karamelam
|
Ja, tudi jaz sem ena tistih, ki ima točno take borbe. TDojenčica je polno dojena, v dveh mesecih je šla 2,5 kg gor in je jedla tko lepo, da sem jo vsa srečna gledala. Ko so se začele težave, sem tud jaz na začetku trpela, ker se je začelo to naenkrat, ko je imela 1.5 meseca. Mislila sem da mi manjka mleka, da položaj pri dojenju ni pravilen, ...vse sorte. Tudi jaz sem kar švicala zraven, ker sem se počutla tako nemočno. Ampak sem vztrajala in zdej, po treh tednih je spet boljše. Vmes sem dobila , mogoče je bilo krivo to, ne vem. V glavnem, ko je začela grabit, izpustit, grabit, izpustit.... bradavico in se zraven iztegovat, sem vstala in jo dojila stoje, kar je pomagalo za kratek čas, če sem se nazaj usedla, je spet norela. Potem sem pa začela prakticirat to, da ko je začela take zganjat, sem jo dala na ramo, sva podrle kupčka in nadaljevale. Če je bla pol mirna, sva nadaljevale, če ne, sem jo pa malo odložila in zamotla, pa pol naprej. Se je pa dogajalo, da je pri podiranju kupčka še malo polila zraven. Včasih sem nadaljevala dojenje leže. Ne vem, kaj bi bil lahko razlog, ampak pri nas se je izplačalo. Samo obupat ne, vztraji, pristavljaj, pa bo spet steklo. Krize se pojavljajo itak pri skoraj vsaki ki doji - take ali drugačne. Pa srečno
|