudi ni bog ve kaj....tisto 1a še iščem....če jo najdeš, povej.

(odgovor članu Calena)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.8.2008 13:30:46   
nicimoja
Kje pa je vse mogoče dobiti omenjeni puder in maskari, ki jih navajate?

Hvala, lp.

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.8.2008 16:19:03   
martita
Izdelke od Lancoma dobiš v vseh bolje založenih parfumerijah a la Limoni, Muller, Maxi market, Beautique (al kako že) in še in še.

(odgovor članu nicimoja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.8.2008 19:04:31   
dory
Jst sem bila z lancomom izredno zadovoljna. Sedaj pa sem prešaltala na tonirano kremo od clarinsa...tudi izredno zadovoljna...

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 12
31.8.2008 12:30:21   
Jelcy
Absolutno in dalec najoljsi puder je Laprerie ampak je tako drag, da si ga le redko privoscim, oz sem si ga samo dvakrat. Drugace pa za vsak zep je dober oz odlicen Lorealov tisti z rdecim pokrovckom in cez dan v kamnu od max factorja. Od diorja pa sem imela ze vec kot 5 vrst razlicnih pudrov in nisem bila zadovoljna, se najbolje se je obnesel tisti v plavi tubi, moji kozi ni pristajal.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

vtikanje
23tina

ali pustite staršem ali tašči oz. tastu,da se vtikajo v vzgojo vaših otrok?

da,ker potrebujem nasvete (5%)

ne,ponorim! (11%)

se ne vtikajo (14%)

pustim do neke meje (45%)

ne pustim,vzgoja je izključno stvat staršev (25%)

Število vseh glasov: 506

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!